Numuneler gelmeye başladı!

kızlar tc den bahsetmişsiniz bence tc vermeyin derim çünkü bu devirde kimseye güven olmaz.tvde nüfus cüzdanını kaybeden ve başına bi sürü sorun çıkan insanlardan bahsediyolar.bilmiyorum ama bu benim düşüncem.

günaydın arkadaşlar. banada o kadar yere msj atmama ragmen. niveadan birde dermokilden geldi ama içinde bioder ve bioxsin ürünleri var. milupa gönderecegiz dedi,nestle numunemiz kalmadı gelince yollayacagız dedi,lapitak en kısa zamanda elinizde olur diye mail atmışlar. hero babyden birşey yok daha.bebelacta yollamıyoruz numune dedi annamadım gitti.

şimdide aromelden mail geldi numune gönderimi yapılmamaktadır diye yazacaksın ee arkadaşlarıma gönderdiniz o nasıl oluyor diye -tatlicadiarzu-:jeyyar:

ben de hero babye üye olmuştum hamileyken.ama numune göndermediler.mail attım ben numune istediğim halde gelmedi dedim.bikaç gün sonra geldi.siz de öyle yaparsanız yollarlar belki...

sevgiler..a.s.

bana kıytırık bi kitapçıkla 1 tane yeni doğan maması geldiydi, bu gönderdiler demek oluo dimi, hüffffffffff

dün bana bioxcinden geldi.içinde deracine ve bioder numuneleride var.
ibolya neden öyle yolladılarki sana bana bisürü şey yollamış herobaby istersen bi daha mail at

cnm emir 6. ayına girdimi doğum yapanlarda öle okumuştum 6. ayda üyelere yolluyolaermış die bakalım bize gelecekmi...

kızlar hero beybı gecen ay bana uyduruktan bışı yolamış sansımı deneyıp bıdaha attım yılbasından 1 gun önce kocaman kutuda hedıye paketı gıbı yollamışlar çok mutlu oldum

milupanın müşteri temsilcisini aramıştım gönderecegiz demişlerdi gelen giden birşey yok diye dünde mail attım hemen cevap yazmışlar tlfla aradıgınızda gönderecegimizi söylemiştik numuneler yola çıktı eline geçecek diye:))

bugun hero baby nin paketi bize de geldi :) 6.ayda geldiği söylenen milupanın paketi bize gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…