- Konu Sahibi derinerdem
-
kızlar hero beybı gecen ay bana uyduruktan bışı yolamış sansımı deneyıp bıdaha attım yılbasından 1 gun önce kocaman kutuda hedıye paketı gıbı yollamışlar çok mutlu oldum
banada bugün milupadan hediye paketi geldi hiç hbrim yoktu sevindim 2 tane huggıes bez nıvea pişik kremi aşı kartları aptamil mama küçük) muhallebi buzdolabına sticker ve kitapçığı vardı 6 aylık oldu die herhalde oğlum üyeyim ben oraya ondan sanırım...:)
insan seviniyo wallahii yollasınlar hep böle...:)
insan seviniyo wallahii yollasınlar hep böle...:)
banada bugün milupadan hediye paketi geldi hiç hbrim yoktu sevindim 2 tane huggıes bez nıvea pişik kremi aşı kartları aptamil mama küçük) muhallebi buzdolabına sticker ve kitapçığı vardı 6 aylık oldu die herhalde oğlum üyeyim ben oraya ondan sanırım...:)
kızlar yurtdışındaki arkadaşlar hipp markayı beğeniyorlar.hipp türkiyeye yeni geldi. Ben hippten numune istedim. Bugün mail attılar memnuniyetle göndeririz yazmışlar. Bakalım elime ne zaman ulaşıcak. Sizde isteyebilirsiniz ordan.
banada herobabyden kitapcık gelmiş.sadece reklam o damail attım ben sizden deneme amaçlı numune rün istedim siz bana ürün kataloğu göndermişsiniz dedim.artık kızıma resimleri gösteririm sec kızım derim dedim:dilcikar: 2 saat sonra aradılar.kızınız henuz 3 aylık göründüğü için ürn gönderemiyoruz 6.ayından itibaren ürün gönderimi yapıcaz yani ek gıdaya gecince dedilerkaydirigubbakcemile3:dilcikar:
herobabyden bana da gelmedii:uhm:
yanlış hatırlamıyosam bana kitapçıkla bi tane yeni doğan maması numunesi gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?