- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.877
- 798
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Tamam inanmış gibi yapayım da mutlu ol
Yalnız bir şey diyeceğim bana akıl veriyorsun da ben 20lerimden itibaren hiç sevgili bulmada zorlanmadım. Aylarca birileriyle bakışmadım. Bana akıl vermeden önce bir daha düşünSen kocanı evde tek gözlemledin mi? Hahaha bazı kadınlarımızdaki o gereksiz özgüven, sen paspal gezmeye devam et abla boş vakitlerimde ben bakıma giderim spora giderim sen de napıcan böyle saldırırsın enerjik kadın görünce
Her önüme gelenle çıkmıyorum demek ki senin gibiYalnız bir şey diyeceğim bana akıl veriyorsun da ben 20lerimden itibaren hiç sevgili bulmada zorlanmadım. Aylarca birileriyle bakışmadım. Bana akıl vermeden önce bir daha düşün
Ayol bulamadığın için konu komşu gözlüyorsunHer önüme gelenle çıkmıyorum demek ki senin gibi
Ben mutsuz kös kös oturan halimle devam :)Valla ben sapık, adam gay, siz de Kadir Ezildi oldunuz.
Hayır adam aramış olsa cumartesi akşamı banı açılır açılmaz koşup buraya mı yazar allasenHayir kimse de demiyo ki niye burada sinirlerini bozuyosun git keyfini cikar madem, keyfine bak
O kdr bir uzulmek o kdr bir heveslenip bos cikmasi
Beğenen bana bakan adamı fark ettim kız niye kabullenemiyorsun hala başka yöne çekiyorsun ayyy ne mutsuz agresifsinAyol bulamadığın için konu komşu gözlüyorsun
Hayır adam aramış olsa cumartesi akşamı banı açılır açılmaz koşup buraya mı yazar allasen
Bugün aramadı adam demek ki hahaha biraz düşünsen anlardınHayır adam aramış olsa cumartesi akşamı banı açılır açılmaz koşup buraya mı yazar allasen
İşte yokluk öyle bir şey ki her davranıştan mana arıyorsun. Ben fark etmem bile böyle absürt bir şeyi.Beğenen bana bakan adamı fark ettim kız niye kabullenemiyorsun hala başka yöne çekiyorsun ayyy ne mutsuz agresifsin
He yeni iletişime geçtiniz ve bütün gün aramadı. Hem de cumartesi. MuhteşemBugün aramadı adam demek ki hahaha biraz düşünsen anlardın
Yeni sevgili olan insanlar cumartesiyi pazarı boş gezmezler. Hayırdır temizliği mi varmış da dizinle çıkmak yerine evde oturuyorBugün aramadı adam demek ki hahaha biraz düşünsen anlardın
Canım kabullenmek istemeyen sensinİşte yokluk öyle bir şey ki her davranıştan mana arıyorsun. Ben fark etmem bile böyle absürt bir şeyi.
Adam buzdolabı açmış ondan bile mana çıkarmışsın. Öyle bir yokluk
Adam konuşmayı bugün başlatmadı yani, anlama sorununu git geliştir yaHe yeni iletişime geçtiniz ve bütün gün aramadı. Hem de cumartesi. Muhteşem
Cumartesi çıkmayan sevgili mi olur ya.He yeni iletişime geçtiniz ve bütün gün aramadı. Hem de cumartesi. Muhteşem
Yarın maça gidicez, bugün de kahvaltıya gittik. İçin rahatladı mı?Hayır adam aramış olsa cumartesi akşamı banı açılır açılmaz koşup buraya mı yazar allasen
Yahu seninki olsa şimdi neden burdasın? Sevgililer şu an el ele sokaklarda. O zaman senin komşu başkasınınki.Canım kabullenmek istemeyen sensin
Başka komşum, arkadaşlarım hepimiz fark ettik
Zor değil kabullen hahaha yoksa benimkinin exi falan mısın sen
Ya sabır ya sabır. Çıkmadık mı dedim. Adam bugün dönmedi bana demek istedim. Önceden aradı buluştuk, bugün de kahvaltıya gittik. Yarın da maça gidicez. Umarım rahatlamıştır içiniz.Cumartesi çıkmayan sevgili mi olur ya.
Bak ben burdayım şu an neden, çocuklu insanım ben, evde oturuyoruz mecbur. Sevgiliyken cumartesiyi boş geçmezdik biz mesela haftasonları çalıştığı halde. İş çıkışına plan yapardık.
Mesela bu saatlerde hazırlık yapması gerekirdi akşam buluşacak olsalar
Valla ben evli barklı insanım beyim birazdan date’e çıkarcak beni.Cumartesi çıkmayan sevgili mi olur ya.
Bak ben burdayım şu an neden, çocuklu insanım ben, evde oturuyoruz mecbur. Sevgiliyken cumartesiyi boş geçmezdik biz mesela haftasonları çalıştığı halde. İş çıkışına plan yapardık.
Mesela bu saatlerde hazırlık yapması gerekirdi akşam buluşacak olsalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?