off pek pessimist bir yazı olmuş
ama haklısın galiba
en güzeli eşi-sevgilisiyle paylaşımlara sevgi-saygı güzel anılara yatırım yapmak, karşı cinsle iletişimi de arkadaş çerçevesinden fazla olmasına izin vermeden sınırlı tutabilmek ve hafiften kontrol etmek, zaten şüpheli kişiler her daim anlaşılıyor ve o durumda el atıp, eşinizde bir duygular oluşmadan onunla konuşmak ve onun kendi iradesiyle bu durumdan sıyrılmasına izin vermek. böylece hem hala sizi istediğinden emin olursunuz hem de tüm kontrol sizde olmasa da bazı şeyler himayenizde olur.
ama ben de kendini salıp, iki huzurlu vakit geçirmeyip sonra da güvenin sonsuz olmasının yanlış olduğunu düşünüyorum. sonuçta ben de kendine bakmayan pis, göbekli ve bana huzur sevgi saygı vermeyen bir adamı kapının önüne koyarım. her zaman kendimiz ve karşımızdaki için özenli olmalıyız, her konuda diye düşünüyorum.
ben hata yapmaya cesaret edebileceklerini sanmıyorum açıkçası bunun kabul edileceği bir ortam yok çünkü dolayısıyla zararsız flörtleşmelerle devam edicektir bu diye tahmin ediyorum, umarız da öyle olur. haklısın evlenene kadar peşinden çok koştuğuna eminim ve gördüğüm kadarıyla da karısını pek seviyora benziyordu, sevgisinin değiştiğini sanmıyorum ama flörtleşme heyecanı kendini bu konularda dizginleyememiş bir erkek için karşı konulmaz bir istek bu konuda çok erkekle konuştum hepsi de bunun doğru olduğunu savundular, dolayısıyla artık erkeklere güvenemiyorum.