normal mi?

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
1 bekar kız
1 bekar erkek
1 uzun süreli ilişkisi olan erkek
1 yeni evli kız
1 ikiz bebeği olan erkek

iş arkadaşı olan bu insanların yanlarında eşleri vs olmadan toplaşıp fasıla içmeye gitmeleri normal mi? ben mi geri kafalıyım acaba...

burda bir iş çıksa çıksa bekar erkekle bekar kız arasında çıkar.ama fasıla gitsede çıkar gitmesede çıkar yani.geri kafalılık değilde fazla kıskançlık diyelim.

Benim için gereksiz bir durum ama düşünce yapısına göre değişir tabi..
Eşleri duruma razı ise bize sorgulamak düşmez

İnsanlar ilişki durumlarına, medeni haline göre arkadaş olmuyorlar ki
Art niyetli olmadan düşünüldüğünde gayet samimi arkadaş ortamı görüyorum
İçki herkesin kendi tercihi..
:26:

eşler yada sevgililer neden yok ki buna bir değinmek lazım bence

Birisine göre normal olmayan, başkasına göre normal olabiliyor.
Bir başkasına göre normal olan, diğerine göre normal olmuyor.

Aslında neyin nasıl olması gerektiği açıkca belirtilmiştir.
Ama tercih hakkı fertlere aittir. Sonucundan da sorumludurlar.

Son düzenleme:

valla yeni evli kız benim aklımı kurcaladı kocası nasıl izin veriyo acaba?:44:

ahlak ve kişilikle ilgili ....uzun süreli arkadaşlarsa ve eşleri güveniyorsa birlikte gittikleri kişilere normal bir durum.yani eşimle ve gittiği kişiyle ilgili ,gittikleri yerin bi önemi yok bence

bunlar devamlı görüşen arkadaşlarmı
benimde aklımı karıştıran yeni evli kadının fasullarda ne işi var
diğer merak ettiğim şeyde ikizlari olan evli adam evde karısına yardım etmeyi değilde fasıllara gitmeyi tercih ediyor
vallahi benim kocam beni evde iki bebekle bıraksaydı eve geldiğinde ağzını burnunu eline verdirirdim

Bunda sorun edilecek birşey yok. Bizde işyerindeki arkadaşlarımızla yaklaşık 8 - 9 kişi evli, bekar toplanır bir organizasyon yaparız. Eşler gelmez biz bize oluruz. Geçenlerde kardeşimde işyerindeki arkadaşlarıyla toplanıp, askere gitcek bir iş arkadaşlarına asker eğlencesi yaptılar. Onlarda da eşsiz katılım oldu. Sonuçta bu insanlar günlerinin çocuğunu birlikte geçiren, en çok birbirlerini gören insanlardır. Yanlış bir durum olacak olsa işyerinde de olur, sokakta da, fasılda da. Buna hiç takılmayın bence.

Evlilerin yanında neden eşler yokmuş peki ;? Benim eşim gitmek istese bende katılmak isterim böyle bir toplantıya yada eğlenceye her neyse...

iş yemeği değil arkadaşlar öylesine karar verip yaptıkları birşey.
sürekli buluşup duruyorlarmış böyle eşleri olmadan.
bana garip gelen nokta da eşlerin olmaması zaten.
1 bekar erkek katılmamış bu arada yanlış demişim.
bir de sabah akşam birlikte insanlar bunlar yani eşlerini bile kısıtlı görüyorlar.
bir arkadaş ikiz bebekleri olan nasıl gitmiş demiş bunu ben de anlamıyorum.

hatta o ikiz bebekli evli erkek ile yeni evli kız bikaç kere ikisi tek çıkıp içmeye de gitmişler. sizce bu normal mi?

dipnot: bu kişilerin hiçbiri tanıdığım, sevgilim, arkadaşım vs değil. sadece olayı duydum ve bana garip geldi ama onlara göre çok normal heralde ki bunu gerçekleştiriyorlar. ben de danışmak istedim.

Son düzenleme:
İş yerinde beraber olan insanların gece yada iş sonrasıda beraber birlikte zaman geçirmelerinin neresi normal bunların bazıları yeni evli ve bebekli?
Bir organizasyon yapılıyorsa eşimle giderim eşimide isterim eşim olmayacaksa ne yapayım ben o insanları iş saatleri dibimde oldukları yetmiyormuş gibi birde gece yanımda olsunlar. Gereksiz bi samimiyet bence.
Sen burda saydıklarının hangisi oluyorsun ?
Uzun süreli ilişkisi olan erkeğin sevgilisi mi?

Bir kadın bir erkekle medeni durumu ne olursa olsun arkadaş olabilir. Fakat dost olamaz. Ben de iş ortamlarım da hep katılırdım böyle yemeklere, eğlencelere vs...
İnsanların medeni durumu özelidir. Bunu zedeleyecek davranışlarda bulunmuyorlarsa iş arkadaşlarıyla beraber eşli yada eşsiz eğlenmelerinde abesle iştigal eden bir durum söz konusu değildir. Siz yetiştiğiniz ortamın gerektirdiği türde bir düşünce belirtmişsiniz... Ama bu sadece sizin düşünceniz. Siz öyle düşünüyorsunuz diye insanları farklı düşüncelerle zan altında bırakmamalısınız.
İnsanlar sizin doğrularınızla yaşamaz zira... Bu düşüncelerinizi umarım o ortamda dillendirmezsiniz, tabi yalnız kalmak istemiyorsanız.

hiçbiri değilim. yazmıştım 2. mesajımda. sevgilimin iş arkadaşları bunlar. sadece duyduğum bir olay ama anlam veremedim yani. elbet iyi arkadaş olunabilir, buna bir itirazım yok. ancak her yapılan toplaşmada eşler sevgililer olmadan yapmaları bana garip geliyor açıkçası. mesela dün de iş toplantıları vardı orda da çok daha kalabalık bir grupla idiler ona asla itirazım olmaz veya arada eşli arada tek başlarına buluşurlar onu da anlarım ama kendi planladıkları organizasyonlarda eşler olmuyor asla değişik.

ben kimseyi zan altında bırakmıyorum, sadece bana garip ve uygunsuz gelen birşeyin genel olarak herkesin nasıl baktığını merak ettiğim için açtım. insanları zan altında bırakacak biri olsam burda fikir almam benim zıttımı düşünen insanların mesajlarını da beğendim çünkü herkesin kendi düşüncesi ve hayatı var. nasıl medeni olunacağını nerde neyi söyleyeceğimi de iyi bilirim merak etmeyin, çok istesem o ortama girip saman altından su yürütüp ortamı da bozabilirim sosyal zekam buna yeter merak etmeyin ama gerek duymuyorum beni düşündüğünüz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…