Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sabır ya sabır. Çıkmadık mı dedim. Adam bugün dönmedi bana demek istedim. Önceden aradı buluştuk, bugün de kahvaltıya gittik. Yarın da maça gidicez. Umarım rahatlamıştır içiniz.
Ay yürü git ya. Sanki hiç ilişki yaşamadık. Kahvaltıdan sonra böyle erken evlere dağılmaz yeni çiftler. Akşama kadar gezerler.
O zaman sizinki akşama da plan yapmış, akşam da başkası var demektir.

Ay yürü git ya. Sanki hiç ilişki yaşamadık. Kahvaltıdan sonra böyle erken evlere dağılmaz yeni çiftler. Akşama kadar gezerler.
24 saat adamla mı görüşücem? Arkadaşımlayım ben, yarın ölmüyoruz önümüzde ömrümüz yeterse çok günlerimiz var

Sabah bizim gibi kahvaltıya gittiniz mi? Biz sabah gittik, şimdi ben kendi arkadaşımlayım o da ailesinin yanına gitti.
Yok evde yapıyoruz kahvaltıyı.

Genç bekar erkeklerin en büyük eğlencesi cumartesi akşamlarını aileleriyle geçirmektir tabi. Ben hep unutuyorum bunu

24 saat adamla mı görüşücem? Arkadaşımlayım ben, yarın ölmüyoruz önümüzde ömrümüz yeterse çok günlerimiz var

Cok ayip kafani kaldir da askini heyecanini fln anlat hic mi hevesin beklentin yok yeni iliskinde
Geldin burada tanimadigini teyzelere laf yetistiriyon ustelik kendin baslattin
Ah bu gencler hic sosyallik kalmadi hep cikcik telefon assdgh

G geceninkralicesi Hep dogrulari yakaladim diye dimi
Gulduk eglendikte, hepimiz kendi hayatimiza donecegiz 28 yasinda kocaman insansin biraz kendini topla yazik valla uzuluyorum boyle hemcinslerime
Oyle camdan Cama görüp begenen insan durmaz bak bir tanesi yanimda 9 yillik kocam yol arkadasim herseyim. Ilk gunler 8 9 saat tum gun beraberdik biz herseye bir aciklama yapmana gerek yok bir dur dusun su yaptiklarim ne diye. Sonra 40 ta gelir 50 de sen hirsinla omur gecirirsin. Hadi eyvallah bizim yemek geldi film aksami zamani

Son düzenleme:
Sağlıklı bi düşünce değil sizinki, ben bu kadar güvensiz biri değilim. Benim de kendi hayatım, arkadaşım var.
Şu an arkadaşınlasın ama bize laf mı yetiştiriyorsun?

Valla inanmak istiyorum ama öyle komik ki olmuyor.

Cok ayip kafani kaldir da askini heyecanini fln anlat hic mi hevesin beklentin yok yeni iliskinde
Geldin burada tanimadigini teyzelere laf yetistiriyon ustelik kendin baslattin
Ah bu gencler hic sosyallik kalmadi hep cikcik telefon assdgh
Telefon tutuyorum taş taşımıyorum hahahaha arkadaşıma okuyup gülüyoruz

Valla ben evli barklı insanım beyim birazdan date’e çıkarcak beni.
Git hazırlan bari hahahahaha bakımsız özensiz mi çıkacaksın gelmiş burada bana laf yetiştiriyorsun hahahahaha git kombin yap saçını yap fotoğraf çekilin müzik listesi hazırla hahahahaha

Sen yürü git şimdi kafada kurmana devam et merakından çatla hahahahahahahahaahahaha

Yok evde yapıyoruz kahvaltıyı.

Genç bekar erkeklerin en büyük eğlencesi cumartesi akşamlarını aileleriyle geçirmektir tabi. Ben hep unutuyorum bunu
Ön yargı, genellemeyi seven, okuduğunu anlamama sorunu abartıp, mutsuz be saldırgan biri olarak bilirdik hahahah dua et kız sayemde iyi eğlendin sen miydin date’e gidecek olan hahahahahaha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…