Normal mi sizcee??

Hahay bnde sivilce fln yoktu sıkma isleminden sonra boyle oldu sanki sivilce varmis gibi hiç sorma cnm ya siyah nokta diye gittim kirmizi nokta diye ciktim umarim bnmki de 2 3 gune toparlanir ve iz kalmaz
Hahaha ben de aynı şekilde siyah nokta diye gittim kırmızı nokta diye çıktım :)
Ve gerçekten çok uzun zamandır beklediğim bir buluşma öncesi gitmiştim. Mutsuzluğum 5le carpildi
Ama üzülme, geçer bunlar. Ben de bir panik hemen internete bakmıştım, orada da güzellik salonundan delik deşik çıkan bir sürü kadının yazısını okuyup rahatladım..
Bu arada cilt kendini yenileyen bir organizma. Ve inan ki her probleme harika kremler var... Ben bu sene tatilde öyle kötü oldum ki, doktorlar bile anlamadı beni birşey mi soktu,güneşte kremsiz mi yandım yoksa alerjim mi var...yüz derim kösele gibi oldu. Birazı Güneş yanığı , birazı kar beyazi...kirış kırış,kupkuru...yemek yerken canım açıyordu, ağrı kesici merhemler sayesinde mimik yapıyordum
Dedim ki tamam, ömrümün güzel günleri buraya kadarmış :)))
Ama şehre döndükten sonra gittiğim bir acil doktorunun verdiği merhemle iki güne küllerimden yeniden doğdum :) renk farkım bile kalmadi
O yüzden içini ferah tut. En kötü bir dermatoloğa gidersin,o derin için bir krem yazar.

Vaaaayyy.. of anneniz gibi bir kankam olsaydi keşke . Cok şaşırdım bu bilgiye ben. Cildim yağlı ama hic sivilcelenmiyor. Ve bir ara temizleme isini ihmal ettigim bir donemde aynen yag bezesi olmustu ..

Ayy sivilce yokken yağlar açığa çıkınca birden patladı demek ki.
Benim yüzüm de sizinki gibidir. Kuru karma arası. Korktum şimdi cilt bakımı yaptırmaya.
Regl dönemi 1 2 çıkar hiç dokunmam iner gider. Renk değişikliği ve burun çevresinde siyah nokta dışında sorunum yok. Bunun için de sinozun kil maskesini kullanıyorum sebum oranı düşüyor.

Ben hiç uyuyan devi uyandırmayayım en iyisi. Sizinki de hemen düzelir inşallah..

Siyah nokta dediler deri altinda kan toplanmis dediler sıktılar bnm gittigin yerde ara bi yer degildi gayet lux bi yerdi fakat sonuc bu

Aynen cnm ya ben agrisiz basima dert aldim hic gereği yok bosver yüzüm bu hale geldi çektiğim acida cabası

Ya sağlık sorunundan olsa allah can sağlığı versin bi sekilde bu da gecer derdim ama benimki durduk yere kendi kaşıntımdan oldu hala aciyo sbh uyandim umarim doktora ilaca gerek kalmadan toparlanir piskolojim alt üst şu an

aynen oyle
comedon aletı kullanmak yerıne elle sıkıyorlar orda boyle genıs gozenek bırakıyor morartıyor hatta ız kalıyor
vagumlu temızleyıcıler sıyah noktalar ıcın cesıt cesıt comedonlar var halbukı cokda ucuz yanı
sıyah noktası bayaaaaa bır temızlenmıste
kalan genıs gozeneklerı duzenlemek daha zor

anlamiyorum cilt bakimi yapanlari bisuna para tuzagi..aktardan kil al. yuzune haftada bir uygula gor bakalim.sivilce akne kaliyormu..cildin bebek cildi gibi olur..yillardir oyle yaparim ve yasimi gostermedigim dogrudur.

anlamiyorum cilt bakimi yapanlari bisuna para tuzagi..aktardan kil al. yuzune haftada bir uygula gor bakalim.sivilce akne kaliyormu..cildin bebek cildi gibi olur..yillardir oyle yaparim ve yasimi gostermedigim dogrudur.
Eğer gözenekler derinden tıkalıysa yüzeysel yaptığımız hicbir bakim derine etki etmiyor malesef...derinleşmiş gozenekler icin cilt bakimi şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…