- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi Angelarelation
-
Konuya gel
Adamin adini soyadini da verin de tam olsun bari
Belki adam zekidir,o bakimdan size fazla olmus da olabilir. Zira yani suraya foto koymak pek zekice bir hareket degil
ilahi Allah seni güldürsünÇok fazla filtre var, anlayamadım.
Bence bu fotoğrafları falan kaldırın yaşınız küçük ilerde sevginin birlikteliğin güzellikle bi alakası olmadığını anlcicaksiniz. Güzelliğine güzelsiniz böyle şeylere takılmayınTerk edildim soruyorum tarafsızca yazar mısınız??
Belli mi olurZeki mi
Belli mi olur
En azindan erkek sitelerinde “ha bunu terk ettim iyi yapmis miyim” diye sormayacak kadar
Insanların diş görünüşe göre karakter analizi yapanlar da çok zeki değil bence :) Sinek denmiş tofasci denmiş. Yok seri katil
Konu sahibesi resmi kaldırın ve yolunuza bakın. Her seyin dis gorunus olmadığıni anladigimiz zaman yeni ilişkiler için adım atabilirsiniz. Bu kafayla olmaz ama.
Çok komiksiniz. Liseli falansanız söyleyin bilelim.Tofaşci misiniz
Sen ona fazlasin bence ablacim:)Terk edildim soruyorum tarafsızca yazar mısınız??
harika bir tespit gerçekten katılıyorum sizeBence kendinizi bu şekilde ifşa etmeyin,kaldırın kötü niyetli kişiler olabilir.Bir de bu işler tipe falan bakmıyor,Adriana Lima bile aldatılmış bir kadın.Yani kendinizi suçlamayın,geçmişe de bir süngü çekin.
Çok komiksiniz. Liseli falansanız söyleyin bilelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?