Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklima gelen ornegi verdim
E cam onleri kirli, duvarlar pis, siddetli bi yagmurda cam önu yikanmasa bile o kirler yine alt kata ve binanin duvarlarina inecek zaten? Su tutarak yere inmesi bile saglaniyor hatta

Aklima gelen ornegi verdim
E cam onleri kirli, duvarlar pis, siddetli bi yagmurda cam önu yikanmasa bile o kirler yine alt kata ve binanin duvarlarina inecek zaten? Su tutarak yere inmesi bile saglaniyor hatta
valla medeni insanların yaşadığı, kuralları olan binalarda böyle şeyler yasak zaten yağmur da yağsa kar da yağsa yasak. Bir bildikleri var ki yasaklamışlar.

valla medeni insanların yaşadığı, kuralları olan binalarda böyle şeyler yasak zaten yağmur da yağsa kar da yağsa yasak. Bir bildikleri var ki yasaklamışlar.
Gayette medeniyiz valla
Sitede yasamiyoruz mustakil evlerin oldugu 4 katli bir binada yasiyoruz camlari yikadigimizi komsumuz da biliyor
Sitede 15 katli bir yerde otursak elbette yikamayiz kalkip da
Ama caminin onunu pislik goturen silmeyen insanlar da var
Evi b.k goturse rahatsiz olmayan erkekler de var
Cami sadece icerden silen kadinlar da var
Var da var yani

İnanır mısınız hiç cam silmeyen kadınlar bile var, mesela ben

ya evet elbette bir yere varmak zorunda değil, hayatta tatlı tesadüfler vardır ve bu anı çok da creepy değil bence, direkt sohbete başlamışsınız :)
annemin durumda o ilk romantik jestin onun için hiçbir kıymeti olduğunu görmedim, anlatırken bile öylesine bir şey gibi geçiştirir, maksimum 1 veya 2 kere duymuşumdur ama evlilikte yaşadığı kötü şeyleri ilk günkü hislerle anlatır, tekrar yaşayarak
neyse 2 kişiyi bağlayan hikayeler çeşit çeşit zaten. ben kötü şeyler yaşadığım insanlara ilk günkü hislerimle bakamıyorum mesela, sanki ben film/roman karakteriymişim bu da benim karakter arkım gibi bakıyorum, kahramanın yolculuğu hesabı. hikaye için gerekliydi ve karakterim şuraya vardı, o olay sayesinde böyle birine dönüştü gibi. benim için her şey büyülü zaten hayatta o yüzden her pohun hikayede bir anlamı var dcfgh

Tabii canim. Kitapcidan sonra dolmusta beni takip etse bambaska bir hikaye olurdu
Allah benzetmesin You'daki Joe gibi ahdhd

Ayy ne saçma bir bakış açısı bu ya sonrada kadında çalışıyorsa erkekte o kadar iş yapacak her şeyi yapıcak diyorsunuz ee onu diyen kadınlar burda niye adamın iş yapmasını eleştirip dalga geçmiş ne dediğiniz belirsiz tutarsınız bir çoğunuz ve Mune burdaki kadınlar çoğu bir konu olsada dalga geçsek işte linç etsek birilerini diye yer arıyor gerçekten konu sahibi sonra kendini tutamayıp kötü cevap verince o engelleniyor bence dalga geçenlerde ceza alasın ki bu konuda alay edecek bu kadar ne var ya

Ya yorumlar ne kadar enteresan djfhdsj pencere önü yıkanır mı yıkanmaz mı bu konuşulmuş. dikizci demişler falan djhfdjs. Tatlı tatlı flörtleşmişsiniz konu nerelere gelmiş dhgfdsh

bu arada hangi kitaptı merak ettim dövme seviyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…