nurulenva' da ceyizi resimli paylasiyor artık:)

Canım hayırlı olsun, güle güle kullan
Limonluğunu çok bğendim, nerden aldın acaba öğrenebilir miyim?

Emeğinize sağlık :)
Bir kaç örneğimiz aynı. Annem kimseye verme sen kullanacaksın bunları diyor da bakalım artık :)

ikimizde güle güel kullanalım canım aslında annen haklı el emegi göz nuru hepsi ama calsısan bayanlar icinde böle detaylı işleri kullanmak zor

Canım çeyizin çok çok güzel allah bundan sonra ağzının tadını hiç bozmasın en güzel günlerde kullanman dileğiyle...

ikimizde güle güel kullanalım canım aslında annen haklı el emegi göz nuru hepsi ama calsısan bayanlar icinde böle detaylı işleri kullanmak zor

Benimkinin tarafı biraz :) kalabalık, zaten eldeki havlular anca bohçalara yetecek gibi görünüyor. Mecburen annemin sözünü kulak arkası edeceğim Havlu, patik, seccade, yemeni koymayı düşünüyorum genel olarak hazırlayacağım bohçalara. Gerçi annem gene çalışan kızsın ne bohçası hem de bütün sülaleye diyor :))) Tabii direkt çekirdek aile için başka eklemeler yapmam gerekiyor. Henüz hiç seccadem yok, seninkileri çok beğendim.
Güle güle kullan her şeyini hayırlı, mutlu günlerde inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…