- 26 Ekim 2015
- 8.468
- 20.459
- 348
- Konu Sahibi Angelarelation
-
Insanların diş görünüşe göre karakter analizi yapanlar da çok zeki değil bence :) Sinek denmiş tofasci denmiş. Yok seri katil
Konu sahibesi resmi kaldırın ve yolunuza bakın. Her seyin dis gorunus olmadığıni anladigimiz zaman yeni ilişkiler için adım atabilirsiniz. Bu kafayla olmaz ama.
Kızın egosu zedelenmiş terkedildiği için. Okşanmasını istediğinden fotoğraf paylaşmış kadınlar da çok güzelsin diye alkış tutmuş.
Biz ne bilelim ilişkinizin içeriğini, niye terkedildiğinizi. Madem size fazla olduğunu düşünüyordunuz ilişkiye başlamasaydınız.
Tanrım yaratmışsın çeşit çeşit, ne diyebilirim ki...
Kültürle ilgili bir şey söylemedim ki. Moral bulmak istemiş fotoğraf paylaşmış. Neden terkedildiğini falan da yazmamış. Belki ortada çok başka bir durum var? Çok incelemedim fotoğrafı, ama belli ki o skalada insanlarla takılıyor, herkese açık bir yerde fotoğraf paylaşmanın amacı nedir? Ki amacına ulaştı dkdkdkddesmond iyi de kız fiziksel olarak soruyor çıkıp da "fotoğrafa bakıp söyleyin bakalım o mu daha kültürlü ben mi" demiyor ki.
fiziksel açıdan kız cidden bu çocuktan daha iyilerine layık gözü olan herkes görür bunu yani. ilişkinin içeriğini bilemeyiz ama fiziki bir şey bahane ettiyse çocuk o cidden bahanedir.
Kültürle ilgili bir şey söylemedim ki. Moral bulmak istemiş fotoğraf paylaşmış. Neden terkedildiğini falan da yazmamış. Belki ortada çok başka bir durum var? Çok incelemedim fotoğrafı, ama belli ki o skalada insanlarla takılıyor, herkese açık bir yerde fotoğraf paylaşmanın amacı nedir? Ki amacına ulaştı dkdkdkd
Terkedildim dediniz ya şimdi hepimiz sinsi gıcık ve işe yaramaz gözüyle bakıyoruz eski sevgilinize:)
(banlanmamak için en kibarlarını yazdım)
Ahahahah sassykültürü ben söyledim zaten, fiziksel olarak sorduğunu anlatmak amaçlı.
valla ben de az çok anlarım ama bence bu kız tamamen saf olduğundan paylaştı. yazık kıza kendisini nasıl kötü hissettirdiyse artık. siler inş fotoğrafı. :d
edit: üstteki mesajı okuyunca bu yazdığımı kommmple yiyorum şekerim ben jfmxjdkjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?