Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız bir şey diyeceğim bana akıl veriyorsun da ben 20lerimden itibaren hiç sevgili bulmada zorlanmadım. Aylarca birileriyle bakışmadım. Bana akıl vermeden önce bir daha düşün

Yalnız bir şey diyeceğim bana akıl veriyorsun da ben 20lerimden itibaren hiç sevgili bulmada zorlanmadım. Aylarca birileriyle bakışmadım. Bana akıl vermeden önce bir daha düşün
Her önüme gelenle çıkmıyorum demek ki senin gibi

Hayir kimse de demiyo ki niye burada sinirlerini bozuyosun git keyfini cikar madem, keyfine bak
O kdr bir uzulmek o kdr bir heveslenip bos cikmasi
Hayır adam aramış olsa cumartesi akşamı banı açılır açılmaz koşup buraya mı yazar allasen

Beğenen bana bakan adamı fark ettim kız niye kabullenemiyorsun hala başka yöne çekiyorsun ayyy ne mutsuz agresifsin
İşte yokluk öyle bir şey ki her davranıştan mana arıyorsun. Ben fark etmem bile böyle absürt bir şeyi.
Adam buzdolabı açmış ondan bile mana çıkarmışsın. Öyle bir yokluk

İşte yokluk öyle bir şey ki her davranıştan mana arıyorsun. Ben fark etmem bile böyle absürt bir şeyi.
Adam buzdolabı açmış ondan bile mana çıkarmışsın. Öyle bir yokluk
Canım kabullenmek istemeyen sensin
Başka komşum, arkadaşlarım hepimiz fark ettik
Zor değil kabullen hahaha yoksa benimkinin exi falan mısın sen

He yeni iletişime geçtiniz ve bütün gün aramadı. Hem de cumartesi. Muhteşem
Cumartesi çıkmayan sevgili mi olur ya.
Bak ben burdayım şu an neden, çocuklu insanım ben, evde oturuyoruz mecbur. Sevgiliyken cumartesiyi boş geçmezdik biz mesela haftasonları çalıştığı halde. İş çıkışına plan yapardık.
Mesela bu saatlerde hazırlık yapması gerekirdi akşam buluşacak olsalar

Canım kabullenmek istemeyen sensin
Başka komşum, arkadaşlarım hepimiz fark ettik
Zor değil kabullen hahaha yoksa benimkinin exi falan mısın sen
Yahu seninki olsa şimdi neden burdasın? Sevgililer şu an el ele sokaklarda. O zaman senin komşu başkasınınki.
Belki evden zor izin alan sevgilisi vardır onla takılıyordur

Ya sabır ya sabır. Çıkmadık mı dedim. Adam bugün dönmedi bana demek istedim. Önceden aradı buluştuk, bugün de kahvaltıya gittik. Yarın da maça gidicez. Umarım rahatlamıştır içiniz.

Valla ben evli barklı insanım beyim birazdan date’e çıkarcak beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…