nOrMaLiZe✨✨✨

Ve o kadar manipülatif bir insan ki. Ben bunu oturup konuşsam direkt olarak söylemeden sana ne kendim kazanıyorum demeyi başarır. Ben böyle söylemek istiyorsun değil mi falan diye üsteleyince de hayır sen anladın bunun sorumlusu ben değilim diyecektir. O yüzden lanet olsun deyip susacağım gibi duruyor.

Hayır yok kardeşe borcu. Kabul etmediğinizi nasıl söylerdiniz peki?

Aslında cevabı kendiniz vermişsiniz dışarda yemek yemiyoruz harcamalara dikkat ediyoruz diye. Eşinize neden 5 bin ile aylık gezme, aktivite yapma yerine kardeşine vermeyi seçtiğini sorabilirsiniz. Asla kabul etmeyeceğim bir durum.

O zaman sizde harcamalardan kısmayın? Nasıl ödüyorsa ödesin. Çocuğunuz var mı? Kardeşin çocuğu var mı? Çalışma imkanınız var mı

O zaman sizde harcamalardan kısmayın? Nasıl ödüyorsa ödesin. Çocuğunuz var mı? Kardeşin çocuğu var mı? Çalışma imkanınız var mı
Çocuğumuz yok 1 olacak daha evleneli. Onların da çocuğu yok. Çalışma imkanım elbette var. Ama farklı planlarım olduğu için beklemedeyim şu an. Lisansüstü falan düşünüyorum.

Konudan bağımsız zorluk çekiyor ürünlerin ucuzunu alıyoruz sıvı sabunumuzu alamıyoruz demişsiniz de , haliniz böyleyken neden çalışmıyorsunuz? Bir rahatsızlığınız mı var ya da bebeğiniz?

Kendi evinde bir şeyden kısma. Evde kadın kısınca erkek harcayacak başka bir yer buluyor. Düşünme bile. Kardeşine gönderecek parası varsa sabununda en iyisinden al acıma.

Bu kadar takarsan hasta olursun, bırak ne halt yerse yesin. Senle kavga edip tamam göndermeyeceğim diyip tavır alacak ama gönderecek(yaşandı)

O parayı kendi kazanması parayı onun yapmıyor. Sizde evde iş yapıyorsunuz kendinize yetecek kadar yapın çekilin o zaman. Haaa bana sorarsanız siz evdeki sabundan kısarken kardeşini paraya bağlayan eşine de ben kazanıyorum sanane diyen herif kalitesizdir. Eş olmaz ondan.

Çocuğumuz yok 1 olacak daha evleneli. Onların da çocuğu yok. Çalışma imkanım elbette var. Ama farklı planlarım olduğu için beklemedeyim şu an. Lisansüstü falan düşünüyorum.
Çalışırken yüksek lisans yapılamıyor diye bi şey mi var? İkisini de yapın. Yani zorlanıyorken neden tek maaş?

Nasıl yol izlemeliyim o zaman hiçbir şey demeden harcamalarımı gerektiği şekilde yaparak mı tepki koymalıyım.

Çalışırken yüksek lisans yapılamıyor diye bi şey mi var? İkisini de yapın. Yani zorlanıyorken neden tek maaş?
Hanımefendi şu an tercihim çalışmamak yönünde. Konu benim çalışıp çalışmama durumum değil. Eğer bir gün gerçekten yetmediğini hissedersem dönerim işe. Teşekkürler.

Hanımefendi şu an tercihim çalışmamak yönünde. Konu benim çalışıp çalışmama durumum değil. Eğer bir gün gerçekten yetmediğini hissedersem dönerim işe. Teşekkürler.
Peki siz bilirsiniz, dışarda yemek yiyemiyoruz sabunun uygununu alıyoruz deyince yetmediği bariz belli de ondan söylüyorum, hayat sizin.
Sana ne kendim kazanıyorum diyecek biriyle evliyken çalışmamayı tercih etmek ne kadar doğru bi daha düşünün derim yine de

Evet kardeşe yardım edebilmek için kendimizden kısıyoruz.

Fazla fedakar davranmişsin.
Dişardan söyle. Dişarda bol bol ye. İyice sıkışinca kardeşinden istesin

Eşinize para çok geliyor. Var böyle insanlar, para ceplerini ısırır, bi yere sıvamaları lazım illa ki. Sağlam bi borç yaptırın para oraya gitsin en azından bi şeyin sahibi olursunuz.

Evin ekonomisiyle ilgili eşinize hesap sormaktan çekiniyorsanız,sanane benim param lafını duyma ihtimaliniz varsa bir şeyleri hissedin bence.

Anne babaya, öğrenci kardeşe yardım edilir ihtiyaç dahilinde ama evli barklı kardeşe her ay para göndermek saçmalık ki öyle bir gelirimiz de yokmuş. Siz evdeki deterjanı ucuzunu arayip, dışardan yemeyelim falan derken hele çok rahatsız edici eşinizin yaptığı. Siz neden sessiz kalıyorsunuz onu da anlamadım. Kardeşin o parayı alması da normal gelmedi bana bu arada. Nereden bakilsa tuhaf.

Demek ki arpasi fazla gelmiş. Dışarıda yemek yemeye başlıyor ve içinizden geldiği gibi harcıyorsunuz. Ama bunu nispet eder gibi değil doğal bir şekilde yapın ailenizden de yardım almayın. Eskiler ne demiş erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın fazla gelince çoğu saçmalıyor belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…