Yani yeni doğum yapmışsınız eşiniz sizin ile değil fasıllarda içkili sohbetlerde ve sıkıntı yok öyle mi ? Yada yeni evlenmişsiniz eşiniz ile ilgileneceğinize dışarda fasıllarda içkili sohbetlerde bulunabilirsiniz öyle mi ?
İşte bu durum kişiye göre değişiyor ben kan çıkarırım bir başkası "Çok normal ne var ?" diyebiliyor. Onlarında eşleri bu düşüncede olabilir.
yeni bilgiye göre uzun süreli ilişkisi olan erkek gitmemiş, bekar olan gitmiş sanırım 4 kişi gitmişler.
sevgilime "evli bayan ve erkek arasında bişey olabilir mi" dedim, "valla bilmiyorum olabilir Ahmet'i (ikiz babası) var dicem ama yine de bilmiyorum" dedi.
yani o bile tahmin edemezken biz bilemeyiz tabi ki,
kimsenin günahını almak istemem,
burdan anladığım kadarıyla tek bu olayı garipseyen ben değilmişim,
ama bu konuyu hiç dert etmeyecek insanlar da var doğal olarak hepimiz farklı kişilikleriz, herkesin düşünceleri görüşleri farklı.
ama tek olmadığımı bilmek içime su serpti yalan yok. geri kafalı da değilmişim demek ki.
bak canım o bile bilemem derken, ki o kişileri tanıyor ,burada bazı arkadaşlar hemen teşhisi koydu.kızın kocasını ve ikizlerin annesini de zavallı yapıverdiler.Sen iş arkadaşlarının eşsiz eğlenceye gitmeleri size normal geliyor mu diye sordun ,olay normal diyenlere 'hııı sizin de eşiniz her akşam bi kadınla içmeye giderse görürsünüz' e döndü.
Allah bu millete akıl fikir versin ne diyelim.
evet kesin birşey var diyemeyiz ama bazen perşembenin gelişi çarşambadan belli oluyor, yani şimdi bunların arasında birşey olsa kimse şaşırmaz, ama kesin birşey var da denemez günah almamak adına, ama benim eşim sürekli içmeye bir kızla çıkıp dursa ben aldatmadan sayar mıydım? sayardım açıkçası, illa fiziksel birşeyler yaşanmasına gerek yok. üstelik ikiz annesi olsam ve bu kadar zor anlarımda yapsa bunu. ben de üzüldüm o kadın için yalan yok, ama demek ki o sorun yapmıyor ( ya da yapamıyor bilemiyorum artık). bir de aldatma ila yatakta yakalamak değildir bence, bir kadın çok rahatlıkla hisseder diye düşünüyorum ters şeyleri, arkadaşlarını tanıyanlar ve içmesinde sakınca bulmayanlar zaten o arkadaşlarına da güvendikleri için bu konuda içleri rahat diye düşünüyorum, yoksa doğru düzgün tanımadıkları birisiyle sürekli bu tip şeylerin tekrarlanmasına ne kadar modern görüşlü olsa da kimsenin içinin full rahat olabileceğine inanmam.
neyse bir durum hakkında tartıştık fikirlerimizi sunduk, herkes düşüncelerini söyledi, yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.
Bence normal, neden olmasın?
-10 yıllık evli bayan (ben)
-bekar bir kız
-taze gelin
-5 yıllık evli bayan
-patronun bekar kızı
-karısı hamile bir erkek
-5 yıllık evli çocuğu olmayan 1 erkek
-10 yıllık evli küçük bebeği olan erkek
-bekar bir erkek
-yine taze evli bebeği küçük olan bir erkek
-bazen 50 li yaşlardaki müdürümüz erkek
sık sık olmasada (3 aydan 3 aya diyelim ) iş çıkısı yemeğe gideriz.daha dorusu giderdik(ben işten ayrıldım)
ne eşimden,nede onların eşinden olumsuz bir şey duymadım onca zaman.
ha zırt pırt gidilse eminimki sorun olurdu.hatta ben bile sıkıntı yaratırdım eşim kızar diye.
beni geçin bu diger insanların bir çoğcu birbirlerinin düğününe gitmiş,eşleri tanışıp ev ziyaretleri yapmışlar.
bi de olayın böyle bir boyutu var..
1 bekar kız
1 bekar erkek
1 uzun süreli ilişkisi olan erkek
1 yeni evli kız
1 ikiz bebeği olan erkek
iş arkadaşı olan bu insanların yanlarında eşleri vs olmadan toplaşıp fasıla içmeye gitmeleri normal mi? ben mi geri kafalıyım acaba...
burayı okuyarak yorumumu yaptın yanlız ben..
kim kiminle ne zaman baş başa yemeğe çıkıyormuş ya..çabuk deyiverin..
İyi günler arkadaşım herkesin düşüncesine elbette saygımız var ama ben bişeyi sormak istiyorum yanlış anlamayın örnegin siz evlisiniz eşiniz sizi evde yalnız bırakıyor ve başka bir iş arkadaşı olan evli bir bayanla konu sahibi arkadaşımızın dedigi gibi içki içmeye yada yemege gidiyorlar haftanın belirli günleri ve sık sık tekrarlıyorlar ve buna eşleri dahil etmiyorlar siz bu durumda sorun çıkartmazmısınız konu sahibi arkadaşımızın bahsettigi olay iş yemegi degil iş toplantısı degil bu evli bireyler haftanın belirli günleri beraber eğleniyorlarmış ben olsam sorun ederdim iş yemegi iş için çalışanları motive etmek için eğlence olsa tamam derim ama degil.
Bende yanlış anlatmıyım ama şöyle arkadaşım yeni evli kız ve ikiz erkek babası olan bey oda evli her hafta yani sıklıkla beraber fasıla içmeye gidiyorlarmış ama bunlara yeni evli kızın kocası ve diger erkegin eşi dahil degilmiş bu tür durumda iş yemeginden çıkıyor madem fasıla gidecekler yada başka bir mekana neden eşler yok ortada.
Merhaba. sürekli tek bir bayan iş arkadaşıyla tek başına yemeğe çıkmasından rahatsız olabilirim. Ama evli-bekar iş arkadaşlarıyla grup halinde eşsiz dışarı çıkmaları beni rahatsız etmez gerçekten.
Bende yanlış anlatmıyım ama şöyle arkadaşım yeni evli kız ve ikiz erkek babası olan bey oda evli her hafta yani sıklıkla beraber fasıla içmeye gidiyorlarmış ama bunlara yeni evli kızın kocası ve diger erkegin eşi dahil degilmiş bu tür durumda iş yemeginden çıkıyor madem fasıla gidecekler yada başka bir mekana neden eşler yok ortada.
İşte burada bahsedilen olay bu canım giden kişiler aynı kişiler yani her ikiside evli kızla erkegin ve hep beraber gidiyorlar yoksa grup olarak iş yemegi olsa herkes gider onu kimse sorun yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?