Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah sizin gibi komşudan uzak tutsun. Balkona çıkan adamı taciz etmişsiniz resmen

Ya bu olaya ne güzel flörtleşmişler diyenlere çok şaşırıyorum gerçekten.
Konu söyle olsa evet tatli olabilirdi. Karşı komşumla sürekli balkonda ,yolda vs karşılaşıyoruz. Ben balkona çıktıkça o da çıkıyor. Geçen gün selam verdi. İşte dün gülümsedi. Karşılaşınca iyi akşamlar dedi. Ben de taşınmak zorunda kalınca iletişim için not bıraktım. Buna kimse abuk sabuk yorum yapmazdı.

Aynı katta olmayan evlerden birbirinin tv de ne izlediğini kadar bilmek, evine gireni çıkanı sürekli takip etmek, kac kere buzdolabı acıyor bundan bile haberdar olmak. Adamın sürekli kendi evini izledigini, gözünü dikip uzun süre kendini izledigini söylemek ama bir sabah selam olmaması, ufacık bir gülümseme olmaması normal falan değil. Ya Adamı izleye izleye kafada kurulan bir durum var. Ya da karşıdaki adam yüzüne perde kapatılmasına ragmen ev gozetlemekten hoşlanan bir sapık sadece.

fazla netflix bünyeye zarar. romantik tanışmaları milletin beynine işlediler de işlediler adam belki seri katil. hiçbir ortak tanıdığınız yok, hırlı mı hırsız mı bilmezsin. eğer liseli değilsen koca koca kadınların adamların birbirlerine sadece bakmaları, bunca hareketlerini takip etmeleri hastalıklı bir durum gibi geliyor bana. adamın da sana baktığını söylemişsin, belki kim bu üşütük sürekli gözü burda diye bakıyor? not yazdıran motivasyonu da cidden çok merak ettim.

Tam olarak karşı komşu da değillermiş zaten. Burada adam mağdur taraf gibi duruyor çünkü 1 üst katta oturan karşı komşusu her fırsat bulduğunda adamın evini ve adamı izliyor.

Tam olarak karşı komşu da değillermiş zaten. Burada adam mağdur taraf gibi duruyor çünkü 1 üst katta oturan karşı komşusu her fırsat bulduğunda adamın evini ve adamı izliyor.
isin garip tarafi adam da bana bakiyor dedi. Adam yukari bakarak bunun evini nasil goruyor da goz goze geliyorlar?

O bakarken bakmiyormus gibi mi yaptınız cok zekice bir hareket gerçekten.
Arkadaşım sen bakıyorsun ki sana baktığını görüyorsun = oda biliyor yani baktığını aptal değildir merak etme

Valla ben sizden ürktüm. Aylardır bu adamı adım adım karşıdan takip ediyorsunuz. Bunu yapan bir adam olsa vayyyyy sapık derdik. Cidden normal bir durum değil. Vazgeçin

Beni tanıyor musunuz da karakterime laf ediyorsunuz? Ne kadar abartmayı ve başka yönlere çekmeyi seven ön yargılı bir toplumda yaşıyoruz maalesef.

Konuyu abartan sizsiniz, yazdığım her şey ortada. Farklı anlamlar çıkartmanıza gerek yok.

Yazdıklarımdan başka bir boyuta geçen bir kişi daha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…