- 25 Temmuz 2013
- 13.192
- 53.744
- 798
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
İyi de adam çok titiz, temiz. Ne kadar pasaklılar diye bakmadığını nerden biliyoruz? Belki bakarken, ah gidebilsem de şu camları pervazları bir yıkayabilsem, o balkonu pırıl pırıl yaparım falan diyordur. Temizlik hayallerine dalıyor belki adam sizin balkona doğru bakarken. Yoksa niye hiç selam dahi vermesin.Anlamak istemiyorsunuz herhalde?! Beni tek taraflı bakıyormuş sapıkmışım gibi kimse lanse edemez. Yazdıklarına göz gezdirdim, tamamını okumadım vaktim yok bu zihniyete. Aynı şeyleri tekrar edemem.
e senelerce bakismamislar ki birkac aydir bakisiyorlar. valla benim arkadasim olsa ben de "git not yaz, bakarsin olur" derdim:)
cogu guzel ask hikayesi ciftlerden ikisi de birbirine ayni hisleri besliyor diye guzel hikaye - cogu ask hikayesi tek tarafli olsa ürkütücü- creepy gelir zaten insana (ask hikayesi dedigim gercek ask hikayeleri, arkadas ortamında nette tanisan insanlari vs kasdetmiyorum) .
Mesela düşünüyorum ilk bulusmanin sonunda guzel bir manzarada otururken sevgilim beni öpmüştü. ben de ona benzer hisler besledigim icin o an benim icin romantik bir ani. ama yanlis sinyal olsaydi ben sadece gezdirdigim herkes gibi "tatlı bir turist" gözüyle baksaydim ve beni opseydi adami sapik diye nitelendirirdim. ya da 2 ay sonra mektup atip "seni tekrar gormek istiyorum, noel tatilinde oraya geleyim mi, belki beraber bir tatil yapariz" gibi seyler yazmisti. o an ben zaten adama coktan düştüğüm icin bana cok guzel gelmisti teklifi. ama sadece gezip iyi zmaan gecirdigim biri olsaydi romantik beklentim olmasaydi "iyy yapıştı bu da, ne alaka niye senle tatil yapayim" falan derdim.
gibi gibi...
eger adam da konu sahibinden hoslaniyorsa zaten bu ileride de anlatılacak "romantik bir tanisma hikayesi" olur, dinleyenler bayılır.
Ama adam kadini farkinda bile degilse bu creepy olur, adami huzursuz eder.
bence alinabilecek bir risk:)
bir arkadasim kapisinin önünde bir hediye buldu - led ampullü bir süs. yazan kisi ona karsi hisleri oldugunu - eger tanismak isterse lambasini yakip balkona koymasini söyledi.
mesela kiza bu ürkütücü geldi çünkü bu sekilde ihtimal verdigi kimse yoktu. Ama öte yandan da heyecanlandi falan hayatina kisa sureli bir renk geldi:) sonuc olarak balkona birakmadi ve hikaye hic baslamadi.
Bu şekilde sözde temizlik yaptığını iddia eden herkes sadece kendi camını temizlemiş oluyor zaten, komşusunun camını da binanın duvarını da kirletiyor.adam bu yüzden yagmur zamani yapiyor. Bence bu bile düşünceli insan oldugunu gosterir. düşüncesiz olsa foşur fosur yikar, milletin camlarini pisletir kendisini temiz zannederdi (ulkenin buyuk cogunlugu gibi) adam temizliğini bile yağmura denk getirmis.
Hayir ev isi yapan erkek kadinsi oluyormus cekiciligi gidiyormusBazı şeyleri kadın yaparsa çok ayıp, sapık gibi ama erkek yaparsa normal gibi aktarmışsınız. Doğru veya yanlış olan şeyler herkes için geçerli.
Kadınlara ve erkeklere dayatılan bu kalıpları da artık geçsek keşke. Bir kadın da tanışmak istediğinde adım atabilir.
Ama, ilk adımı atmanın yolu pencereden baktığın birinin kapısına not bırakmak mı olmalı, bu tartışılır elbet. Ayrıca konu sahibinin üslubunu hiç beğenmediğini de eklemeden geçemeyeceğim o da apayrı mesele.
Genellemelerinizi rahatsız edici bulduğum bu konudan bağımsız olarak yazmak istedim.
