- 20 Ocak 2010
- 47.196
- 175.167
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Oda birşey mi ben herifim uyurken eline tutuşturmuşluğum var kokuyla bi uyandı noluyor diyeTabii. Seksi olmakla ilgili bir şey bu anacım. Demek Zorunluda işve cilve seksilik yok.
Ben memelerim elimde gezerim, hop kocam elimi tutacakken mememi tutar. Yani bu işler böyledir. Seksi olmayı bilmek lazım.
Akil var mı?kendimden 9 yaş büyük yani o 33 yaşında biri ile görüşmeye devam ediyorum. 6 ay oldu görüşüyoruz konuşuyoruz .. evime geliyor bir şeyler paylaşıyoruz . Hoş beni tatmin edemiyor ama ortak olarak Film izliyoruz . Kendisinde Alkol sigara yok . Ama sürekli bana söylemediği bi derdim var diyordu . Bende bi gün bunun son arama sekmelerini görünce bu derdin ne olduğunu çözdüm . Meğer kumar borcuymuş . Bu adam bu borçtan kurtulabilir mi . Ben onunla mutlu olabilir miyim ? Ama şöyle de bir durum var hiç para harcamıyor . Öğlen yemeklerinde başka zamanlarda hiç harcamıyor. Şimdi ben napmalıyım kumar borcu olan biri sürekli oynar mı
Kesinlikle düzelmez sana bunun garantisini veririm. Yol. Yakınken vazgeç. Masum rolüne de kanma.O kadar üzüldüm ki .. acaba hiç mi şansımız yok . Bi iki seneye düzelir dedi durumlarını . Acaba nolucak böyle aklım almıyor bi insan neden bulaşır kumara
Zaten kumar oynayan birinin beyin olarak bitik olduğu için cinsellikte olmuyorYani ortam var ama sizi sadece öpüyor ileri gitmiyor .Bence cinsel problemleride var aksi halde mutlaka ilişki isterdi bu kural şaşmaz
Kumar büyük sorun, hemen kurtul bu adamdan.kendimden 9 yaş büyük yani o 33 yaşında biri ile görüşmeye devam ediyorum. 6 ay oldu görüşüyoruz konuşuyoruz .. evime geliyor bir şeyler paylaşıyoruz . Hoş beni tatmin edemiyor ama ortak olarak Film izliyoruz . Kendisinde Alkol sigara yok . Ama sürekli bana söylemediği bi derdim var diyordu . Bende bi gün bunun son arama sekmelerini görünce bu derdin ne olduğunu çözdüm . Meğer kumar borcuymuş . Bu adam bu borçtan kurtulabilir mi . Ben onunla mutlu olabilir miyim ? Ama şöyle de bir durum var hiç para harcamıyor . Öğlen yemeklerinde başka zamanlarda hiç harcamıyor. Şimdi ben napmalıyım kumar borcu olan biri sürekli oynar mı
Kendi yaptıklarını aklın alıyor da kumarı mı almıyor?O kadar üzüldüm ki .. acaba hiç mi şansımız yok . Bi iki seneye düzelir dedi durumlarını . Acaba nolucak böyle aklım almıyor bi insan neden bulaşır kumara
Aynı sen işte...Sonu gelmeyen bi bataklık gibi demekki
Yok ileri gidiyor ama benim durumdan dolayı belli bi yere kadar gidiyoruz diğer türlü sonra o rahatlayınca bitiyor zatenYani ortam var ama sizi sadece öpüyor ileri gitmiyor .Bence cinsel problemleride var aksi halde mutlaka ilişki isterdi bu kural şaşmaz
Durumunuz nedir?benim durumdan dolayı
Kumar bağımlılığından öyle söz verdim bi daha yapmam diyerek kurtulunmaz. Aç karnını doyurduğun yetmiyor bi de borçlarını ödersin. Nasılsa ödeyen var diye yenilerini yapar.kendimden 9 yaş büyük yani o 33 yaşında biri ile görüşmeye devam ediyorum. 6 ay oldu görüşüyoruz konuşuyoruz .. evime geliyor bir şeyler paylaşıyoruz . Hoş beni tatmin edemiyor ama ortak olarak Film izliyoruz . Kendisinde Alkol sigara yok . Ama sürekli bana söylemediği bi derdim var diyordu . Bende bi gün bunun son arama sekmelerini görünce bu derdin ne olduğunu çözdüm . Meğer kumar borcuymuş . Bu adam bu borçtan kurtulabilir mi . Ben onunla mutlu olabilir miyim ? Ama şöyle de bir durum var hiç para harcamıyor . Öğlen yemeklerinde başka zamanlarda hiç harcamıyor. Şimdi ben napmalıyım kumar borcu olan biri sürekli oynar mı
Senden isteyecek, ne olacak? Sen ödedikçe yenilerini yapacak onu da senden isteyecek.O kadar üzüldüm ki .. acaba hiç mi şansımız yok . Bi iki seneye düzelir dedi durumlarını . Acaba nolucak böyle aklım almıyor bi insan neden bulaşır kumara
Hem tatmin de edemiyor. Gel erkek olalım biz.Arkadaş bende şans olsa erkek olarak dünyay gelirdim. TC kadınlarına akılsızlık vergi, adam hem konu sahibesini bedenen sömürüyor, üstüne para tırtıklıyor. Bu kadar akılsız kadın oldukça bu adamların sırtı yere gelmez.
Tabi o kızda onun kumar borcunu ödeyecek göz yok.Ama bir şeyler değişti sanmıştım . Artık anlatmıyor o şekilde . Benim gözüm senden başkasını görmez diyor .. tamam hala diğer hatalarını yapmaya devam ediyor ama. Düzeldi sanki bazı konularda . Kendi de diyor . Sürekli bana bi derdim var diyordu . Sonra söyleyecegım diyordu . Belki de buydu derdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?