Burada anormal olan yeni evlilerin ve uzun süreli ilişkisi olanların partnerlerini yanına almaması... Iş yemeği formaldir demeyin valla zamanında böyle diyen arkadaşımın iş yemeğine öyle ya da böyle gitmiştim. Zorlayacaksınız. Ha ben götürmeseydi ilişkiyi bitirirdim, o da bunu çok iyi bildiğinden efendi efendi konuyu dallandırıp bulandırmadan, korkudan götürdü orası ayrı...
bu olayda en çok o kadına üzüldüm .. iki tane bebeğe bakmak kolay mı ?tek başınaymış .. diğer evli kadınla ilşkileri olabilir adamın yoksa bile olma ihtimali yüksek .. yani yeni evli kadının kocası da uyuyor galiba ...
iş yemeğine bişey diyemem açıkçası bazen formal ortamda garip kaçabilir diye düşünüyorum atıyorum patronlar fln bile var ama kimsenin eşi gelmedi ve iş amaçlı bir toplantıysa çok hoşnut olmasam da bişey demezdim ben sanırım.
katılıyorum, hatta böyle bişey çıkarsa şaşırmaycağım ben de.
1 kiz eksik
sende gitseydin
peki yeni evli kız ile ikiz bebeği olan adam bunların sadece ikisi de içmeye çıkıyorlarmış arada tek başlarına buna ne diyorsunuz kızlar???
iş yemeğine bişey diyemem açıkçası bazen formal ortamda garip kaçabilir diye düşünüyorum atıyorum patronlar fln bile var ama kimsenin eşi gelmedi ve iş amaçlı bir toplantıysa çok hoşnut olmasam da bişey demezdim ben sanırım.
pes dıyorum.....
bunların karıları kocaları yok mu yaa...
benım nişanlım oyle bı halt yemeye kalkacak kafasını kırarım onun.. kendım de yapmam tabı...
Adam nasıl ikiz bebek yapılır diye bilgi veriyordur belki. Yeni evlinin eşi çok saf biri sanırım nasıl izin verebiliyor zira diğer adamın eşi de bilmiyordur durumu zira bu kadar geniş ve rahat insanlarmıdır biliyormusunuz ? Ben ikiz bebeklerim ile evde olacağım eşim fasıllarda içkiler de çok büyük kavga çıkar.
peki yeni evli kız ile ikiz bebeği olan adam bunların sadece ikisi de içmeye çıkıyorlarmış arada tek başlarına buna ne diyorsunuz kızlar???
Gündüz olsa normal derim, çünkü biz de ögle araları toplanıp gidiyoruz,
aramızda evliler de oluyor bekarlar da...
Eşim de gider...
Ama akşam oldu mu iş degişir bence :)
O zaman normal karşılamam.
Akşam olacaksa eşlerle, sevgililerle gidilmeli.
Böyle bir durum oldugunda ben gitmeyeceksem eşim de gitmez...
Hadi gittiler diyelim.
Ben o ikizleri olan adamla, yeni evli olan kızın başbaşa yemege gitmesine takıldım.
Tamam bazı kişilerle kadın erkek farketmez samimi olunabilir
ama herkesin de bir sınırı olmalı bana göre...
valla şu yaşıma kadar erkekleri çözdüm ..hiç bir erkek hoşlanmadığı kadınla içmeye gitmez ben sana söyleyeyim .vardır birşeyler onların arasında ..
hiç evli kadın falan deme ..evlililerde çok aldatır oldu artık .. iki taraf evli olunca daha rahat takılıyolar .. yazık ..rezalet ..
Adam nasıl ikiz bebek yapılır diye bilgi veriyordur belki. Yeni evlinin eşi çok saf biri sanırım nasıl izin verebiliyor zira diğer adamın eşi de bilmiyordur durumu zira bu kadar geniş ve rahat insanlarmıdır biliyormusunuz ? Ben ikiz bebeklerim ile evde olacağım eşim fasıllarda içkiler de çok büyük kavga çıkar.
Ya canım iş yemeği dedikleri şey de eğlenceden ibaret zaten merak etme. Gittim gördüm, gayet kurumsal uluslararası bir firmada görev alan insanlardı bunlar ayrıca. Formal falan olmuyor, bir erkek sana böyle bir şey diyorsa asla inanma benden sana abla tavsiyesi. Bana da en başında ne alakan var senin ama ya diye zırıldıyordu, sonra efendi efendi götürürdü. Bu işler böyle...
Zeka oyunu gibi bir şey olmuş bu
Cevabın, insanların hayat tarzına ve kıskançlık seviyesine göre değişeceği bir konu olsa da benim bakış açıma göre yeni evli kadın ve ikiz bebeği olan adam çok sırıtıyor. Ben de yeni evliyim ve eşim de ben de özellikle akşam saatlerindeki bu tarz muhabbetlere "eşsiz" olması halinde katılmama taraftarıyız.
Soruyu gördüğümde aklıma ilk gelen, ikiz bebeklerin annesi kocasına " ne işin var evde iki küçük ikiz varken? " demeyecek mi (?) oldu. Kadın çocuklara baksın adam fasıla mı gitsin?
Bana göre sorunun cevabı normal değil fakat normal karşılayanları da " anormal " diye görmem tabiki.
valla bilemiyorum ama azcık vicdanlı olsalar bu insanlar birşey kaybetmezler ..ufak heyecanlar uğruna işte diğer insanların gururunu hiç düşünmüyorlar .yeni evli kadın yeni evli adı üstünde kocasıyla cicim ayları yaşaması gerekirken arkadaşıyla içmeye gidiyor ..adam yeni bebekleri olmuş koştur koştur heyecanla eve koşucakken hanım arkadaşıyla içki aleminde ..hayır bu tipler neden evlenir ki anlamadım .. neden yani ... gitsinler heyecan yaşasınlar hayatları boyunca .
zeka oyunu mu ahaha
evet konuyu açma sebebim buydu zaten yeni evli birinin bakış açısını, ikiz annenin bakış açısını duymak istedim, iki taraftan da hoş karşılanmadı. ben de asla yaftalama yapmam veya arkalarından konuşmam, yüzlerine imada bulunmam bu konular çok hassas konular ayrıca beni de ilgilendirmez, ben sadece işin teorik kısmına takılıyım öznellikten çıkarıp duruma odaklandım, ondan öyle zeka sorusu gibi oldu
çünkü biliyorum artık devir değişti böyle ortamlarla doldu etraf. bu konudaki bakış açısı da kişiye göre değişiyor. bu durumu anormal görenler de aşırı kıskanç, güvensiz adediliyor artık. yani ben de acaba anormal bakan ben miyim diye düşündüm.
bu arada iş ortamında başka evli kişiler de var bayan ve erkeklerden onlar böyle toplanmalara katıldıklarını duymadım hiç.
bu arada sen bu insanlardan uzak dur ...
helede o evli kızdan ..onu hiç beğenmedim ben ...
valla kendi pisliğini senin üstüne atmaya kalkar yapar mı yapar neler görüyoruz .. hiç muhattab olma .ne yaparlarsa yapsınlar ...
illahi adalet var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?