normal mi?

sız son kategorımısınız
bana gore uygun degıl medenı degılım galıba.......

Bu fasıla içmeye eşili gidilemez sadece iş arkadaşları katılacak diye bir kanun mu var canım? Evliler eşlerini, bekarlar sevgililerini, sevgilisi olamaynlar paşa keyfini alıp gitse fasıla içmeye olmaz mı?

bilmiyorum işte, garip gelen de o bana. yani evde eşi onu beklerken eşleri olmadan zaten sabah akşam birlikte olduğun insanlarla eğlenmeye niye gidersin ki? zaten eşini kısıtlı görüyorsun, garip yani. hadi erkeğin eşi belki sesini çıkarmıyordur da kadının eşinin sesini çıkarmaması türkiye de biraz değişik yani. onu geçtim insan eşini özler yaa...

ne olursa olsun sen elinden geleni yapıcaksın ...
sonrası sevgilin kendi bilir ..basit davranışları varsa kızın sevgilin sallamaz ..her erkek gibi ilgisi hoşuna gidebilir ama ciddiye almaz ...
bu tarz kadınlar her yerde var ama bu insanlar mutsuz insanlar işte ..mutsuz bir kadın dünyanın en tehlikeli insanıdır .çünkü ben mutsuzum herkes mutsuz olucak der ..ve bunun için uğraşır ...

ben bayan bayana, gece fasıla gidilmesine karşı değilim. evli arkadaşlarımla yaparız bunu arada. ama böyle erkekli kızlı gece çıkışlar bana hoş gelmiyor .eşlerin götürülmemesi garip..

Normal diyenleri kendi eşleri sevgilileri böyle yaptığı zaman görelim birde bakalım yine gayet rahat bi şekilde normal diyebilecek mi :)
Yani benim anlamadığım şey özel bi plan yapılıyorsa işin dışında neden eşlerin gelmesi anormal olsun gelmemesi anormal bence.ki bu içkili bi ortam....
Gece olsun gündüz olsun içki işin içine girdimi işin rengi değişir bence...
İçipte sağlam kafayla duran kaç kişi var?
İçipte kendini kontrol eden kaç kişi var?Vs vs vs liste uzar gider...
İçki şişede durduğu gibi durmuyor malesef.
İlk önce akıl karışır. sonra anlık bi cesaret ve gerisi gelir. Sonrası pişmanlık yada işlerin aynı şekilde devam etmesi olur..
Yani normal diyenler toz pembe hayalleriniz mi var böyle hayaller içindemi yaşıyorsunuz:)
Kadın erkek ve içkili bir ortam... Aradaki çekimi aradaki ateşle barutu unutan arkadaşlar bu kadar rahat olmanızı ayakta alkışlıyorum :)
Ben şüpheciyimdir ve kadın erkek dostluğuna arkadaşlığına hiç inanmam:) İllaki b.ku çıkar bu arkadaşlığın.
Bu da bi düşünce :)

hmm, şöyle bi düşündüm de.hepsinin eşi/sevgilisi yerine koydum kendimi.yani bu bi iş yemeği olsa eşsiz düzenlemişse, gidilmesine karşı çıkmam.ama şöyle bişey var, bu ne sıklıkta oluyor? o ikizleri olan, evli olan kişiler için sorun olur- olmalı da yani.

şöyle de bişey var, iş yemeği değilmiş, arkadaş ortamları o insanların iş yerindendenmiş.iş arkadaşlarıyla fasıla gidilir evet ama eşler olmaksızın şahsen ben rahat olamam.eşim de gelsin isterim.ya da eşim gidiyorsa beni de götürmesi gerek.

birlikte içmeye falan gitme konusuna şiddetle karşı çıkarım.ne münasebet canım.

Adam gibi içilir ise yani muhabbet için sarhoş olmak için değil ise neden olmasın kendini kontrol etme budur işte ben o dostluğa inanırım 11 yıllık bir elin parmağını geçmeyecek kara gün dostlarım sayesinde. Burada yalnız işte acaiplikler var niyet zaten eğlencenin dibine vurmak gibi geliyor bana.

Ayrıca konu Lullaby mesaj kutunu boşalt

sıklıkla düzenliyorlarmış bu çıkmaları ve de iş yemeği falan değilmiş kızlar.iş yerinki arkadaşların eğlence çıkması bu.iş yemeği başka bişeydir.

Her duruma göre düşünüyorumda nerden bakarsan normal değil bence..
Bekar kızın ne işi var o ortamda diyorum, ben mesela böyle bir ortama girmem açıkçası.. Geri kafalı da değilim erkek arkadaşlarımla birebir buluşmalarımda olur iki üç erkek arkadaşımla buluştuğumda olur o ortamda kız yok diye gitmemezlik yapmam ama bu ortama girmem..
Bekar erkek için bişey demeye gerek yok, onun açısından sorun olmaz diye düşünüyorum
Uzun süreli ilişkisi olan erkekteyse; benim uzun süreli ilişkim olsa ne erkek arkadaşım hoş karşılar bu durumu benim için, nede ben ona aynı şekilde..
Yeni evli kızı hiç çözemedim daha cicim ayındasın git kocanın yanına
Bebeği olan erkeğede yuh diyorum burdan karın bebeklerle uğraşsın sen gez ohh ne ala memleket

