- 28 Ocak 2009
- 34.451
- 57.852
- 1.123
- Konu Sahibi Pembelii11
Bence bir avukata danışın ama diyelim ki baba vefat etti dava yolu ile diğer mirasçılar hak kazanır.Anlatamadım galiba tadilat yapıp ozendikten benimsedikten sonra çıkarılmak zorunda kalırsak ne olsa bizim değil ya hayat .. o sebeple soruyor güvenilir mi vasiyetname diye
Aslında ben sizi anladım harabe eve masraf edip bir süre sonra bir anlaşmazlık olsa aile arasında evden cikartmaya kadar gider olay.
Kayınpeder değil ama bir başka şekli aile dostumuzun başına geldi abisinin evinde kira vermeden oturuyordu yakınimiz abisi cok zengin bu arada abisiyle konuşmuşlar etmişler abisi evin içini yaptırın siz oturun ölünceye kadar dedi yakınimiz iç kapıları,çelik kapısı,dış pencere,mutfak dolap,mermeri,tuvalet,banyo, vestiyer,parkesi herşeyi yaptırdı aklınıza gelen herşeyi ev saray gibi oldu tanidigimda kredi çekmişti bir süre oturdu aradan birkaç ay geçti abisi evi satacagim vs diyerek evden çıkardı başkasına kiraya verdi inanın o kiraya ihtiyacı yoktu maddi durumu çok iyiydi ki o zamanlar kirada teklif etti yakınimiz ama abisi kabul etmedi ben kardesimden kira almam diye.