- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.429
- 598
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Cumartesi akşamını daha önemli birine ayırmışsa demekYarın maça gidicez, bugün de kahvaltıya gittik. İçin rahatladı mı?
Ay yürü git ya. Sanki hiç ilişki yaşamadık. Kahvaltıdan sonra böyle erken evlere dağılmaz yeni çiftler. Akşama kadar gezerler.Ya sabır ya sabır. Çıkmadık mı dedim. Adam bugün dönmedi bana demek istedim. Önceden aradı buluştuk, bugün de kahvaltıya gittik. Yarın da maça gidicez. Umarım rahatlamıştır içiniz.
Sabah bizim gibi kahvaltıya gittiniz mi? Biz sabah gittik, şimdi ben kendi arkadaşımlayım o da ailesinin yanına gitti.Valla ben evli barklı insanım beyim birazdan date’e çıkarcak beni.
24 saat adamla mı görüşücem? Arkadaşımlayım ben, yarın ölmüyoruz önümüzde ömrümüz yeterse çok günlerimiz varAy yürü git ya. Sanki hiç ilişki yaşamadık. Kahvaltıdan sonra böyle erken evlere dağılmaz yeni çiftler. Akşama kadar gezerler.
O zaman sizinki akşama da plan yapmış, akşam da başkası var demektir.
Yok evde yapıyoruz kahvaltıyı.Sabah bizim gibi kahvaltıya gittiniz mi? Biz sabah gittik, şimdi ben kendi arkadaşımlayım o da ailesinin yanına gitti.
evet evet kesin24 saat adamla mı görüşücem? Arkadaşımlayım ben, yarın ölmüyoruz önümüzde ömrümüz yeterse çok günlerimiz var
Sağlıklı bi düşünce değil sizinki, ben bu kadar güvensiz biri değilim. Benim de kendi hayatım, arkadaşım var.Cumartesi akşamını daha önemli birine ayırmışsa demek
Yok evde yapıyoruz kahvaltıyı.
Genç bekar erkeklerin en büyük eğlencesi cumartesi akşamlarını aileleriyle geçirmektir tabi. Ben hep unutuyorum bunu
Kudurun kızzzYeni sevgili yapmış ve cumartesi akşamı ailesine gidiyor
Fıkra bu kadar
24 saat adamla mı görüşücem? Arkadaşımlayım ben, yarın ölmüyoruz önümüzde ömrümüz yeterse çok günlerimiz var
Şu an arkadaşınlasın ama bize laf mı yetiştiriyorsun?Sağlıklı bi düşünce değil sizinki, ben bu kadar güvensiz biri değilim. Benim de kendi hayatım, arkadaşım var.
Telefon tutuyorum taş taşımıyorum hahahaha arkadaşıma okuyup gülüyoruzCok ayip kafani kaldir da askini heyecanini fln anlat hic mi hevesin beklentin yok yeni iliskinde
Geldin burada tanimadigini teyzelere laf yetistiriyon ustelik kendin baslattin
Ah bu gencler hic sosyallik kalmadi hep cikcik telefon assdgh
Arkadaşlar bu kadar açıklama yeterli magazinin de bir sınırı olmalı teşekkürlerŞu an arkadaşınlasın ama bize laf mı yetiştiriyorsun?
Valla inanmak istiyorum ama öyle komik ki olmuyor.
Yattığım yerden kuduruyorum şu an.Kudurun kızzz
Hayatında hiç şu an burda gördüğün kadar ilgi görmedin değil mi? Yazık kız sana da.Arkadaşlar bu kadar açıklama yeterli magazinin de bir sınırı olmalı teşekkürler
Git hazırlan bari hahahahaha bakımsız özensiz mi çıkacaksın gelmiş burada bana laf yetiştiriyorsun hahahahaha git kombin yap saçını yap fotoğraf çekilin müzik listesi hazırla hahahahahaValla ben evli barklı insanım beyim birazdan date’e çıkarcak beni.
Sen yürü git şimdi kafada kurmana devam et merakından çatla hahahahahahahahaahahahaAy yürü git ya. Sanki hiç ilişki yaşamadık. Kahvaltıdan sonra böyle erken evlere dağılmaz yeni çiftler. Akşama kadar gezerler.
O zaman sizinki akşama da plan yapmış, akşam da başkası var demektir.
Şampiyonluğumuzu bana ayırdı, ay nazar değecek ne anlatıyorum yaCumartesi akşamını daha önemli birine ayırmışsa demek
Ön yargı, genellemeyi seven, okuduğunu anlamama sorunu abartıp, mutsuz be saldırgan biri olarak bilirdik hahahah dua et kız sayemde iyi eğlendin sen miydin date’e gidecek olan hahahahahahaYok evde yapıyoruz kahvaltıyı.
Genç bekar erkeklerin en büyük eğlencesi cumartesi akşamlarını aileleriyle geçirmektir tabi. Ben hep unutuyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?