Ilk gunden sormak istemedim..ama tekrar gorusursek mutlaka sorcam..sabırsızlanıyorumilk sorgulayacağınız boşanmış bir erkekte neden boşandığıdır
tutumu felan geçin
Cocuk annede kaliyomusNeden boşanmış önceki eşiyle çocuk kimde kalıyor biliyor musunuz
Ortada bir çocuk olacağı için her zman eski eşiyle muhattap olacaksnzCocuk annede kaliyomus
Adam üst duzey yönetici etrafinda bi suru kiz varken banami ac olacak ..bilemedimkiOrtada fol yok yumurta yokken şöyle manita ayağı yapan erkeklere gıcık oluyorum, bana kadınlara açmış gibi geliyor.
Neden boşanmış acaba araştırma olaginiz varsa araştırın
Annede kaliyo çocuk..Canım daha genceciksin, tabi gönüldür bu etkilenmişsindir bir şey diyemem ama kolay bir durum değil
5 yaşında çocuk var
kendine zamaan tanısan olmaz mı
adam belki yalnızlıktan ve çocukla tek ilgilenmekten bıkmıştır bu nedenle senin gibi bir bayanı kaçırmak istemediğinden dolayı da sahiplenme yoluna gitmiştir
dikkatli ol, aslında keşke hiç başlamasan
hayırlısı olsun bakalım
pek normal değil
annesinde de kalsa inan normal değilAdam üst duzey yönetici etrafinda bi suru kiz varken banami ac olacak ..bilemedimki
Annede kaliyo çocuk..
Adamin etrafinda bi ton kiz var biliyorum.
Bana böyle ilgili olmasi tuhafima gitti
Evet..yani aslinda normal basladi ark gibi..sonrasında işte yarin bi gezim var.ben seni birakirim.hayir diyorum kabul etmiyorum ben birakcam diyobugün mü sevgilisiymişin gibi mi davrandı ?
Aminnn tesekkur ederimannesinde de kalsa inan normal değil
27 yaşındasın daha neler neler çıkar karşına
tabi senin hayatın tatlım
hakkında hayırlısı olsun
sorun haliyle iyi şeyler demeyecek karşısındakini suçlayacak tabi bu iki taraf içinde geçerli onları tanıyan objektif birinden bilgi alabilseydiniz keşke niyetiniz ciddi ise tabiIlk gunden sormak istemedim..ama tekrar gorusursek mutlaka sorcam..sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?