Normal mi sizce?

Gerçekten mi..

Gercektenmi..mesela cok guzel bi aksam yemegi yedik..evden aldi eve bıraktı..tekrar görüşelim olurmu dedi

E tanışmalar, tanımalar böyle böyle olur zaten yani eski devirlerdeki gibi pastane pastane dolaşacak haliniz yok ya sürekli. Sizin dikkat etmeniz gereken şey kaliteli zaman geçirip geçirmediğiniz. Hali hareketleri, tavrı nasıl buna bakacaksınız. Sohbetleriniz birbirinizi tanıma üzerine olmalı. Bir de ilerlerse bu görüşmeler, mutlaka ailenizle de tanıştırın fazla uzatmadan. Onlarda yakından tanısın. Ben bu konularda her zaman dışardan gören gözlere hele ki ailemse, çok güvenirim çünki benim farkına varamadığım pek çok şeyi onlar farkedebilirler.

Öyle demeyin, var var, hem de çok var böyle rahat batan kadınlar da. O zaman erkekler de rahat yuvasını bozmak istemezler, şimdi suçu eşlerine mi atmalıyız dimi ama. Azınlıkta da değil üstelik bu kadınlar da. Ben son dönemlerde kendi çevremde çok mağdur erkek görmeye başladım, ağzıyla kuş tutsa karısına yaranamayan, aynı bir kadın gibi sırf çocukları hatrına karısına katlanan ve en sonunda ne kadar çabalasa da yuvası bozulan. Fena kadınlar da az değil, biz burda doğal olarak hep kadınlardan dinliyoruz, erkeklere karşı fazla önyargı oluşturuyoruz farkına varmadan da...

Ne yap ne et objektif yorum yapabilecek insan bul derim, adamı araştır neden boşanmış vs.? üst düzey yönetici durumu çok iyi diyince bende nedense bir güvensizlik oluşuyor çok saçma belki ama ... güç sahibi erkek beni korkutuyo. Kimi gücü nasıl kullanacağını bilemeyip sapıtıyor ya da doyumsuz oluyor; param var kral benim kuralları ben koyarım moduna geçiyo. Allah hepimzii onlardan korusun.
Bir de evladı varmış bence başlamadan bitir be güzelim.

İyi karar verin.. evlenip ayrılmış üsteklik eski eşi ile büyük bie bağ var aralarında çocuk.. bunu kaldıramayacaksan hic girişme bu işe derim

Bende oyle düşünüyorum..netlesince aramizdaki ilişki..direkt aileme söylerim

Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…