bence anormal bır durum bu.
evlı ınsanın esınden baska bırıyle ıcmeye fln gıtmesını tasvıp etmıyorum
gerıkafalı dıyebılırsınız ama yuvalar boyle boyle, aman canım ne var bunda dıye dıye yıkılıyor zaten...
bende yeni evli kız ve ikiz bebeği olan adamın gitmesini tuhaf buldum doğrusu.evlilerin gitmesine karşıyım uzun ilişkisi olan adamında gitmemesi lazımdı.fazla medeniler galiba eşleri de öyle yada haberleri yok?
1 bekar kız
1 bekar erkek
1 uzun süreli ilişkisi olan erkek
1 yeni evli kız
1 ikiz bebeği olan erkek
iş arkadaşı olan bu insanların yanlarında eşleri vs olmadan toplaşıp fasıla içmeye gitmeleri normal mi? ben mi geri kafalıyım acaba...
peki yeni evli kız ile ikiz bebeği olan adam bunların sadece ikisi de içmeye çıkıyorlarmış arada tek başlarına buna ne diyorsunuz kızlar???
peki yeni evli kız ile ikiz bebeği olan adam bunların sadece ikisi de içmeye çıkıyorlarmış arada tek başlarına buna ne diyorsunuz kızlar???
1 bekar kız
1 bekar erkek
1 yeni evli kız
1 ikiz bebeği olan erkek
iş arkadaşı olan bu insanların yanlarında eşleri vs olmadan toplaşıp fasıla içmeye gitmeleri normal mi? ben mi geri kafalıyım acaba...
arkadaşım amaç belli işte ..neyse söylemiyorum şimdi .. hayır bunlar takılırken eşleri hiç anlamıyor mu ilginçç ..
yazık ....
afiyet olsun diyoruz :)
valla pek normal değil..ikizlerin annesi napıyomuş peki o sırada ya da yeni evli kızın kocası?
bizim de ikiz çocuklarımız var,eşim öyle sürekli dışarı çıkamaz akşamları.kolay mı aynı anda iki bebeğe bakmak?
iyiymiş valla,eşler evde onlar içmede..değişik yani.ama eşlari birşey demedikten sonra bize de birşey demek düşmez.
pes dıyorum.....
bunların karıları kocaları yok mu yaa...
benım nişanlım oyle bı halt yemeye kalkacak kafasını kırarım onun.. kendım de yapmam tabı...
1 bekar kız
1 bekar erkek
1 yeni evli kız
1 ikiz bebeği olan erkek
katılıyorum, ama geri kafalı kalıyoruz artık bu devirde galiba
ben de aynen öyle düşünüyorum, dünya tatlısı bir eşi var, ben de düşündüm kadın çalışmıyor da burda akrabaları da yok. zaten kocasının işi yoğun sürekli görüşemiyorlar, bir de evde çocuğun mamasıydı beziydi uğraşmaktan bunalıyordur yazık o kadına maksimum 4-5 aylık falandırlar şimdi eşine yardım etse ölür mü gezmek yerine. gerçekten yazık.
bilemiyorum ne diyorlar, biliyorlar mı belki gerçekten bilmiyorlardır.
Niye gitmesinler ki...İş yerinde sabah kahvaltıları,yılbaşı partileri,paıntball turnuvaları vs düzenlenir.İş arkadaşlarının ortak eğlencesi onları motive eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?