Neden boşanmış önceki eşiyle çocuk kimde kalıyor biliyor musunuz
BilmiyorumÇocuklu biriyle zor olmaz mı sizcede?
Keşke öyle bi fırsatım olsa..sorun haliyle iyi şeyler demeyecek karşısındakini suçlayacak tabi bu iki taraf içinde geçerli onları tanıyan objektif birinden bilgi alabilseydiniz keşke niyetiniz ciddi ise tabi
Bende asla hoslanmam..ne yada kim olursa olsun sogurum..Annesinde kalınca babalıktan feragat etmiyor ki. Baba olarak tabi ki çocukla ilgilenecek.
Sen çok gençsin çocuklu biri için.
Ayrıca çok itici biri.En hoşlanmadığım tipler.Ama böylelerini seven kızlarda var bilemeyeceğim.
Belki senin de ondan hoşlandığını düşünüp bu şekilde davranmış olabilir. Eğer sende hoşlndıysan sıkıntı nedir anlamadımEvet..yani aslinda normal basladi ark gibi..sonrasında işte yarin bi gezim var.ben seni birakirim.hayir diyorum kabul etmiyorum ben birakcam diyo
şunu düşün bir yuvanız var eşiniz zengin akıllı bir yavrunuzda var nasıl bir sorunları vardı ki anlaşamayıp boşandılarKeşke öyle bi fırsatım olsa..
Adam zengin ve akıllı
Bense orta halli bi ailenin kiziyim.benimle ilgilenmesi tuhafima gitti..belki bi baskasi olsa mutluluktan havaya ucardi
Bilmiyorum belkide ben abarttim..daha bugun görüştük hemen sinemaya gidelimmi yarin vs demesiBelki senin de ondan hoşlandığını düşünüp bu şekilde davranmış olabilir. Eğer sende hoşlndıysan sıkıntı nedir anlamadım
Haklısınşunu düşün bir yuvanız var eşiniz zengin akıllı bir yavrunuzda var nasıl bir sorunları vardı ki anlaşamayıp boşandılar
Bence daha önemli sorunların varken buna takmışsın anladığım kadarı ile ilgili ve belkide evlenecek. Sende bekar ve çocuksuz olduğun içintabiki havada atlayacak . Eğer hoşlandıysan biraz fırsat ver . İnsan sarrafıysan birkaç hareketi kendini ele verir zaten.Bilmiyorum belkide ben abarttim..daha bugun görüştük hemen sinemaya gidelimmi yarin vs demesi
Hayir öyle değil yani el tutma yada canim cicim deme degil aslında..gayet ciddi ve netti ..yani hemen yarin sinemaya gidelimmi ben seni alirim evde birakirim vsÇocuklu olması, olmamasına göre sorun yaratacaktır elbette, bunu bilin yani, bu kim olursa olsun. İlk buluşmada mesafesiz davranması bana kesinlikle itici geldi. Hatta bir keresinde ikinci görüşmede elimi tuttu diye çat diye soğumuştum birinden benööf öf. Yani aslında beğenmediydim de bu da üstüne tuz biber ekmişti sanırım
Hayir öyle değil yani el tutma yada canim cicim deme degil aslında..gayet ciddi ve netti ..yani hemen yarin sinemaya gidelimmi ben seni alirim evde birakirim vs
Gercektenmi..mesela cok guzel bi aksam yemegi yedik..evden aldi eve bıraktı..tekrar görüşelim olurmu dediAaa bunlar normal. Bir birinizi tanımaya çalışıyorsunuz tabi ki sizi bir yerlere davet edecek. Ben sandım ki fiziksel anlamda samimiyet kurmaya çalışıyor. Davet ettiği yerlerde gayet güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?