- 25 Nisan 2022
- 2.105
- 2.665
- 83
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Cevap geldi mi?Kesinlikle
Allah sizin gibi komşudan uzak tutsun. Balkona çıkan adamı taciz etmişsiniz resmenSelamlar, karşılıklı balkonlarımızın olduğu yerde biriyle bakışmaya başladık birkaç ay. Bana gelen arkadaşlarım sürekli bakıştığım kişinin buzdolabına bahaneyle giderek açıp kapattığını ve bana ilgisi olduğundan bunları yaptıklarını söylüyorlardı. İlgisini kesinlikle fark ediyordum ben de örneğin perdelerini açıp maç izlemesi, kışın bile balkona çıkması, perdeyi açıp kapatması, sabah kahveyle balkonda bana doğru bakması vs. Bu kişiden ben de etkilendim lakin ben de baksam kafamı çevirdim ve o bakarken bakmıyormuş gibi yaptım. Bu adam titiz, temiz, düzenli olup efendi, işinde gücünde olduğu için dikkatimi çekti. Hislerime de güveniyorum aslında. Bu kişi yaklaşık 2 ay kadar falan evde yoktu o sırada ben taşındım. Taşındıktan sonra uzaktan baktım, neredeyse dönmüş. Ben de kapısına bir bahaneyle yazı yazıp bıraktım. Ve numaramı da bıraktım. Sizce arar mı? Muhtemelen maç var diye eve geç gitti, geç oldu diye aramadı. Notu maç saatinde bıraktım. Yarın ararsa arar, yarın aramazsa hiç aramaz.
Bu kadar abartacak ne var, anlayamadım. Sitede oturuyorduk, adam perdelerini açıyor benim evim ondan 1 kat daha yüksekte olduğu için robot süpürgesini de gördüm yani. Zaten görmem için perdelerini açıyor. Ben evde yokken ya da çıkarken kapatıyor. Normal insan perdeleri site tarzı evlerde açık oturur mu? En azından tüllerini kapatır.
Aynen kanka bitkiyim ben, tek başıma takip ediyorum demek ki bir şeylerden cesaret alıp not yazmamışım kendi kendime öyle adamı sapık gibi takip ediyorum, yok balkona tuvalet yaptırdım kaçırmamak için oradan daha rahat dikizlemek. Rahatladı mı için
Tam olarak karşı komşu da değillermiş zaten. Burada adam mağdur taraf gibi duruyor çünkü 1 üst katta oturan karşı komşusu her fırsat bulduğunda adamın evini ve adamı izliyor.Ya bu olaya ne güzel flörtleşmişler diyenlere çok şaşırıyorum gerçekten.
Konu söyle olsa evet tatli olabilirdi. Karşı komşumla sürekli balkonda ,yolda vs karşılaşıyoruz. Ben balkona çıktıkça o da çıkıyor. Geçen gün selam verdi. İşte dün gülümsedi. Karşılaşınca iyi akşamlar dedi. Ben de taşınmak zorunda kalınca iletişim için not bıraktım. Buna kimse abuk sabuk yorum yapmazdı.
Aynı katta olmayan evlerden birbirinin tv de ne izlediğini kadar bilmek, evine gireni çıkanı sürekli takip etmek, kac kere buzdolabı acıyor bundan bile haberdar olmak. Adamın sürekli kendi evini izledigini, gözünü dikip uzun süre kendini izledigini söylemek ama bir sabah selam olmaması, ufacık bir gülümseme olmaması normal falan değil. Ya Adamı izleye izleye kafada kurulan bir durum var. Ya da karşıdaki adam yüzüne perde kapatılmasına ragmen ev gozetlemekten hoşlanan bir sapık sadece.
isin garip tarafi adam da bana bakiyor dedi. Adam yukari bakarak bunun evini nasil goruyor da goz goze geliyorlar?Tam olarak karşı komşu da değillermiş zaten. Burada adam mağdur taraf gibi duruyor çünkü 1 üst katta oturan karşı komşusu her fırsat bulduğunda adamın evini ve adamı izliyor.
Üst katta oturan kişi ayakta cam boyunda vb iken alt kattaki anca onu ve evinin tavanını falan görür sanki.isin garip tarafi adam da bana bakiyor dedi. Adam yukari bakarak bunun evini nasil goruyor da goz goze geliyorlar?
Adamın boyu 2-3 metreyse mümkünisin garip tarafi adam da bana bakiyor dedi. Adam yukari bakarak bunun evini nasil goruyor da goz goze geliyorlar?
