normal mi?

bir kızla başbaşa içmeye gidiyorsa eşi yine böyle rahat yorum yapabilcek mi acaba ?hiç sanmıyorum .kimse kendini kandırmasın ... adamın bekar erkek arkadaşıyla takılması başka bir bayanla sürekli kafa çekmeye gitmesi başka ...

yeni bilgiye göre uzun süreli ilişkisi olan erkek gitmemiş, bekar olan gitmiş sanırım 4 kişi gitmişler.
sevgilime "evli bayan ve erkek arasında bişey olabilir mi" dedim, "valla bilmiyorum olabilir Ahmet'i (ikiz babası) var dicem ama yine de bilmiyorum" dedi.
yani o bile tahmin edemezken biz bilemeyiz tabi ki,
kimsenin günahını almak istemem,
burdan anladığım kadarıyla tek bu olayı garipseyen ben değilmişim,
ama bu konuyu hiç dert etmeyecek insanlar da var doğal olarak hepimiz farklı kişilikleriz, herkesin düşünceleri görüşleri farklı.
ama tek olmadığımı bilmek içime su serpti yalan yok. geri kafalı da değilmişim demek ki.

Bence normal olup olmaması bunu yaşayan kişilerin samimiyetine, yapma sıklıklarına göre değişir.
Olaya kendi açımdan yaklaşırsam; uzun süreli bir ilişkim var.Ve sevgilimin kız arkadaşları var doğal olarak.Bazılarıyla(aslında sadece ikisiyle) baş başa buluşur da, arada içmeye de gider nadir de olsa, hatta ben söylerim bak X'in sorunları vardı, ara sor ne yapıyormuş diye.Ama samimiyetinin az olduğu insanlarla gitmez zaten de, öyle bir durum olsa gitsem bozulur musun diye sorar.Şimdiye kadar hiç böyle bir isteği olmadı gerçi, o da kiminle buluşup buluşamayacağını bilecek olgunlukta. Yani o bahsettiğim 2 kişiyle baş başa çıkması benim için normal ama başkalarıyla çıkması değil.Biz evlensek de buna sorun çıkartacağımı zannetmiyorum, ama zamanın ne göstereceği belli olmaz sonuçta.
Şöyle bir durum da var; bu kişiler aynı ortamda çalışıyorlar.Dolayısıyla aynı stresi aynı gerginliği yaşıyorlar.Bu stresi beraber atmaları doğal olabilir.Eşler gelse bile sıkılır o ortamdakileri tanımıyorsa..Bu kişiler her gün fasıllarda barlarda gezmiyor; bu ayda yılda bir oluyorsa bence normal.

bak canım o bile bilemem derken, ki o kişileri tanıyor ,burada bazı arkadaşlar hemen teşhisi koydu.kızın kocasını ve ikizlerin annesini de zavallı yapıverdiler.Sen iş arkadaşlarının eşsiz eğlenceye gitmeleri size normal geliyor mu diye sordun ,olay normal diyenlere 'hııı sizin de eşiniz her akşam bi kadınla içmeye giderse görürsünüz' e döndü.

Allah bu millete akıl fikir versin ne diyelim.

evet kesin birşey var diyemeyiz ama bazen perşembenin gelişi çarşambadan belli oluyor, yani şimdi bunların arasında birşey olsa kimse şaşırmaz, ama kesin birşey var da denemez günah almamak adına, ama benim eşim sürekli içmeye bir kızla çıkıp dursa ben aldatmadan sayar mıydım? sayardım açıkçası, illa fiziksel birşeyler yaşanmasına gerek yok. üstelik ikiz annesi olsam ve bu kadar zor anlarımda yapsa bunu. ben de üzüldüm o kadın için yalan yok, ama demek ki o sorun yapmıyor ( ya da yapamıyor bilemiyorum artık). bir de aldatma ila yatakta yakalamak değildir bence, bir kadın çok rahatlıkla hisseder diye düşünüyorum ters şeyleri, arkadaşlarını tanıyanlar ve içmesinde sakınca bulmayanlar zaten o arkadaşlarına da güvendikleri için bu konuda içleri rahat diye düşünüyorum, yoksa doğru düzgün tanımadıkları birisiyle sürekli bu tip şeylerin tekrarlanmasına ne kadar modern görüşlü olsa da kimsenin içinin full rahat olabileceğine inanmam.
neyse bir durum hakkında tartıştık fikirlerimizi sunduk, herkes düşüncelerini söyledi, yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.

bizide paranoyak yaptılar ....
akıl fikir versin allah falan ne oluyor yani ...
neyse herşey ortada ..ben şahsen bir erkekle sürekli içmeye gitmeyi doğru bulmam ..helede adam evliyse ...

