sız son kategorımısınız1 bekar kız
1 bekar erkek
1 uzun süreli ilişkisi olan erkek
1 yeni evli kız
1 ikiz bebeği olan erkek
iş arkadaşı olan bu insanların yanlarında eşleri vs olmadan toplaşıp fasıla içmeye gitmeleri normal mi? ben mi geri kafalıyım acaba...
Bu fasıla içmeye eşili gidilemez sadece iş arkadaşları katılacak diye bir kanun mu var canım? Evliler eşlerini, bekarlar sevgililerini, sevgilisi olamaynlar paşa keyfini alıp gitse fasıla içmeye olmaz mı?
peki madem, korkuturuz gözünü çok zor bişey değil, istesem dün sevgilimi ikna edip birlikte gider süslenip püslenip onu o ortamda susturur o özgüvenini yerle bir ederdim tabi, ama yapmadım yapmama sebebim de ben süslenmeden de o kız üstelese de sevgilim doğru davranıcak mı aslında bunu ölçüyorum aklımca, teste tabi tutuyorum, sonuçta bu kız gider başkası gelir, her zaman uğraşamam ki sevgilimle bu işin bin türlü hali var hayatta hamile olursun, işin yoğun olur, çoluk çocukla uğraşırsın fln
katılıyorum, size aynen...
1 bekar kız
1 bekar erkek
1 yeni evli kız
1 ikiz bebeği olan erkek
iş arkadaşı olan bu insanların yanlarında eşleri vs olmadan toplaşıp fasıla içmeye gitmeleri normal mi? ben mi geri kafalıyım acaba...
Normal diyenleri kendi eşleri sevgilileri böyle yaptığı zaman görelim birde bakalım yine gayet rahat bi şekilde normal diyebilecek mi :)
Yani benim anlamadığım şey özel bi plan yapılıyorsa işin dışında neden eşlerin gelmesi anormal olsun gelmemesi anormal bence.ki bu içkili bi ortam....
Gece olsun gündüz olsun içki işin içine girdimi işin rengi değişir bence...
İçipte sağlam kafayla duran kaç kişi var?
İçipte kendini kontrol eden kaç kişi var?Vs vs vs liste uzar gider...
İçki şişede durduğu gibi durmuyor malesef.
İlk önce akıl karışır. sonra anlık bi cesaret ve gerisi gelir. Sonrası pişmanlık yada işlerin aynı şekilde devam etmesi olur..
Yani normal diyenler toz pembe hayalleriniz mi var böyle hayaller içindemi yaşıyorsunuz:)
Kadın erkek ve içkili bir ortam... Aradaki çekimi aradaki ateşle barutu unutan arkadaşlar bu kadar rahat olmanızı ayakta alkışlıyorum :)
Ben şüpheciyimdir ve kadın erkek dostluğuna arkadaşlığına hiç inanmam:) İllaki b.ku çıkar bu arkadaşlığın.
Bu da bi düşünce :)
1 bekar kız
1 bekar erkek
1 yeni evli kız
1 ikiz bebeği olan erkek
Normal diyenleri kendi eşleri sevgilileri böyle yaptığı zaman görelim birde bakalım yine gayet rahat bi şekilde normal diyebilecek mi :)
Yani benim anlamadığım şey özel bi plan yapılıyorsa işin dışında neden eşlerin gelmesi anormal olsun gelmemesi anormal bence.ki bu içkili bi ortam....
İlk önce akıl karışır. sonra anlık bi cesaret ve gerisi gelir. Sonrası pişmanlık yada işlerin aynı şekilde devam etmesi olur..
Yani normal diyenler toz pembe hayalleriniz mi var böyle hayaller içindemi yaşıyorsunuz:)
Kadın erkek ve içkili bir ortam... Aradaki çekimi aradaki ateşle barutu unutan arkadaşlar bu kadar rahat olmanızı ayakta alkışlıyorum :)
Ben şüpheciyimdir ve kadın erkek dostluğuna arkadaşlığına hiç inanmam:) İllaki b.ku çıkar bu arkadaşlığın.
içki ,sarhoşluk zannettiğin gibi hiç yapmayacağı şeyleri insana yaptırmaz ,insanlar eğer yapacakları varsa içkiyi bahane edip yaparlar.
Ayrıca içkili ortamlarda çok bulundum ve hiçbir zaman için bahsettiğin gibi şeyler olmadı.Herkesi sex manyağı gibi görmenizi anlamıyorum her ne kadar bunu ateşle barut gibi ifadelerle yumuşatmaya çalışsanız da.
Ayrıca her içki içilen yerde insanlar sarhoş olmaz.Çoğu kişi nerede ,ne kadar içeceğini bilir zaten.
içki ,sarhoşluk zannettiğin gibi hiç yapmayacağı şeyleri insana yaptırmaz ,insanlar eğer yapacakları varsa içkiyi bahane edip yaparlar.
Ayrıca içkili ortamlarda çok bulundum ve hiçbir zaman için bahsettiğin gibi şeyler olmadı.Herkesi sex manyağı gibi görmenizi anlamıyorum her ne kadar bunu ateşle barut gibi ifadelerle yumuşatmaya çalışsanız da.
Ayrıca her içki içilen yerde insanlar sarhoş olmaz.Çoğu kişi nerede ,ne kadar içeceğini bilir zaten.
İlk sayfayı okudum sadece bencede normal. Ne var bunda arkadaşlık yapacağımız kişileri medeni haline göre mi seçmeliyiz.
Benim eşimin hemen hemen bütün arkadaşları bekar. Benimde eski mahallemde olan kızlar bekardı.
Hem erkek hem kadın bekar olanı eve almayalım fesat düşünürsek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?