O bakarken bakmiyormus gibi mi yaptınız cok zekice bir hareket gerçekten.Selamlar, karşılıklı balkonlarımızın olduğu yerde biriyle bakışmaya başladık birkaç ay. Bana gelen arkadaşlarım sürekli bakıştığım kişinin buzdolabına bahaneyle giderek açıp kapattığını ve bana ilgisi olduğundan bunları yaptıklarını söylüyorlardı. İlgisini kesinlikle fark ediyordum ben de örneğin perdelerini açıp maç izlemesi, kışın bile balkona çıkması, perdeyi açıp kapatması, sabah kahveyle balkonda bana doğru bakması vs. Bu kişiden ben de etkilendim lakin ben de baksam kafamı çevirdim ve o bakarken bakmıyormuş gibi yaptım. Bu adam titiz, temiz, düzenli olup efendi, işinde gücünde olduğu için dikkatimi çekti. Hislerime de güveniyorum aslında. Bu kişi yaklaşık 2 ay kadar falan evde yoktu o sırada ben taşındım. Taşındıktan sonra uzaktan baktım, neredeyse dönmüş. Ben de kapısına bir bahaneyle yazı yazıp bıraktım. Ve numaramı da bıraktım. Sizce arar mı? Muhtemelen maç var diye eve geç gitti, geç oldu diye aramadı. Notu maç saatinde bıraktım. Yarın ararsa arar, yarın aramazsa hiç aramaz.
Valla ben sizden ürktüm. Aylardır bu adamı adım adım karşıdan takip ediyorsunuz. Bunu yapan bir adam olsa vayyyyy sapık derdik. Cidden normal bir durum değil. VazgeçinŞöyle adamın kötü alışlanlıkları yok. Her yağmur yağdığında cam kenarlarını maşrapa ile yıkıyor. Sık sık çamaşır ve ayakkabılarını yıkıyor. Bitkisine bakıyor ve evinde robot süpürge var. İşten her eve geldiğinde robot süpürgesini açıyor. Evine geç gelmiyor ve erken uyuyor. Hissiyat olarak da kötü hissetmedim ama bence görünen kısmıyla yeterli düzeni için. Efendi kısmına gelince de evine kadın falan gelmedi, günümüzde tek yaşayan erkeklerin %90’ında her gün başka kadın oluyor ne yazık ki.
umudu kestim yazmıştı bi yerlerde ama banlandı maalesef cevap da alamadıkTüm sayfaları okuyamadım adam aramış mi ay çok merak ettim
Bende merakla bekliyorumCevap geldi mi?
Tamam teşekkür ediyorumumudu kestim yazmıştı bi yerlerde ama banlandı maalesef cevap da alamadık
Beni tanıyor musunuz da karakterime laf ediyorsunuz? Ne kadar abartmayı ve başka yönlere çekmeyi seven ön yargılı bir toplumda yaşıyoruz maalesef.yaa ne guzel bir hikayeleri varmis. guzel biteydi keske:)
bak mesela annen de ona yesillendigi icin bu cok romantik gelmis, iliskiye baslamis.
eger annen onu coktan unutsaydi ona ürkütücü gelirdi. hele ki bu 4 senede annen biriyle evlenseydi falan seyreyle cümbüşü, sapıklik gibi olurdu.
:)
bu konuda da eger adamin da gönlü kaydiysa çocuklarının bile gülerek anlatacagi bir hikaye olur, adamin kadindan haberi bile yoksa sapik gibi algilanir:)
ama alinabilecek bir risk.
bu arada konu sahibinin agzi - karakteri biraz bozuk. Adamin verilmiş sadakasi varsa tanimazliktan gelir:)
Konuyu abartan sizsiniz, yazdığım her şey ortada. Farklı anlamlar çıkartmanıza gerek yok.Annem takıntılı gibi “kapat perdeleri millet dışardan bizi izliyor” deyince anne ne abartiyorsun yeaaahh derdim ağzımı yaya yaya. Gariban anam yine haklı çıktı millet dip köşe izliyormuş bir de anlam çıkartıyormuş meğerse dkdjdjdjd
Yazdıklarımdan bunu mu çıkardınız?Allah sizin gibi komşudan uzak tutsun. Balkona çıkan adamı taciz etmişsiniz resmen
Yazdıklarımdan başka bir boyuta geçen bir kişi dahaYa bu olaya ne güzel flörtleşmişler diyenlere çok şaşırıyorum gerçekten.
Konu söyle olsa evet tatli olabilirdi. Karşı komşumla sürekli balkonda ,yolda vs karşılaşıyoruz. Ben balkona çıktıkça o da çıkıyor. Geçen gün selam verdi. İşte dün gülümsedi. Karşılaşınca iyi akşamlar dedi. Ben de taşınmak zorunda kalınca iletişim için not bıraktım. Buna kimse abuk sabuk yorum yapmazdı.
Aynı katta olmayan evlerden birbirinin tv de ne izlediğini kadar bilmek, evine gireni çıkanı sürekli takip etmek, kac kere buzdolabı acıyor bundan bile haberdar olmak. Adamın sürekli kendi evini izledigini, gözünü dikip uzun süre kendini izledigini söylemek ama bir sabah selam olmaması, ufacık bir gülümseme olmaması normal falan değil. Ya Adamı izleye izleye kafada kurulan bir durum var. Ya da karşıdaki adam yüzüne perde kapatılmasına ragmen ev gozetlemekten hoşlanan bir sapık sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?