nurulenva' da ceyizi resimli paylasiyor artık:)

Canım çeyizlerine baktım, hepsi çok güzeller, iyi günlerde kullanırsın inşallah. fakat ilk sayfadaki resimleri göremiyorum sanırım silinmiş.

kek spatulası ve bıcagı

ilk sayfadaki resimlerim silinmis bu nedenle tüm resimlerimi ilk sayfada toplamaya karar verdim ins sizler icinde iyi olur.

İlk sayfaya eklemekle çok iyi etmişsiniz, elinize sağlık :)
Hepsi çok çok güzel, güle güle kullanın :)

Canım çok güzel tam aradığım tarzda servisler nerden ve kaça aldığını öğrenebilirmiyim ? Güle güle kullan tatlımm

çeyizlerin gerçekten çok güzel güle güle kullan canımm..
sabırla bu kadar sayfa baktım ama soran olmamış pasta takımın harika bayılıyorum bu ingilizvari takımlara nereden ve kaça aldın acabaa??

çeyizlerin gerçekten çok güzel güle güle kullan canımm..
sabırla bu kadar sayfa baktım ama soran olmamış pasta takımın harika bayılıyorum bu ingilizvari takımlara nereden ve kaça aldın acabaa??

tsk ederim canım samsun aktiften almıstım canım pasta takımı pesin fiyatına taksitle 380 tl tutmustu canım

ilk sayfaya 100 grafigi astıgımdan resim ekleyemiyorum bu sayfada diğerlerini birleştirmeye devam devam ediyorum arkadaslar

tsk ederim canım samsun aktiften almıstım canım pasta takımı pesin fiyatına taksitle 380 tl tutmustu canım

Samsun kelimesi geçince dikkat kesiliyorum hemen :) Samsun'da nerelerden alışveriş yaptınız acaba, nerelerin fiyatları daha uygun, önce nereye bakalım ? :)
Bir de örtülerinizi nerden aldınız ve ne kadar tuttu acaba ? Son ekledikleriniz de çok güzel. Güle güle, sağlıkla kullanın inşallah.

Son düzenleme:

samsuna gelin geliyorsun galiba canım hayırlı olsun. samsunda en cok alısveris yaptıgım yerler gül deko, aktif, kemal atesler, linens, yesilyurt alısveris merkezi ve samsun carsı

gül dekoda ev tekstilinden her markadan mutfak esyalarından herseyi bulabilirsin canım ürünleride cok guzel swett homenin ürünlerini satıyor.fiyatları kaliteye göre degisiyor tabi cok tuzlularıda var.

aktif 5 katlı bir alısveris merkezi kücük ev aletleri porselen ve her cesit mutfak banya ürünlerini bulabilirsin fiyatları cok asırı pahalı degil.
yesilyurt alıs veris merkezinde bir cok markayı ve ürünü bulabilirsin.samsun carsıda mutfak esyaları bakımından cok zengin. linensi biliyorsundur. örtülerimi kemal atesler mesfrusattan aldım.agırlıklı olarak gelin homenin ürünlerini satıyor. int siteleri var inceleye bilirsin canım.salon takımını 400 tl, fransız tülü nevresimide 300 küsüre almıstım. son olarakda fransız tulu 12 kişilik rannırlı ve peceteli masa örtüsü takımı almıstım henüz resmini cekmeye vaktim olmadı

hersey gönlünce olsun canım

Fransız tülü nevresımıne bayıldım cok cok güzel ve sade görunuyor.. markası nedır acaba?

Herşeyin çok hoş ve güzel rabbim sağlık ve mutlulukla kullanmanı nasip etsin inşallah..

salon takımını nerden ve kaça aldın acaba beyaz pullu işlemeli olanı çok begendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…