- 14 Eylül 2014
- 20.846
- 99.572
- 798
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
hangi bekar Türk erkeği telefon numarası olan kapıya atılmış nota hayır der kudra ya. Adamın totosu arşa çıkmıştır merakından bile aramış olabilir.Külahımı uzatayım mı, belki anlatmak istersin
Yalayacan mı? Kendininkini yalaman gerek ama benimkini değil.Avucunu uzat bence
Hepimiz bunu çıkardıkYazdıklarımdan bunu mu çıkardınız?
İşte şu durumda bile umursamamış adam. O derece.hangi bekar Türk erkeği telefon numarası olan kapıya atılmış nota hayır der kudra ya. Adamın totosu arşa çıkmıştır merakından bile aramış olabilir.
Adam askerlik anısı gibi hey gidi bana kimler yürüdü diye anlatacak
Sonra ülkemiz neden gelişmiyorHepimiz bunu çıkardık
Avucunu dediğime göre kendin yalıycan mutsuz kadınYalayacan mı? Kendininkini yalaman gerek ama benimkini değil.
Adam dönmemiş. Döndüyse benim adım kudra değil. O kadar net. Bu sinirin, gerginliğin sebebi adamın umursamaması.
Dönmemiştir ya dikizlendiğini anlamıştır, pencerelerini öyle yıkayan adam korkar dönmeyehangi bekar Türk erkeği telefon numarası olan kapıya atılmış nota hayır der kudra ya. Adamın totosu arşa çıkmıştır merakından bile aramış olabilir.
Uçana kaçana yürüyerek mi gelişeceğizSonra ülkemiz neden gelişmiyor
Dikkat et bacım o zaman kendi kocana eğer Türk erkeğiyle evliysen baya tecrüben olmuş demekhangi bekar Türk erkeği telefon numarası olan kapıya atılmış nota hayır der kudra ya. Adamın totosu arşa çıkmıştır merakından bile aramış olabilir.
Valla ben sapık, adam gay, siz de Kadir Ezildi oldunuz.Dönmemiştir ya dikizlendiğini anlamıştır, pencerelerini öyle yıkayan adam korkar dönmeye
Uzat dedin ama bebeğim. Sana uzatmam gerekiyor şu durumda. Çok istiyorsan uzatırım.Avucunu dediğime göre kendin yalıycan mutsuz kadın
Bizim kocalar da senin komşu gibi dönmüyor öyle her nota. Almışsın işte cevabınıDikkat et bacım o zaman kendi kocana eğer Türk erkeğiyle evliysen baya tecrüben olmuş demek
O yüzden başladıkİşte şu durumda bile umursamamış adam. O derece.
Yine mutsuz kadınlar olduk. En çok da buna gülüyorum. Mutsuz olup konu açan gelen yoruma öfkelenince asıl sen mutsuzsuna bağlıyorUzat dedin ama bebeğim. Sana uzatmam gerekiyor şu durumda. Çok istiyorsan uzatırım.
Tamam inanmış gibi yapayım da mutlu olO yüzden başladık
Çeyreğimiz kadar mutlu olsalar dünyaya ilan ederlerYine mutsuz kadınlar olduk. En çok da buna gülüyorum. Mutsuz olup konu açan gelen yoruma öfkelenince asıl sen mutsuzsuna bağlıyor
Sen kocanı evde tek gözlemledin mi? Hahaha bazı kadınlarımızdaki o gereksiz özgüven, sen paspal gezmeye devam et abla boş vakitlerimde ben bakıma giderim spora giderim sen de napıcan böyle saldırırsın enerjik kadın görünceBizim kocalar da senin komşu gibi dönmüyor öyle her nota. Almışsın işte cevabını
Saptırma seviyen kendinden daha gelişmişUçana kaçana yürüyerek mi gelişeceğiz
İşine mi gelmedi hahahahahaYine mutsuz kadınlar olduk. En çok da buna gülüyorum. Mutsuz olup konu açan gelen yoruma öfkelenince asıl sen mutsuzsuna bağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?