Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamak istemiyorsunuz herhalde?! Beni tek taraflı bakıyormuş sapıkmışım gibi kimse lanse edemez. Yazdıklarına göz gezdirdim, tamamını okumadım vaktim yok bu zihniyete. Aynı şeyleri tekrar edemem.
İyi de adam çok titiz, temiz. Ne kadar pasaklılar diye bakmadığını nerden biliyoruz? Belki bakarken, ah gidebilsem de şu camları pervazları bir yıkayabilsem, o balkonu pırıl pırıl yaparım falan diyordur. Temizlik hayallerine dalıyor belki adam sizin balkona doğru bakarken. Yoksa niye hiç selam dahi vermesin.

Bu şekilde sözde temizlik yaptığını iddia eden herkes sadece kendi camını temizlemiş oluyor zaten, komşusunun camını da binanın duvarını da kirletiyor.

Hayir ev isi yapan erkek kadinsi oluyormus cekiciligi gidiyormus
Bu gorusu savunan kisiler ya aileden hizmet edilmek uzere yetistirilmis oluyor ya da esleri bir ise elini surmeyen gobegini kasiyip story izleyen tipler oldugu icin kocasini kotulemeye icleri elvermiyor

e keske hergun yapilan yemek temizlik erkeklerde olsa on yilda bir lazim musluk tamir isleri kadinda olsa
bu nasil bir is bölümü?
bizim gelenegimiz bu ama bu yuzden bizim ülkenin kadinlari erkenden çöküyor, hastaliktan gecilmiyor. misafir gelse kadin kendini heder ediyor adam ayi gibi yiyor, misafir gitse adam uyuyor, kadin mutfak topluyor.
hayat mi bu?
ayrica bir erkegin ev isi yapmasi tamir bilmesine engel mi? benim sevgilim hem bulasik yikar hem eviyenin hortumunu degistirir, sizinti yapiyor diye. hem tuvalet cifler hem sifon bozulunca tamir eder, hem ev süpürür, hem çamaşırlarını yikar, hem bahcesine bakar cicek yetistirir hem de meslegi erken çocukluk donemindeki cocuklara bakmak - on yildir her gün 3-4 yas çocuklarıyla ilgilenir.
ama gayet de çekici bir adam - koca diye secmemdeki en büyük kriter bu isleri severek yapması.
neden ev isi yapmak kadinlara verilmis bir görev olsun ki?
pis erkek, kendi donunu yikamaktan aciz erkek asıl bana itici geliyor

Valla kocam evde benden çok ev işi yapan, temiz düzenli bir adam. Hiiiiç öyle ataerkil bir aile yapımız yok. Göbeğini kaşıyan taraf ben oluyorum genelde. Ama cam önü yıkamak listede yok. Hem gereksiz bir atraksiyon, hem rahatsızlık verme potansiyeli yüksek hem de libido killer bi hareket.

PENCERENIN ÖNÜ YIKANIYOR MUYMUŞ diye giris yapayim mevzuya ahshd temizlik 101 deyince ben
La hakikaten dusundum de hic pencere önü yıkadıgım gelmedi aklima. Aboo. Hemen bakicam pencerelerime.

Hayir bir de benim ev kabak gibi ortada ahsh

cogu guzel ask hikayesi ciftlerden ikisi de birbirine ayni hisleri besliyor diye guzel hikaye - cogu ask hikayesi tek tarafli olsa ürkütücü- creepy gelir zaten insana
evet bak buna katılıyorum :)
benim annemle babam bir tatilde tanışıp kalan günlerini birlikte geçirmişler ve birbirlerini bir daha hiç görmemişler. 4 yıl sonra annemin çalıştığı kuruma (büyük bir devlet kurumu) annemin sadece ismiyle -soy ismi bile yok- bir mektup gelmiş babamdan ve o mektup bir şekilde annemi bulmuş, öylece görüşmeye başlamışlar. yanlış bir evlilik yaşayıp boşandılar. dikkatli de olmak lazım, belki cidden creepy'dir
bi selamlaşsalar hoşbeş etseler iyiydi gene de be iletişim is the key dfdsf

yaa ne guzel bir hikayeleri varmis. guzel biteydi keske:)
bak mesela annen de ona yesillendigi icin bu cok romantik gelmis, iliskiye baslamis.
eger annen onu coktan unutsaydi ona ürkütücü gelirdi. hele ki bu 4 senede annen biriyle evlenseydi falan seyreyle cümbüşü, sapıklik gibi olurdu.
:)
bu konuda da eger adamin da gönlü kaydiysa çocuklarının bile gülerek anlatacagi bir hikaye olur, adamin kadindan haberi bile yoksa sapik gibi algilanir:)
ama alinabilecek bir risk.
bu arada konu sahibinin agzi - karakteri biraz bozuk. Adamin verilmiş sadakasi varsa tanimazliktan gelir:)

İroni yapıyorum ya :d
Bahsettiğim film de kadın ve erkek gözünden anlatılan bir takıntı filmi.

