• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nsan sevmedii bir insanla pebilir mi ya da pmek ister mi ?

sevmedıg bı kız hmm...
ne yaparkı neden sevmemesıne baglıdır ama cogunlukda
neden ıstemesın kı sızce erkek bı kadına hayır dermı?
oyle sıfır derece erkege yapışsa sadece opusmekle degıl neler olu arada kım bılır ...
genelde zıt kutuplar bırbırnı sevmeyen şahıslar arasında olması kacınlmazdır derım..

Biz erkeklee oranla daha cok duygusalız.
Sevdiğimiziden bize dokunması bile romatizmi hat safhaya cıkarabilir.
Erkekler için bunun bu şekilde olcagını hiç sanmıyorum...
Biz sevmeden öpüşemiorsak. Onlarda sevmeden öpüşebiliolardır...:delphin:

her erkege gore degişir kimi erkekde tiksinir biliyorum ona bakılırsa sevmeden opusen kızlarda var ama hepimiz bunu yapıyoruz anlamına gelmes

ınsana birinin çekici gelmesiyle sevgi farklı şeylerdir bana göre
Sevdiğimiz kişi bize tabii ki çekici gelir ama her çekici gelen insana karşı yoğun duygular beslemek zorunda değildir insan..Öpüşmek de fiziksel çekimden ötürü doğabilir.
O yüzden böyle düşünen erkek ya da kadınlar sevmeden de biriyle öpüşebilir..

hormonlarına tüküreyim o erkeğin..:hulya:

Son düzenleyen: Moderatör:
erkekler kesinliklle hayir demez.onlar icin farketmiyor yeteki bayan olsun.allahtan ariyorlar.

Öpmek;öpüşmek tutku ve aşkın bam telidir bence..

Evet bayanların sevmedikleri bir erkekle öpüşeceklerini hiç ama hiç sanmıyorum..

Lakin bazı erkekler;pek tabi uygulayabilirler gibime geliyor bu eylemi ; çünkü sevginin sorgu ve tanımı onların dünyasında biraz daha farklı olabiliyor:delphin: ..

bir erkeğin sevmediğiyle öpüşmesimi??

yat kalk sadece öpüşsün die dua et :delphin:

kimi erkekler için (genellemiorum) ihtiyaçları karşılansında gerisi sorun değil, sevip sevmemek 2.planda kalıo malesef :kızgın:

Son düzenleyen: Moderatör:
erkekte opuyo cnm kadinda midesizler grubu..
ben sevmediğim bı adamı bırak öpmeyi dokunmam bile..sevgi ztn zamanla olan bı şey..ilk basta beğenirsin,hoşlanırsın..
erkekler beğenmese öper bacım tuttuğunu öper :))))

Back
X