Umarim oyle olur sagolunYani daha bugün yapılmış. Bence normal şuanki hali... Bi kaç güne hafifler...
Cildim cok kuru sivilcelenecegini sanmiyorum ama gene de belli olmaz allah korusun yaaBen hayatımda 1 kere cilt bakımı yaptrdm yanağımda asla sivilce çıkmazdı o cilt bakımında sonra bütün yüzüm sivilce dolmstu insallaj sizinde öyle olmaz
Kizarmasi degilde su nokta nokta seyler ve kabarcıklar canimi sıkti insallh iz kalmazBen yaptırdım. Kızarması ertesi güne ancak geçti.
Kuru ciltlerde sivilcelenir mesela benim cildim kendimi bildim bileli kupkuru. İnşallah yarına duzelr CildinzCildim cok kuru sivilcelenecegini sanmiyorum ama gene de belli olmaz allah korusun yaa
Teşekkür ederim ama benim cildim sivilceli degildi yani bunlarin hicbiri yoktu bi tane leke sivilce bile yoktu bebek poposu gibiydinormalde boyle canlı sıvılcelerde sıkılma ıslemı ve kımyasal ıslemler uygulanmaz o sıvılceden cıkan sıvı baska noktalara bulastıgı ıcın cıldınızde sıvılce artısı olabılır
soguk musluk suyuyla yıkayıp kagıt havlu ıle suyu emdırıp atın sılmeden nokta nokta bastırarak suyu havluya emdırerek alın
evet hassasıyet kızarıklık olur normal 2-3 saat ıcınde gecmesı lazım ama boyle sıvılcelı cılde yapılmamalıydı bu ıslem
annem estetısyen bu arada
Insallah sağolunKuru ciltlerde sivilcelenir mesela benim cildim kendimi bildim bileli kupkuru. İnşallah yarına duzelr Cildinz
kuru cılt akneye daha meyıllıdır yaglı cılt de sıvılce olur algısı yanlıs cıldın kendı yagı onarıcıdır cok yaglı cıltlerde ıyı temızlenmıyorsa en fazla yag bezesı gorulurken kuru cıltlerde ıcı koklu agrısı akneler sıvılceler olurCildim cok kuru sivilcelenecegini sanmiyorum ama gene de belli olmaz allah korusun yaa
yanı cene de o sıvılceler yoktu bakım ıslemınden sonra mı oldu !!!Teşekkür ederim ama benim cildim sivilceli degildi yani bunlarin hicbiri yoktu bi tane leke sivilce bile yoktu bebek poposu gibiydisadece t bolgemde siyah nokta oluşmuştu biraz onun icin yaptirdim bu hale geldi allahim lutfen iz kalmasın
Çok sagolun insallh cabuk toparlanir disari cikamam bu hâlde.Evet yumurtaliklarimda cok kucuk var tedavi oluyorum eriyor bi süre sonra tekrarlıyorkuru cılt akneye daha meyıllıdır yaglı cılt de sıvılce olur algısı yanlıs cıldın kendı yagı onarıcıdır cok yaglı cıltlerde ıyı temızlenmıyorsa en fazla yag bezesı gorulurken kuru cıltlerde ıcı koklu agrısı akneler sıvılceler olur
sımdı cıldın ph sevıyesı ıle oynandı muhtemelen bolca krem de surmuslerdır zaten cene bolgesınde koklu sıvılcenızde var gecmısler olsun
bu arada cene bolgesı sıvılceler ıcın kadın dogum doktorunda bır muayene olabılırsınız genelde pco lular kucuk kıstlerı olanlar da oyle sıvılceler olur da...
Aynen oyle oldu siyah nokta dedi sıka sıka bu hale geldi.denedim tam anlamıyla temizlenmediği icin gitmiştim gitmez olaydım cok yaniyor hala sebamed tahriş icin olan kremiyanı cene de o sıvılceler yoktu bakım ıslemınden sonra mı oldu !!!
ah ah
sız hıc dokunmayın cılde bır sure duzelır tabıkı duzelır ama sızın bıraz uzun surebılır 2-3 gun
evde kendınız sıyah nokta bandı veya maskeler ıle t bolgenıızı temızleyebılırsınız
merkeze vur demıssınız öldurmus
HahayBence çok normal.
Ben bu işleri bilmediğim için benim ici özel bir günden bir gun önce cilt bakımına gittim. İstiyorum ki cildim ışıl ışıl olsun..
Bende de ozon buhari-sıkma falan yapıldı..
Salondan bir çıktım yüzüm kıpkırmızı ve delik deşik!
Üstelik benim cildimde sivilce bile olmazdı normalde. Özenip gideyim dedim daha çirkin çıktım salondan
Ama üç gün içinde geçti o kızarıklıklar , delik deşik Haller. Burnumdaki siyah noktalarım da gitti...
Buradan okuyan kadınlara kamu spotu olsun: özel bir programiniz varsa cilt bakımını 1 hafta önceden yaptırın ki cildiniz kendinize gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?