içki ,sarhoşluk zannettiğin gibi hiç yapmayacağı şeyleri insana yaptırmaz ,insanlar eğer yapacakları varsa içkiyi bahane edip yaparlar.
Ayrıca içkili ortamlarda çok bulundum ve hiçbir zaman için bahsettiğin gibi şeyler olmadı.Herkesi sex manyağı gibi görmenizi anlamıyorum her ne kadar bunu ateşle barut gibi ifadelerle yumuşatmaya çalışsanız da.
Ayrıca her içki içilen yerde insanlar sarhoş olmaz.Çoğu kişi nerede ,ne kadar içeceğini bilir zaten.

bekarlar için yorumum yok ama evliler için hiç de normal değilben kocamın bayanlarla fasıla gitmesii istemem istediği kadar samimi olsunlar tek başına gitmesini normal karşılamam benimle olabilir ama tek başına gitse kıyamet kopar evde

Çoğu kişi değil çok az kişi nerde nasıl içileceğini bilir...
Ayrıca bi çok içkili ortamda bulunmanız bazı şeylerin gerçeğini değiştirmiyor.
Herkesi seks manyağı olarak görmüyorum ateşle barut yan yana lafını illa ki sekse getirmeniz anlamsız. Ateşle baruttan kastım sadece seks mi sence? tabi buda var ama sadece ve tek düşündüğüm bu değil. Bu benim düşüncem o da senin düşüncen kargaşaya gerek yok.

ateşle barut lafını ben kullandım ... arkadaşım sen yazılanları okumadın mı ?
kız başbaşa içki içmeye gittiklerini söylüyor sürekli .. tamam bir kere hep birlikte çıktılar sonra neden sürekli ikili takılıyorlar ...
ne var canım dertleşiyor diyorsanız samimiyetinizden şüphe duyarım yada bu ülkede yaşamıyorsunuz ..
hiç bir erkek hoşlanmadığı kadınla içmeye gitmez .asker arkadaşı mı bu yani komik olmayın ...
seks manyağı olarak gördüğümden değil olay biraz farklı ... yoksa heralde kara çarşafla gezinen evinden çıkmayan bir kadın değilim bende ...
herkesin sosyal hayat var iş hayatı var ..

Bekarlar neysede uzun ilişkisi olan ve özelliklede evli olanın gitmesi yanlış geliyor bana.

benim şahsi fikrim eşleri olmadan gezmeleri sakıncalıdır...herşeyin içinde şeytanıda unutmayalım.. her ne kadar iyi niyetli olsalarda sonu vahim yere gidiyor ...
mesai arkadaşları dahi olsa dışarıda böyle gezmeleri için eşlerinde olması uygun olur...

Normal diyenlerden biri olarak yazıyorum -ki fikrimi savunmak zorunda değilim ben böyle düşünürüm siz öyle hayat bu, benim eşim isterse gidebilir şahsen hiç sorun etmem zaten neticede iş arkadaşları bence bu kadar kuşkucu olmanın anlamı yok insanlar bir fırsatını bulsak da aldatsak diye dolaşmıyorlar ortalıkta. ha bir de size göre normal değildir eşinizi göndermezsiniz anlarım da bana göre normal olunca niye böyle bakalım başınıza gelince öyle rahat olacak mısınız diye dert ediyorsunuz ki? bence normal olması sizin hayatınızı etkilemez zaten bu tavrınız çok anlamsız geldi kusura bakmayın

başbaşa çıkan iki kişiden bahsetmediğimi de belirtmek isterim iş arkadaşlarıyla fasıl dert değil gözümde başbaşa kısmı zaten ayrı bir mevzu açıkçası kimsenin ne yaptığını bilmeden günahını alasım yok

Son düzenleme:
Sıkı bir arkadaş grubuysa ya da yıllardır tanışıyorlarsa beraber eğlenmeleri bir derece normal.

Yalnız;

ikiz bebeği olan bir erkeğin eşiyle ilgilenmesi lazım,

yeni evli bir bayanın eşiyle vakit geçirmesi lazım..

Fasılda ne işleri var anlayamadım ?

İlk sayfayı okudum sadece bencede normal. Ne var bunda arkadaşlık yapacağımız kişileri medeni haline göre mi seçmeliyiz.
Benim eşimin hemen hemen bütün arkadaşları bekar. Benimde eski mahallemde olan kızlar bekardı.
Hem erkek hem kadın bekar olanı eve almayalım fesat düşünürsek...

Yani yeni doğum yapmışsınız eşiniz sizin ile değil fasıllarda içkili sohbetlerde ve sıkıntı yok öyle mi ? Yada yeni evlenmişsiniz eşiniz ile ilgileneceğinize dışarda fasıllarda içkili sohbetlerde bulunabilirsiniz öyle mi ?

İşte bu durum kişiye göre değişiyor ben kan çıkarırım bir başkası "Çok normal ne var ?" diyebiliyor. Onlarında eşleri bu düşüncede olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…