Çok şükür ki böyle düşünmüyorlar. Bu zihniyet yüzünden kadınlar erken çöküyor. Bir evde haftada kaç kez yemek pişiyor. Kaç kez musluk tamiri yapılıyor...

ya ben zaten konu sahibinin üslubuna saydırdım aslında ilk etapta. adamın ilgisi her şeyi değiştirir orası doğru, konu sahibi eksi puanları komşunun ev hayatını ıncık cıncık anlatmasından ve üyelere olan üslubundan aldı.

ve ben buna güzelliğinin bedelini öde firuze diyorum bazı kadınlarda bir enerji oluyor, güzellikle falan da alakası yok, ha bu kadınların duygusal çalkantısı ve akılsız seçimleri de eksik olmuyor, sürekli etrafında çeşit çeşit ilginç adamlar pervane oluyor. annem 60'ına geldi hala aynı mesela. bazı erkeklerde de gözlemliyorum bu durumu, sürekli etraflarında takıntılı, manipülatör, libidosu yüksek kadınlar dolanıyor mesela. ben de böyleydim neyse kurtuldum diye düşünüyorum, en azından sağlıklı bir ilişkim var. ama sen göz süzmesen, flört etmesen, talip aramasan bile dibinde ilginç tipler bitiyor çoğu zaman. mesela burada şu yaştayım kimseyle olmadım falan yazanlara şaşırıyorum bazen o yüzden. ben de annem gibi ilk gençliğimde kötü ilişkiler seçtim ama öğrendiğim derslerden sonra bir sürü garip gureba erkeği direkt skip ad yaparak şuan birlikte olduğum adamlayım ve onun hayatla ilgili gerçek meselelerde yanımda olması - yardımcı olması anlık romans soslu jestlerden daha çok hoşuma gidiyor. en azından güzel sözlerinin ardı dolu hissettiriyor, inanarak söylediğini biliyorum. hiç değilse yemek-temizlik yapması, her an iletişimde olması, ne lazımsa gidermeye çalışması, zor zamanda güvenebilmek her şeyden daha romantiktir bence. bizim tanışmamız çok tesadüfi mesela, ufacık kararı farklı versek asla tanışmıyoruz, dıdısının dıdısına kadar gitmiştik bizim tanışmamıza sebep olan zincirde. bize göre bu bile romantik. çift olmak isteyince her şeye anlam yüklüyorsun zaten. önemli olan iletişim, emek, güven o yüzden.

Burada bu kadar çarpışacağınıza adamın kapısına gidip sorsanız ya? Senin yüzünden tanımadığım kişilerle laf dalaşına girdim çata çat atar yaptım, derdin niyetin ne söyle desenize. Banlanmışsınız gelişmeleri de öğrenemeyeceğiz. Ya gidelim bir yerde oturup konuşalım ya da ikimiz de kalın perde yaptırıp takalım diyin. Alay etmiyorum yanlış anlamayın.

Binadakiler evde yoksa ve camlar kapaliysa ne gibi bir sorun olabilir ki?
Kendi camlarimiza su tutup asagiya pislik akitmiyoruz asagiya dogru da tutuyoruz hatta bi keresinde komsu kendi panjurlariniza tutarken benimkilere de yukardan el atsaniza ben hortumla yetisemiyorum bile dedi yani
Cok katli binalarda bu olmaz elbette
Ama 3 4 katli yerlerde 2.kattaysaniz makul derecede olabiliyor
Ama bunun libido oldurucu olmasina bir turlu anlam veremiyorum ortalik yerde gaz cikaran erkek oldurur yani libidoyu
Camlara su tutan degil sjdjs

Ortalık yerde gaz çıkarmanın alternatifi neden cam önü yıkamak? İkisi de libido öldürür. Tek bir şey seçme zorunluluğu olduğunu sanmıyorum.

Cama su dökünce oradaki pislikler buhar olup uçmuyor ya hani, alt katın camına, binanın duvarına gidiyor.

Bazen olayların gelişiminden ziyade baslangicini hatirlamak bile keyifli oluyor.

Seneler seneler önce, Kadıköy'de kitapçıdayım. Reyonlarda gezinip kitap bakıyorum, bir rafın önündeki beyin kollarındaki dövmeler gözüme takılıyor. Biraz bakıyorum, okuyamadığım bir şeyler yazıyor. Cesaretimi topluyorum, zaten benim de dovmelerim var. Yaklaşıyorum yanına, "ya affedersiniz, kolunuzdakini okuyamadım da, merak ettim" diyorum. Gösteriyor. En sevdiği kitabın önsözüymüş. Ben okumamışım o kitabı. Aa bakarım mutlaka diyorum, vedalaşıyoruz ayrılıyoruz. Sonra ben beğendiğim kitapları alıp kasaya giderken tekrar yanıma geliyor. "Bak, buldum kitabı" diyor. Durduruyor beni, kitabın önsözünü bana oracıkta, o kitapçıda kendisi okuyor. Biz ayakta muhabbete başlıyoruz, laf lafı açıyor, belki yarım saat kucağımızda kitaplar sohbt ediyoruz. Sonra telefon ve msn alışverişi (o zaman msn vardı evet).
Sonra.. sonra arkadaş olduk, simdi o evli falan.
Hicbir yere varmasa da hala gulumseyerek hatirliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…