Bu kısımda da katılmıyorum size. Bir evde yılda kaç kez musluk bozulur ki? Ev işleri o evde yaşadığın sürece sürekli gerekiyor. Ayrıca yapılan araştırmalar eş ilişkisi ile anne çocuk ilişkisini karıştırmanın da çekiciliği azalttığını söylüyor. Biz şunu anlayamadık hala toplum olarak ki çok acı, evlenmek erkeğe hizmet etmek olmamalı. Bir erkek annesiyle yaşadığı evdeki düzeni devam ettirmek için evlenmemeli. Bu sizin düşünceniz saygı da duyarım ama, aynı ev içinde yaşayan herkes ev işlerine dahil olmalı. Kadın erkek rollerini gelenek saçmalığı adı altında ayırıyoruz fakat terazi hiçbir zaman dengede durmuyor. Sizin anlattığınız hikayede yorulan, tükenen, ezilen kadın oluyor.
Erkeksilik adı altında bahsettiğiniz şeyler de aslında sadece kabalıktan ibaret.
e keske hergun yapilan yemek temizlik erkeklerde olsa on yilda bir lazim musluk tamir isleri kadinda olsaBir üniversitenin akademik araştırmasını incelemişti. kadınlar ev işi yapan erkekleri çekici bulmuyor ve evliliklerde böyle erkekler zamanla erkeksi gelmemeye başlıyor. erkeğin eli vileda değil çekiç tutanı makbulmüş. yapılan araştırmalar bunu kanıtlamış. nasıl ki evde sürekli emir veren höt höt ve erkeksi kadınlar iticiyse, kadın gibi her işe karışan, sürekli ev işi yapan erkekler de itici. bir kere dediğim gibi bence de erkeksi değil. eşimin asla ev işi yapmasını istemem. asla ama asla. mutfağa da sadece yemek yemek için girebilir. işlerime burnunu sokamaz. mutfağıma karışamaz. ben de onun işlerine karışmam. musluk bozuldu mu pek ala ben tamir edebilirim ama asla elimi sürmem. o tamir edecek. bu onun görevi bence. ben geleneksel biriyim. böyle gelmiş böyle giderim zaten yaşlandık biz. gençler artık böyle düşünmüyor.
Valla kocam evde benden çok ev işi yapan, temiz düzenli bir adam. Hiiiiç öyle ataerkil bir aile yapımız yok. Göbeğini kaşıyan taraf ben oluyorum genelde. Ama cam önü yıkamak listede yok. Hem gereksiz bir atraksiyon, hem rahatsızlık verme potansiyeli yüksek hem de libido killer bi hareket.Hayir ev isi yapan erkek kadinsi oluyormus cekiciligi gidiyormus
Bu gorusu savunan kisiler ya aileden hizmet edilmek uzere yetistirilmis oluyor ya da esleri bir ise elini surmeyen gobegini kasiyip story izleyen tipler oldugu icin kocasini kotulemeye icleri elvermiyor
PENCERENIN ÖNÜ YIKANIYOR MUYMUŞ diye giris yapayim mevzuya ahshd temizlik 101 deyince benValla kocam evde benden çok ev işi yapan, temiz düzenli bir adam. Hiiiiç öyle ataerkil bir aile yapımız yok. Göbeğini kaşıyan taraf ben oluyorum genelde. Ama cam önü yıkamak listede yok. Hem gereksiz bir atraksiyon, hem rahatsızlık verme potansiyeli yüksek hem de libido killer bi hareket.
evet bak buna katılıyorum :)cogu guzel ask hikayesi ciftlerden ikisi de birbirine ayni hisleri besliyor diye guzel hikaye - cogu ask hikayesi tek tarafli olsa ürkütücü- creepy gelir zaten insana
yaa ne guzel bir hikayeleri varmis. guzel biteydi keske:)evet bak buna katılıyorum :)
benim annemle babam bir tatilde tanışıp kalan günlerini birlikte geçirmişler ve birbirlerini bir daha hiç görmemişler. 4 yıl sonra annemin çalıştığı kuruma (büyük bir devlet kurumu) annemin sadece ismiyle -soy ismi bile yok- bir mektup gelmiş babamdan ve o mektup bir şekilde annemi bulmuş, öylece görüşmeye başlamışlar. yanlış bir evlilik yaşayıp boşandılar. dikkatli de olmak lazım, belki cidden creepy'dir
bi selamlaşsalar hoşbeş etseler iyiydi gene de be iletişim is the key dfdsf
Ayyy çok romantik
Bir Fransız filmi var 'seviyor sevmiyor' fırsat bulursanız izleyin
Adam sizin ilginizi, bakmanızı, gözetlemenizi görmüş, devam ettirmiş gizemi. Evinize gelen herkesin farketmesi hahahahahahha napıyosunuz oturttup insanlara da mı gözetletiyosunuz? Hahahahahahaha
Çok şükür ki böyle düşünmüyorlar. Bu zihniyet yüzünden kadınlar erken çöküyor. Bir evde haftada kaç kez yemek pişiyor. Kaç kez musluk tamiri yapılıyor...Bir üniversitenin akademik araştırmasını incelemişti. kadınlar ev işi yapan erkekleri çekici bulmuyor ve evliliklerde böyle erkekler zamanla erkeksi gelmemeye başlıyor. erkeğin eli vileda değil çekiç tutanı makbulmüş. yapılan araştırmalar bunu kanıtlamış. nasıl ki evde sürekli emir veren höt höt ve erkeksi kadınlar iticiyse, kadın gibi her işe karışan, sürekli ev işi yapan erkekler de itici. bir kere dediğim gibi bence de erkeksi değil. eşimin asla ev işi yapmasını istemem. asla ama asla. mutfağa da sadece yemek yemek için girebilir. işlerime burnunu sokamaz. mutfağıma karışamaz. ben de onun işlerine karışmam. musluk bozuldu mu pek ala ben tamir edebilirim ama asla elimi sürmem. o tamir edecek. bu onun görevi bence. ben geleneksel biriyim. böyle gelmiş böyle giderim zaten yaşlandık biz. gençler artık böyle düşünmüyor.
