Numuneler gelmeye başladı!

kızlar hero beybı gecen ay bana uyduruktan bışı yolamış sansımı deneyıp bıdaha attım yılbasından 1 gun önce kocaman kutuda hedıye paketı gıbı yollamışlar çok mutlu oldum

yav ne die mail atıyon,:uhm: yolladığınız şeyler uyduruktan şeyle r adam gibi bişi yollayınmı diyon kaydirigubbakcemile3

banada bugün milupadan hediye paketi geldi hiç hbrim yoktu sevindim 2 tane huggıes bez nıvea pişik kremi aşı kartları aptamil mama küçük) muhallebi buzdolabına sticker ve kitapçığı vardı 6 aylık oldu die herhalde oğlum üyeyim ben oraya ondan sanırım...:)

canım aynı paket banada geldi bugünn

insan seviniyo wallahii yollasınlar hep böle...:)

bana da geldi bugün aynı set çok güsel çok sevindim valla kitapçıklar da bilgilendirici şeyler var hihoyyyt

kızlar yurtdışındaki arkadaşlar hipp markayı beğeniyorlar.hipp türkiyeye yeni geldi. ben hippten numune istedim. bugün mail attılar memnuniyetle göndeririz yazmışlar. bakalım elime ne zaman ulaşıcak. sizde isteyebilirsiniz ordan.

cnm hipp baktım ama ing sitesi nasıl yazdın sen mail...

Kızlar hero baby ve biodere daha dün mail attım bugün dönmüşler ve bu hafta elime geçecekmiş

canım tam olarak nasıl yazılıyo ben bulamadım:

banada 2. hero baby ürünleri gelmiş suan memlekette oldugum için eşim almış ne var ne yok bilemiyorum

tvde dermokilin reklamlarını görnce mail attım....kargo ücretini öderseniz gönderelim demişler yoğun talep varmışşşşşşşşşşşşşş:dilcikar:

banada herobabyden kitapcık gelmiş.sadece reklam o da mail attım ben sizden deneme amaçlı numune rün istedim siz bana ürün kataloğu göndermişsiniz dedim.artık kızıma resimleri gösteririm sec kızım derim dedim:dilcikar: 2 saat sonra aradılar.kızınız henuz 3 aylık göründüğü için ürn gönderemiyoruz 6.ayından itibaren ürün gönderimi yapıcaz yani ek gıdaya gecince dedilerkaydirigubbakcemile3:dilcikar:

e bi de adamları dövseydin bari bi o eksik kalmış kaydirigubbakcemile3

yanlış hatırlamıyosam bana kitapçıkla bi tane yeni doğan maması numunesi gelmişti

ne biliyim anacım millete baya set gelmiş herobabyden bende 2defa mail attım ama kendileri bilir bizimki milupaya alıştı bilem onlara gönderene kadar kim elini çabuk tutarsa dimi amadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…