O bana fazla mı sizce?

terkedilmenizin sebebi sizi güzel bulmaması olmaz güzel bulmasa hiç başlamaz bir erkek zaten, öncelikle onu söyleyim..İkincisi çocukla sizin aranızda fiziksel bir uçurum asla yok gayet güzel bir kızsın..Terketmesinin nedeni onun karakteri anlaşamamanız vs gibi farklı bir neden olabilir.Fiziksel olarak kendine yakıştırmaması değil o kesin.

Neye göre?
Şimdi tiplere bakarak kim kime fazla kim bilecek.
Aradığı tipten başka şeyler vardır kimbilir, zira bir ilişki için gerekli olan şeyler gibi mesela.

Insanların diş görünüşe göre karakter analizi yapanlar da çok zeki değil bence :) Sinek denmiş tofasci denmiş. Yok seri katil

Konu sahibesi resmi kaldırın ve yolunuza bakın. Her seyin dis gorunus olmadığıni anladigimiz zaman yeni ilişkiler için adım atabilirsiniz. Bu kafayla olmaz ama.

Tofaşci misiniz

güzellik çirkinlikle aşkın ne alakası var???

kendinizi ifşa etmişsiniz bence ondan izinsiz paylaşmanız çok ayıp ve yasal haklarını dahi kullanabilir. silin şu resimleri.

harika bir tespit gerçekten katılıyorum size

Bu soruyu sormanız, resim koymanız en başta kendinize hakaret.

Güzellik görecelidir..önemli olan hangi gözle bakıldığıdır..beyefendi(!) egosuyla konuşup kendini size fazla görmüş..üzerinde konuşulmaya gerek yok.

Gayet güzelsin canım ama maalesef bu iş güzelliğe çirkinliğe bakmıyor öyle olsa megan fox la adriana lima aldatılmazdı.Bu iş karakter meselesi.Ama fotoğrafını kaldır böylr mecralarda paylaşman iyi olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…