Bu ve diğer keltoş da gay bence
ya ben zaten konu sahibinin üslubuna saydırdım aslında ilk etapta. adamın ilgisi her şeyi değiştirir orası doğru, konu sahibi eksi puanları komşunun ev hayatını ıncık cıncık anlatmasından ve üyelere olan üslubundan aldı.yaa ne guzel bir hikayeleri varmis. guzel biteydi keske:)
bak mesela annen de ona yesillendigi icin bu cok romantik gelmis, iliskiye baslamis.
eger annen onu coktan unutsaydi ona ürkütücü gelirdi. hele ki bu 4 senede annen biriyle evlenseydi falan seyreyle cümbüşü, sapıklik gibi olurdu.
:)
bu konuda da eger adamin da gönlü kaydiysa çocuklarının bile gülerek anlatacagi bir hikaye olur, adamin kadindan haberi bile yoksa sapik gibi algilanir:)
ama alinabilecek bir risk.
bu arada konu sahibinin agzi - karakteri biraz bozuk. Adamin verilmiş sadakasi varsa tanimazliktan gelir:)
Binadakiler evde yoksa ve camlar kapaliysa ne gibi bir sorun olabilir ki?Valla kocam evde benden çok ev işi yapan, temiz düzenli bir adam. Hiiiiç öyle ataerkil bir aile yapımız yok. Göbeğini kaşıyan taraf ben oluyorum genelde. Ama cam önü yıkamak listede yok. Hem gereksiz bir atraksiyon, hem rahatsızlık verme potansiyeli yüksek hem de libido killer bi hareket.
Ortalık yerde gaz çıkarmanın alternatifi neden cam önü yıkamak? İkisi de libido öldürür. Tek bir şey seçme zorunluluğu olduğunu sanmıyorum.Binadakiler evde yoksa ve camlar kapaliysa ne gibi bir sorun olabilir ki?
Kendi camlarimiza su tutup asagiya pislik akitmiyoruz asagiya dogru da tutuyoruz hatta bi keresinde komsu kendi panjurlariniza tutarken benimkilere de yukardan el atsaniza ben hortumla yetisemiyorum bile dedi yani
Cok katli binalarda bu olmaz elbette
Ama 3 4 katli yerlerde 2.kattaysaniz makul derecede olabiliyor
Ama bunun libido oldurucu olmasina bir turlu anlam veremiyorum ortalik yerde gaz cikaran erkek oldurur yani libidoyu
Camlara su tutan degil sjdjs
Bazen olayların gelişiminden ziyade baslangicini hatirlamak bile keyifli oluyor.evet bak buna katılıyorum :)
benim annemle babam bir tatilde tanışıp kalan günlerini birlikte geçirmişler ve birbirlerini bir daha hiç görmemişler. 4 yıl sonra annemin çalıştığı kuruma (büyük bir devlet kurumu) annemin sadece ismiyle -soy ismi bile yok- bir mektup gelmiş babamdan ve o mektup bir şekilde annemi bulmuş, öylece görüşmeye başlamışlar. yanlış bir evlilik yaşayıp boşandılar. dikkatli de olmak lazım, belki cidden creepy'dir
bi selamlaşsalar hoşbeş etseler iyiydi gene de be iletişim is the key dfdsf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?