- Konu Sahibi mavilimonata
Yaslar kacBiz de ikinciyi denediğimizde uzun sürüyor ve bazen boşalamıyor, genellikle 1 yapıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaslar kacBiz de ikinciyi denediğimizde uzun sürüyor ve bazen boşalamıyor, genellikle 1 yapıyoruz
Ya kusura bakmayın konunuzla alakasiz ama 30-40 dk ön sevismeyle berabermi o kadar sürüyo? Bizimki de hemen hemen öyle ama ön sevisme uzun olunca iliski nerdeyse 2 dk sürüyor erken bosalma sorunu diye düsündüm önce.ama esim gayet normal diyor merak ettim kusura bakmayin tekrar23 yaşındayım, yok daha fazlasını kaldıramam açıkcası çünkü dediğiniz gibi 30-40 dk sürüyor ve yetiyor da.
Ben sadece tek sefer olmasının yaşla mı alakası var onu merak ettim çünkü burada ve arkadaşlarımla konuşurken hep 2-3’lerden bahsediliyor o yüzden.
Ya kusura bakmayın konunuzla alakasiz ama 30-40 dk ön sevismeyle berabermi o kadar sürüyo? Bizimki de hemen hemen öyle ama ön sevisme uzun olunca iliski nerdeyse 2 dk sürüyor erken bosalma sorunu diye düsündüm önce.ama esim gayet normal diyor merak ettim kusura bakmayin tekrar
Yani yaşla ilgili değildir heralde ama biz sevgiliyken üst üste 4kere olduğu günleri biliyorum, hasretten, özlemekten olsa gerek.İlk defa bu topiğe yazıyorum.
Aklıma takılan bir konu var aslında sorun ya da dert değil ama merak ediyorum çok.
6 aydır evliyim ama 3.5 yıldır epey aktif cinsel hayatımız var eşimle.
Eşim 38 yaşında bunu belirtme sebebim yaşla alakalı olup olmadığını anlamak için.
Şimdi biz hep 1 kere sevişiyoruz.
Arayı çok açmayız taş çatlasa 3 gün olur en fazla.
Uzun sürüyor gayet tatmin oluyorum ama neden 1??
Eşime sordum “ne gerek var” tarzı bir yanıt aldım.
Yaştan mı acaba??
Evet gerek yok açıkcası, üstüne ikinci bana da fazla gelir ama normalde 2,3 olur ya o yüzden aklıma takıldı.
Yalnız mıyım acaba bu konuda?
Bir kere ilişki yaşayan bi tek ben miyim?
şükredin bence. bizde 1 veya 2 olur ama şöyle ben hiç bişe anlamıyorum. ne sevişme ne başka bişe. eşim direk girer mevzuya bikaç dakikada biter konu. ben hep yarım. 2. de hele ben bişe anlamadım derim 2.ye girişir ondan hele hiç bişe anlamam. 5 yıldır evliyiz hep böyleydi. eşim çok kilolu zayıfla diyorum, açık açık durumu anlatıyorum ama nerde yiyorda yiyor.. 25 yaşındayım daha. 50 yaşında olsam anlicam da..
hemde ne kötü. cinsel açlık yaşıyorum sürekli.. çünkü hiç bi şekilde tatmin olmuyorum.. kıyafetler fantazilr yok hiç bişey kar etmiyor. inanın uzun sürsün diye bitkisel ürün vs. almak çok istiyorum ama eşim istemiyor kalp krizi riski olurmuş. 130 kilosun be adam ! kalp krizi riskin sanki su kiloyla hiç yok!İki kere olmasına rağmen kısa sürmesi ve sizin bir şey anlamamanız kötü
hemde ne kötü. cinsel açlık yaşıyorum sürekli.. çünkü hiç bi şekilde tatmin olmuyorum.. kıyafetler fantazilr yok hiç bişey kar etmiyor. inanın uzun sürsün diye bitkisel ürün vs. almak çok istiyorum ama eşim istemiyor kalp krizi riski olurmuş. 130 kilosun be adam ! kalp krizi riskin sanki su kiloyla hiç yok!
