burda bir iş çıksa çıksa bekar erkekle bekar kız arasında çıkar.ama fasıla gitsede çıkar gitmesede çıkar yani.geri kafalılık değilde fazla kıskançlık diyelim.1 bekar kız
1 bekar erkek
1 uzun süreli ilişkisi olan erkek
1 yeni evli kız
1 ikiz bebeği olan erkek
iş arkadaşı olan bu insanların yanlarında eşleri vs olmadan toplaşıp fasıla içmeye gitmeleri normal mi? ben mi geri kafalıyım acaba...
1 bekar kız
1 bekar erkek
1 yeni evli kız
1 ikiz bebeği olan erkek
iş arkadaşı olan bu insanların yanlarında eşleri vs olmadan toplaşıp fasıla içmeye gitmeleri normal mi? ben mi geri kafalıyım acaba...
1 bekar kız
1 bekar erkek
1 yeni evli kız
1 ikiz bebeği olan erkek
İş yerinde beraber olan insanların gece yada iş sonrasıda beraber birlikte zaman geçirmelerinin neresi normal bunların bazıları yeni evli ve bebekli?
Bir organizasyon yapılıyorsa eşimle giderim eşimide isterim eşim olmayacaksa ne yapayım ben o insanları iş saatleri dibimde oldukları yetmiyormuş gibi birde gece yanımda olsunlar. Gereksiz bi samimiyet bence.
Sen burda saydıklarının hangisi oluyorsun ?
Uzun süreli ilişkisi olan erkeğin sevgilisi mi?
Bir kadın bir erkekle medeni durumu ne olursa olsun arkadaş olabilir. Fakat dost olamaz. Ben de iş ortamlarım da hep katılırdım böyle yemeklere, eğlencelere vs...
İnsanların medeni durumu özelidir. Bunu zedeleyecek davranışlarda bulunmuyorlarsa iş arkadaşlarıyla beraber eşli yada eşsiz eğlenmelerinde abesle iştigal eden bir durum söz konusu değildir. Siz yetiştiğiniz ortamın gerektirdiği türde bir düşünce belirtmişsiniz... Ama bu sadece sizin düşünceniz. Siz öyle düşünüyorsunuz diye insanları farklı düşüncelerle zan altında bırakmamalısınız.
İnsanlar sizin doğrularınızla yaşamaz zira... Bu düşüncelerinizi umarım o ortamda dillendirmezsiniz, tabi yalnız kalmak istemiyorsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?