Evet o yüzden de çok çekiniyorum akşamları gitmicem bir daha akşamları kalabalık oluyor gündüz daha sakin olur belki kalabalık olunca dikkat çekiyor diye düşündüm aslında galiba en iyisi hep evde oturmakküçük yerlerde yaşamak zordur. Mümkünse kız arkadaş edindiğinizde kafeye gidin. Yanlış anlaşılmanıza sebebiyet verebilir.
Aslında öğle arasında bir kaç kez gitmiştim böyle bir ortam yoktu akşam bir garip oluyor bir daha gitmemek en iyisi. Evde daraldım açılırım azcık dedim hiç açılmadım. Benim memleketimde olsa hiç rahatsız olmamKucuk sehirde herkes herkesi tanir aslinda erkek milleti iste hemen hazirda istemeye istemeye hal ve hareketlerinize dikkat edin diyorum cafeye gitmek bile bu ulkede boyle
Ama işin ilginç yanı ordaki insanlar gelince hemen değiştirdim masamı deliye bak sanki bir şey söyledik bir şey yaptık da masa değiştiriyor diye düşünmüş olabilirlerRahatsız olman çok normal. Zaman geçip, tanımaya öğrenmeye başlayınca ona göre hareket edersin. Böylelikle kendini rahat hissedebilirsin.
Ben de mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama içime kasvet bastı zaten ta dibe niye oturuyorlar kiben de bir ilçedeyim 6 ay oldu geleli kocam uzakyol çalışıyor. Bir kere kafede yemek yedim yememle kalkmam bir oldu. Uzun oturup çay içemedim. Belki kendim kuruntu yapıyorumdur dedim. Sonra başın ağrıyacağına gitme kocam gelince giderim dedim. Seni çok iyi anlıyorum.
Kötü oldu o galibaAçıklama yapmadan da başka masaya geçebilirdiniz
Ben antalyadayim gece kadinlar sokakta yuruyuste işte bakis açısıAslında öğle arasında bir kaç kez gitmiştim böyle bir ortam yoktu akşam bir garip oluyor bir daha gitmemek en iyisi. Evde daraldım açılırım azcık dedim hiç açılmadım. Benim memleketimde olsa hiç rahatsız olmam
hayır bir de sürekli gözleri senin üstünde hissediyorsun. Bu daha da rahatsız edici...Ben de mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama içime kasvet bastı zaten ta dibe niye oturuyorlar ki
Yani aslında yeni gelen birini farkettiklerinden eminim. Ama ben sürekli başka yerlere camdan dışarı falab baktığımdan sürekli bakıp bakmadıklarını bilmiyorum belki de içim huzursuz olduğundan böyle. Zaten rahat da edemedim. Aldım elime telefonu gözümü diktim ona ve çayımı içtim kalktım hiç içim açılmadıhayır bir de sürekli gözleri senin üstünde hissediyorsun. Bu daha da rahatsız edici...
Sosyal fobi mi yoksa buhayır bir de sürekli gözleri senin üstünde hissediyorsun. Bu daha da rahatsız edici...
Sosyal fobi mi yoksa bu
Sosyal fobi mi yoksa bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?