Nur Yerlitaş'tan Metallica Performansı

Hanım hayal gücünü güçlendirmek için sana bol bol Nur hanım ve diğer zat-ı muhterem'in dans videolarını reçete ediyorum, hergün yemeklerden yarım saat sonra tok karna bir video seyret:KK70::KK70:
15 gün sonra kontrole bekliyorum, tedavinin sonuçlarını analiz etmek için kan tahlili yapıp ultrasona sokacağım seni:KK70:

Sonra aklımı kaybedeyim demi müdürüm yok ben almayım,zat-ı şaheserini biliyom ancak kafa sallar,nur hanımda ellerini kullanıyor :KK70::KK70: olan bana olacak sonraaa :KK70::KK70:

35 saniye dayanabildim:KK53: Tamam ellerin güzel nurella:cool:

metallıcanın söyledıgı
images

nurellanın duydugu ; acıların kadınıyım :KK53:

Nurella/nutella/şokella :KK53:
Düğünümün dans müziğini ne hale getirdin allasen? :KK53:
Biz Metallica severlerin sabrını sınamayın, gücünü test etmeyin. :KK53:
Allah aşkına nolur yapmayın, işler çok çirkinleşmiş. :KK53:

Ya bilen var mi bi iki kere ablam dolayisiyle annemlerde izlemek zorunda kaldim maalesef ve merak ettim bu kadin neden yerinden hic kalkmiyor?

Valla yerinden kalkmadikca bu gidisle daha da şişer

şu haber geldi aklıma :KK48::KK48:
10 kilo kalkan balığı yediler
Bülent Ersoy ve modacı Nur Yerlitaş'ın Muhteşem Yüzyıl keyfi.
Son güncelleme: 25 Nisan 2013 11:46

Büyük porsiyonlar halinde yediği yemeklerle haber olan Bülent Ersoy son olarak yaptığı harcama ve aldığı balıkla yine gündemde.

Bu aralar 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin yayınlandığı Çarşamba akşamlarında dostlarına önce nefis bir ziyafet çektirip ardından da diziyi izleyen Diva geçen çarşamba da geleneğini bozmadı. Karaköy'deki balıkçısından 10 kilo kalkan ve torbalar dolusu yeşillik alan Bülent Ersoy soluğu modacı arkadaşı Nur Yerlitaş'ın evinde aldı. Ersoy kalkan balığını dilim dilim kestirip hazırlattı. Balıkçıya özel tarifle hazırlattığı koca kalkanı paket yaptıran Ersoy'un bin bir titizlikle hazırlattığı kalkan için ödediği rakam ise tam 800 TL mynet

Back
X