Bence normal, neden olmasın?

İyi günler arkadaşım herkesin düşüncesine elbette saygımız var ama ben bişeyi sormak istiyorum yanlış anlamayın örnegin siz evlisiniz eşiniz sizi evde yalnız bırakıyor ve başka bir iş arkadaşı olan evli bir bayanla konu sahibi arkadaşımızın dedigi gibi içki içmeye yada yemege gidiyorlar haftanın belirli günleri ve sık sık tekrarlıyorlar ve buna eşleri dahil etmiyorlar siz bu durumda sorun çıkartmazmısınız konu sahibi arkadaşımızın bahsettigi olay iş yemegi degil iş toplantısı degil bu evli bireyler haftanın belirli günleri beraber eğleniyorlarmış ben olsam sorun ederdim iş yemegi iş için çalışanları motive etmek için eğlence olsa tamam derim ama degil.

-10 yıllık evli bayan (ben)
-bekar bir kız
-taze gelin
-5 yıllık evli bayan
-patronun bekar kızı
-karısı hamile bir erkek
-5 yıllık evli çocuğu olmayan 1 erkek
-10 yıllık evli küçük bebeği olan erkek
-bekar bir erkek
-yine taze evli bebeği küçük olan bir erkek
-bazen 50 li yaşlardaki müdürümüz erkek

sık sık olmasada (3 aydan 3 aya diyelim ) iş çıkısı yemeğe gideriz.daha dorusu giderdik(ben işten ayrıldım)

ne eşimden,nede onların eşinden olumsuz bir şey duymadım onca zaman.

ha zırt pırt gidilse eminimki sorun olurdu.hatta ben bile sıkıntı yaratırdım eşim kızar diye.

beni geçin bu diger insanların bir çoğcu birbirlerinin düğününe gitmiş,eşleri tanışıp ev ziyaretleri yapmışlar.

bi de olayın böyle bir boyutu var..

Siz toplu beraber gidiyorsunuz arkadaşım bir nevi iş yemegi oluyor ama konudaki bahsedilen 2 kişinin iş yemegi olmuyor bence ve her hafta sıklıkla düzenlenen bir eglence oluyor.

burayı okuyarak yorumumu yaptın yanlız ben..
kim kiminle ne zaman baş başa yemeğe çıkıyormuş ya..çabuk deyiverin..

burayı okuyarak yorumumu yaptın yanlız ben..
kim kiminle ne zaman baş başa yemeğe çıkıyormuş ya..çabuk deyiverin..

Bende yanlış anlatmıyım ama şöyle arkadaşım yeni evli kız ve ikiz erkek babası olan bey oda evli her hafta yani sıklıkla beraber fasıla içmeye gidiyorlarmış ama bunlara yeni evli kızın kocası ve diger erkegin eşi dahil degilmiş bu tür durumda iş yemeginden çıkıyor madem fasıla gidecekler yada başka bir mekana neden eşler yok ortada.

Merhaba. sürekli tek bir bayan iş arkadaşıyla tek başına yemeğe çıkmasından rahatsız olabilirim. Ama evli-bekar iş arkadaşlarıyla grup halinde eşsiz dışarı çıkmaları beni rahatsız etmez gerçekten.

ha sürekli ikisi yalnız gidiyorsa o başka. Hiç gerek yok bence:)

bekarların kendı tercıhı
evlılerınde eslerıyle bırlıkte aldıkları karra..
ben esımle sevgılıyken ne onun kız ne benm erkek arkadasım olamazdı..
halada oyle o yuzden bu tur sıkıntı cekmedım..
bılemıcem ama cok art nıyetlı dusunme derım..
sende o ortamdakı kızlara yakın olursan o fasıllarda hep sende olacaksın ..
bı duusn ıstersen

İşte burada bahsedilen olay bu canım giden kişiler aynı kişiler yani her ikiside evli kızla erkegin ve hep beraber gidiyorlar yoksa grup olarak iş yemegi olsa herkes gider onu kimse sorun yapmaz.

hmm işin boyutu deişir bu halde.yanlış yada doğru diyemiycem ama insanların gelenek,görenek ve yaşam standartlarına göre deişir bu konu.ben evli bir bayan olarak,(bekar olsam,karşımdaki erkek evli olsa) baş başa böyle bir işe kalkışmam.eşimin kızmasından ziyade ben kendimi huzursuz hissederim..

