Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Külahımı uzatayım mı, belki anlatmak istersin
hangi bekar Türk erkeği telefon numarası olan kapıya atılmış nota hayır der kudra ya. Adamın totosu arşa çıkmıştır merakından bile aramış olabilir.
Adam askerlik anısı gibi hey gidi bana kimler yürüdü diye anlatacak

İşte şu durumda bile umursamamış adam. O derece.

Yazdıkları öyle gibi ama bilemedim de standart Türk erkeği bekarsa kaçırmaz bunu. Kaçırdıysa aramadıysa da artık kadın nasıl baktıysa korkmuş adam
Adam dönmemiş. Döndüyse benim adım kudra değil. O kadar net. Bu sinirin, gerginliğin sebebi adamın umursamaması.

Dönmemiştir ya dikizlendiğini anlamıştır, pencerelerini öyle yıkayan adam korkar dönmeye

Dikkat et bacım o zaman kendi kocana eğer Türk erkeğiyle evliysen baya tecrüben olmuş demek

Bizim kocalar da senin komşu gibi dönmüyor öyle her nota. Almışsın işte cevabını
Sen kocanı evde tek gözlemledin mi? Hahaha bazı kadınlarımızdaki o gereksiz özgüven, sen paspal gezmeye devam et abla boş vakitlerimde ben bakıma giderim spora giderim sen de napıcan böyle saldırırsın enerjik kadın görünce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…