Açıkcası burda da öyle bir şeyler duydum ben o yüzden oldu. Yani yeni gelen biriyle tanışmaya çalışan adam olur falan dediler korkuyorum o yüzden debenimkisi olmadığı kesin. Kocam yanımda olmadığı için ne kendime ne de kocama laf söylensin kötü bakılsın istemem.
Evet iş için. Ben böyle bir insan da değildim her şeyden çekinir oldumSen neden bir ilçeye geldin iş yüzünden mi?
İş yerinden bir arkadaşınla git canım. Orda sana av gözüyle bakabilirler. Bazı ilçeler öyle. İstanbul'da bile her ilçede rahat hareket edemiyorsun. İş arkadaşlarınla gidersen sana öyle bakmazlar.Evet iş için. Ben böyle bir insan da değildim her şeyden çekinir oldum
Malesef yok hepsi büyük evli barklı insanlar zaten yanımda birileri olsa çekinmem sadece iş yerinde iletişim kuruyoruzİş yerinden bir arkadaşınla git canım. Orda sana av gözüyle bakabilirler. Bazı ilçeler öyle. İstanbul'da bile her ilçede rahat hareket edemiyorsun. İş arkadaşlarınla gidersen sana öyle bakmazlar.
hmmm. zamana bırak o zaman.Malesef yok hepsi büyük evli barklı insanlar zaten yanımda birileri olsa çekinmem sadece iş yerinde iletişim kuruyoruz
Ama işin ilginç yanı ordaki insanlar gelince hemen değiştirdim masamı deliye bak sanki bir şey söyledik bir şey yaptık da masa değiştiriyor diye düşünmüş olabilirler
Yani ben iş dışımda evden çıkmayayım değil mi en uygunu buDoğuda öğretmenlik yaptığım yıllardı...
Bundan 15 yıl önce
Pastanesi vardı ilçenin oraya kizarkadasimla gittik
Ertesi gün okulda herkes gittiğimizi biliyordu
Üstelik bi de akıl verdiler
" orası kızların gidebilecegi bir yer değilmiş "
Tekrar ediyorum gittiğim yer pastane
Yanımda kız arkadaşım var
Sana gelince en doğrusunu yapmışsın arkadaşim
Gece kaç oldu aklıma takıldı bizim oralarda olsa hiç tuhaf olmaz yani oturur insanşar kendi halindeOlan olmuş öyle düşünseler bile çok takılmayın. Bir arkadaşınız ya da tanıdık biriyle gitseydiniz böyle yapmazdınız. Zamanla bu durumu aşarsınız diye düşünüyorum. Diğer türlü paranoya olursunuz. Rahat olun siz kendinizi biliyorsanız sorun yok.
Olur mu kuzumYani ben iş dışımda evden çıkmayayım değil mi en uygunu bu
Giyim tarzımı bile değiştirdim ben dikkat çekmesin diyeOlur mu kuzum
Bak insanlara göre yaşama
Kendin için yaşa
Senin doğruların senin yanlışların olsun
Zaten doğru tektir
Bir hayatın var zehretme insanlar için
Yanlış yapıyorsunGiyim tarzımı bile değiştirdim ben dikkat çekmesin diye
Hayır değilim tabikiYanlış yapıyorsun
Gerek yok buna.
Neysen osun
Şimdi daha mı mutlusun ?
Bilemedim işte demek ki benzer durumlar yaşayan olmuşKendini ne kadar baskılarsan insanlar o kadar üstüne gelir. Eğer bulunduğun ilçede rahat olamayacaksan hafta sonu yakın il veya ilçelerde gezebilirsin. Bulunduğun çevrede hareketlerine dikkat etmekle birlikte kendini çokta kısıtlamamanı öneririm.
Biliyorum olmadığınıHayır değilim tabiki
Tamam denicem zaten çok zormuş her davranışını insanlara göre yönlendirmeye çalışmakBiliyorum olmadığını
Sende durumu gör diye sordum
Sen sen olmaktan çıkıp baskalastiginda...
Mutsuz olacaksın
Çünkü sen " Tatammm " dın..
Artık onların istediği Tatammm 'sın...
Öz hakiki Tatammm ol... :))))
Bilemedim işte demek ki benzer durumlar yaşayan olmuş
Kalabalık taraflar arkamı dönüp oturdum zaten hepTabi ki, her yerin yöresi, töresi farklıdır. Yaşanması çok olası bir durum. İlla ki farklılıklar olacaktır. Ancak yanlış yapmadığını biliyorsan kendine eziyet etmen gereksizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?