çok kilolu kilo vermesi için ikna etmeye çalışın,hemde ne kötü. cinsel açlık yaşıyorum sürekli.. çünkü hiç bi şekilde tatmin olmuyorum.. kıyafetler fantazilr yok hiç bişey kar etmiyor. inanın uzun sürsün diye bitkisel ürün vs. almak çok istiyorum ama eşim istemiyor kalp krizi riski olurmuş. 130 kilosun be adam ! kalp krizi riskin sanki su kiloyla hiç yok!
Teşekkür ederim :)Kilosundan dolayı iyice tetikleyebilir aslında bende pek sıcak bakamıyorum o tarz şeylere.. :/
Ancak zayıflamadan zor görünüyor, takviye falan olsa da hareket kabiliyetinden dolayı engelleniyor sanırım.. Kilo konusunda üstüne gitmeniz lazım, Allah yardımcınız olsun.
2. kısa sürmüyor orda ifadem yanlış olmuş sanırım. 1. kısa sürüyor ben tatmin olamadığımı ifade edince 2.ye yelteniyor ama bu kezde sertlik olmuyor, sinirleri geriliyor, ben hissediyorum bunalıyorum, zevk falan kalmıyor tabi.. sonra genelde ben yorulma diyip kapatıyorum mevzuuyuçok kilolu kilo vermesi için ikna etmeye çalışın,
kilonun cinsel ilişkinin süresini etkilediğini bilmiyordum, 2. uzun sürer benim bildiğim,
sertlik olmaması kötüymüş, 2. ci için 1 saat civarı bekleseniz sertleşmez mi acaba,2. kısa sürmüyor orda ifadem yanlış olmuş sanırım. 1. kısa sürüyor ben tatmin olamadığımı ifade edince 2.ye yelteniyor ama bu kezde sertlik olmuyor, sinirleri geriliyor, ben hissediyorum bunalıyorum, zevk falan kalmıyor tabi.. sonra genelde ben yorulma diyip kapatıyorum mevzuuyu
sorun bu ön sevişme, oral bu kısımlarda eksik var.. sevişmek istiyorum uzun uzun yani bunu anlamak ne kadar zor ki.. ama yok direk söylememe rağmen hep yarımım..sertlik olmaması kötüymüş, 2. ci için 1 saat civarı bekleseniz sertleşmez mi acaba,
ya da sizi başka şekilde tatmin etsin, ön sevişmeyi uzun tutarsa veya size oral yaparsa siz de tatmin olabilirsiniz
inşaallah bir an önce sizi anlar ve çaba gösterir, yaşınız genç ve istemeniz çok normalsorun bu ön sevişme, oral bu kısımlarda eksik var.. sevişmek istiyorum uzun uzun yani bunu anlamak ne kadar zor ki.. ama yok direk söylememe rağmen hep yarımım..
umarıminşaallah bir an önce sizi anlar ve çaba gösterir, yaşınız genç ve istemeniz çok normal
Biz 17günlük evliyiz bizde 1den fazlaya gidemedik benim eşimde 35 yaşında ilk hafta hergundu tamam diyodum ama son 10gun 2 yada 3 günde bir yapmaya başladık gerekçe ikimizde çalışıyor ve yorgun oluyoruzİlk defa bu topiğe yazıyorum.
Aklıma takılan bir konu var aslında sorun ya da dert değil ama merak ediyorum çok.
6 aydır evliyim ama 3.5 yıldır epey aktif cinsel hayatımız var eşimle.
Eşim 38 yaşında bunu belirtme sebebim yaşla alakalı olup olmadığını anlamak için.
Şimdi biz hep 1 kere sevişiyoruz.
Arayı çok açmayız taş çatlasa 3 gün olur en fazla.
Uzun sürüyor gayet tatmin oluyorum ama neden 1??
Eşime sordum “ne gerek var” tarzı bir yanıt aldım.
Yaştan mı acaba??
Evet gerek yok açıkcası, üstüne ikinci bana da fazla gelir ama normalde 2,3 olur ya o yüzden aklıma takıldı.
Yalnız mıyım acaba bu konuda?
Bir kere ilişki yaşayan bi tek ben miyim?
Çok erken yorgunluk başlamış yolun başıBiz 17günlük evliyiz bizde 1den fazlaya gidemedik benim eşimde 35 yaşında ilk hafta hergundu tamam diyodum ama son 10gun 2 yada 3 günde bir yapmaya başladık gerekçe ikimizde çalışıyor ve yorgun oluyoruz