8 aylik nisanliyim 3 ay sonrada dugunum olacak insallah nisanlimin annesinin agir depresyon problemi var 8 ayda 3 kere gordum zaten pek muhattap olmazlar benimle bayramda ziyaret etmek istedim annem kimseyi istemiyor diye kapidan dondum babasi ile ayak ustu gorustuk ve evime dondum. Ramazan bayraminda kayinpederim ameliyat oldu ailemle ziyaretine gittik ben 2 gunde bir gidip yaninda durdum. Buraya kadar normal belki yada ben alistim nisanlimin ailesi bir kere ailemi aramadi ne geldiler nede buyrun gelin dediler dugun tarihine bile biz karar verdik salon tutmak icin aradim ilgilenmediler bile. Nisanlim bizim evden cikmiyor desem yeridir her pazar bizde ama ben hic onlara gitmiyorum bunu dile getirince tartismaya basliyor bu aksamda bu sebeple tartismaya basladi laf dondu dolasti benim ailemle iyi gecine getirdi. Yahu insaf senin ailen var ile yok arasi bir kere aramisliklari yok ben ne yapayim dedim evlerine bile almiyorlar diyorum onlar bize gelecek evlenince diyor. Tamam gelirler misafir gibi giderler agizlarını acıp zorla yemek yedırip altlarini bezliyecek halim yok benden bunu bekleme dedim ve kiyamet koptu ailesine bakacakmisim islerine gelince annesinin ruhsal denge bozuklugu var normal insan degil kimseyi istemiyor isine gelmedimi bakacaksin ben kendi annemle babama bike bakarim diyemezken senin boyle emin konusman hosuma gitmedi diyorum o zaman kendin kaybedersin diyor. Nur topu gibi bir sorunum oldu hemde daha evlenmemisken ben kabul etmiyorum bakmayi