Normal iş yemeği olsa anlarım da, fasıla neden eşleri cagirmiyorlar anlamış değilim. Müzik gürültüsünden iş konuları konusulamaz zaten. Eğer maksat eglenmekse eşlerin de buna dahil olması gerekir.

İşte burada bahsedilen olay bu canım giden kişiler aynı kişiler yani her ikiside evli kızla erkegin ve hep beraber gidiyorlar yoksa grup olarak iş yemegi olsa herkes gider onu kimse sorun yapmaz.

Yani evet bu kadar sık ve hep başbaşa olması enteresan. Örneğin benim eski çalıştığım yerde çok çok yakın bir iş arkadaşım vardı. Çalışma saatlerimiz de çok uzun olduğundan (sabaha karşı eve gittiğimi bilirim.) sabah akşam karşılıklı birbirimize baktık resmen:) birbirimizin dert ortağı, dostu, kardeşi, dayanacağı omuz olduk hep. O benden beş yaş büyüktü ve uzun süreli bir ilişkisi vardı. O dönemde ben de eşimle tanıştım. Onları da birbirimize anlattık hatta:) Asla aramızda dostluğumuza, kardeşliğimize zarar verecek en ufak birşey olmadı. Sarılp ağladığımz da oldu kayıplarımızda mesela. Dolayısıyla kadın-erkek dostluğuna inanırım ben, bilirim ki var. Neyse uzattım, ikimiz de evlendik, çocuklarımız oldu. Bu arkadaşım başka bir şehre gitti, arada gelir. Geldiğinde ikimiz de ilk iş buluşuruz mutlaka. Eşim de bilir tabi, ama beni de bilir onu da blilir. Aklının zerresinden rahatsız olmak geçmez. Ama bu durumda dahi hiç biz her hafta falan buluşmadık, yani kırk yılda bir olsa neyse de, sürekli ne gerek var?

ben o kadar çok severim ki kızlı-erkekli grupça birşeyler yapmayı.
annemlerin iş arkadaşları vardı hepsi aynı zamanda evlenmişler hepsinin çocukları aynı zamanlarda olmuş
haftanın her günü birindeydik topluca, çoluk çocuk birlikte büyüdük.
onlar yemek yer, muhabbet eder içerlerdi.
biz çocuklar tv izler oynar güler eğlenirdik.
çok istedim böyle arkadaşlarım olsun, böyle bir grubum olsun,
kendi arkadaşlarımdan yana şanslı olamadım
sevgilimin iş arkadaşlarından böyle bir ortamımız olsun bari dedim
ama gördüğüm kadarıyla böyle amaç hepberaber kaynaşmak fln değil onlarda
kendi keyifleri daha önemli oluyor bence bu bencillik,
yani ben bir arkadaşımla samimi bile olsam eğlenceli bir plan yapacaksam o arkadaşımı bile dahil etmeye çalışırım,
kaldı ki eşim olsa mutlaka istemese bile yaka paça götürürüm, ki sevgilim yorgun olduğu halde yanımda zorla getirdiğim çok zaman oldu.
insanın ömrü kısıtlı neden güzel keyifli zamanlarımdan sevdiklerimi uzak tutayım ki?
benim fikrim budur, ha mesela ben çok yoğunumdur, eşim beni evde beklemesin arada kafasını dağıtsın ses çıkarmam açıkçası (gittiği kişileri de bildiğim güvendiğim sürece)
ama beni bağlayan birşey yoksa neden ben onu bekleyeyim ki,
ya da diyelim bu eğlenceler benim müsait olduğum zamanda değil de
benim işimin gücümün olduğu zamana denk getirilirse sürekli inadına sanki,
ben bunda art niyet ararım açıkçası.
şimdi nasıl olduğunu bilmediğim için farazi konuşuyorum.
bu arada hani konuyu çok açmak istemediğim için dallanıp budaklanmasın diye çok kişisel özellikler ve olaylar vermek istemedim.
ama yeni evli dediğim kız bu yaz evlendi mesela, yarım saat-1 saat uzaklıkta bir yerde. ve bu kişilerden hiçbiri gitmedi. ki kaldı ki geçen sene de çıkıp duruyorlardı dışarı, benim bu kadar samimi arkadaşım evlense, kız erkek fark etmez düğününe giderim açıkçası.
ikiz babası olan ise bir enteresan dediğim gibi eve karısının akrabaları fln gelince işte oyalanıp eve gitmiyormuş gece fln da, tam nefret ediceğimiz cinsten hareketler yapıyor, yani melek gibi doğal sarışın dünya güzeli karısı var bebeklerini görmedim ama tahmin edebiliyorum ben erkek olsam koşa koşa giderim ama içlerini bilemeyiz tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…