normal mi?

valla ben evli ve bebekli kadın olsam eşimin bayanlarla iş arkadaşıda olsa birlikte bensiz eğlenmeye gitmesine kızarım .aynı şekilde ben bekar-evli bir grupla yemeğe gitsem eğlenceye oda kızar yani değil mi ?sonuçta burası türkiye .geri kafalılıksa geri kafalıyım .kimseye güvenmem bu devirde ...

Şahsen ben gitmem, is yemeği olsa giderdim ama fasıla içkili olan bir yere gitmezdim.
Aynı zamanda esiminde gitmesini istemezdim

bence anormal bır durum bu.

evlı ınsanın esınden baska bırıyle ıcmeye fln gıtmesını tasvıp etmıyorum

gerıkafalı dıyebılırsınız ama yuvalar boyle boyle, aman canım ne var bunda dıye dıye yıkılıyor zaten...

bende yeni evli kız ve ikiz bebeği olan adamın gitmesini tuhaf buldum doğrusu.evlilerin gitmesine karşıyım uzun ilişkisi olan adamında gitmemesi lazımdı.fazla medeniler galiba eşleri de öyle yada haberleri yok?

katılıyorum ve merakla bekliyorum bu işin sonucu neye varıcak diye.

bende yeni evli kız ve ikiz bebeği olan adamın gitmesini tuhaf buldum doğrusu.evlilerin gitmesine karşıyım uzun ilişkisi olan adamında gitmemesi lazımdı.fazla medeniler galiba eşleri de öyle yada haberleri yok?

valla eşlerini hatta kendilerini de çok iyi tanımadığım için birşey diyemiyorum. ama yeni evli kız ortamlarına girdikten sonra böyle şeyler olmaya başladı sanırım bu planları yapan o. zaten o olmasa eşinden nasıl izin alırdı bilemiyorum bi şekilde eşinin müsait olmadığı zamanlara denk getiriyor diye hissediyorum açıkçası. üstelik eşi de çok iyi biridir onu biraz tanıyorum ama işte. belki adam o kadar iyidir ki hiçbirşey demiyordur olabilir yani.

bana göre normal değil ama bir başkasına normal gelebilir tabii..eğer bu geri kafalılıksa ben de öyleyim :)

en çok şu ikiz bebeği olan adama takıldım niyeyse

peki yeni evli kız ile ikiz bebeği olan adam bunların sadece ikisi de içmeye çıkıyorlarmış arada tek başlarına buna ne diyorsunuz kızlar???

Son düzenleme:
peki yeni evli kız ile ikiz bebeği olan adam bunların sadece ikisi de içmeye çıkıyorlarmış arada tek başlarına buna ne diyorsunuz kızlar???

arkadaşım amaç belli işte ..neyse söylemiyorum şimdi .. hayır bunlar takılırken eşleri hiç anlamıyor mu ilginçç ..
yazık ....

afiyet olsun diyoruz :)

valla pek normal değil..ikizlerin annesi napıyomuş peki o sırada ya da yeni evli kızın kocası?

bizim de ikiz çocuklarımız var,eşim öyle sürekli dışarı çıkamaz akşamları.kolay mı aynı anda iki bebeğe bakmak?

iyiymiş valla,eşler evde onlar içmede..değişik yani.ama eşlari birşey demedikten sonra bize de birşey demek düşmez.

pes dıyorum.....

bunların karıları kocaları yok mu yaa...

benım nişanlım oyle bı halt yemeye kalkacak kafasını kırarım onun.. kendım de yapmam tabı...

niye normal olmadığını düşünüyorsunuz ki ,iş arkadaşları toplanıp bi mekana eğlenmeye gidiyorlar işte ,grup sexe gitmiyorlar ki. tövbe tövbeeeee.......

Niye gitmesinler ki...İş yerinde sabah kahvaltıları,yılbaşı partileri,paıntball turnuvaları vs düzenlenir.İş arkadaşlarının ortak eğlencesi onları motive eder.

arkadaşlar türk erkeği sonuçta yani içki şişedeki gibi durmaz ... adam iki yuvarlar sapıtır benden söylemesi ..
ne var canım bunda diyen arkadaşlara söylüyorum ..... sonra bide ama sen benle içmeye gelmiştin derler ..yani kendilerini haklı görürler ...

arkadaşım amaç belli işte ..neyse söylemiyorum şimdi .. hayır bunlar takılırken eşleri hiç anlamıyor mu ilginçç ..
yazık ....

katılıyorum, ama geri kafalı kalıyoruz artık bu devirde galiba

ben de aynen öyle düşünüyorum, dünya tatlısı bir eşi var, ben de düşündüm kadın çalışmıyor da burda akrabaları da yok. zaten kocasının işi yoğun sürekli görüşemiyorlar, bir de evde çocuğun mamasıydı beziydi uğraşmaktan bunalıyordur yazık o kadına maksimum 4-5 aylık falandırlar şimdi eşine yardım etse ölür mü gezmek yerine. gerçekten yazık.

pes dıyorum.....

bunların karıları kocaları yok mu yaa...

benım nişanlım oyle bı halt yemeye kalkacak kafasını kırarım onun.. kendım de yapmam tabı...

bilemiyorum ne diyorlar, biliyorlar mı belki gerçekten bilmiyorlardır.

Burada anormal olan yeni evlilerin ve uzun süreli ilişkisi olanların partnerlerini yanına almaması... Iş yemeği formaldir demeyin valla zamanında böyle diyen arkadaşımın iş yemeğine öyle ya da böyle gitmiştim. Zorlayacaksınız. Ha ben götürmeseydi ilişkiyi bitirirdim, o da bunu çok iyi bildiğinden efendi efendi konuyu dallandırıp bulandırmadan, korkudan götürdü orası ayrı...

Son düzenleme:

bu olayda en çok o kadına üzüldüm .. iki tane bebeğe bakmak kolay mı ?tek başınaymış .. diğer evli kadınla ilşkileri olabilir adamın yoksa bile olma ihtimali yüksek .. yani yeni evli kadının kocası da uyuyor galiba ...

Niye gitmesinler ki...İş yerinde sabah kahvaltıları,yılbaşı partileri,paıntball turnuvaları vs düzenlenir.İş arkadaşlarının ortak eğlencesi onları motive eder.

buna karşı değilim asla, hatta katılıyorum bence de bunlar olmalı ama herkesin katılacağı etkinliklere de bişey demiyorum ama hepsinin katıldığı etkinlikler değil bu. tüm iş yerindekiler gelmiyor mesela. yani böyle çeşitli değişik şeyler değil sürekli içmeye çıkıp duruyorlar. yani öğlen yemeğine gidilir, atıyorum bir pazar mangala gidilir eşli meşli, yılbaşı partisi olur bunlara hiçbir sözüm yok açıkçası. hatta olmalı diye düşünüyorum.

Adam gibi içip muhabbet etmeleri normal ama anormal olan durumda var burada bana doğru gelmedi gerçi yeni devir itibari ile çok normal ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…