O bana fazla mı sizce?

Kızın egosu zedelenmiş terkedildiği için. Okşanmasını istediğinden fotoğraf paylaşmış kadınlar da çok güzelsin diye alkış tutmuş.

Biz ne bilelim ilişkinizin içeriğini, niye terkedildiğinizi. Madem size fazla olduğunu düşünüyordunuz ilişkiye başlamasaydınız.

Tanrım yaratmışsın çeşit çeşit, ne diyebilirim ki...

Ps; izinsiz fotoğraf kullanmak suçtur, söylenmiş ancak bir kez daha dile getirmek istedim.

ben kara kuru...kuru üzüm dedim- e öylede.
belki ruhu ve kalbi cok cok güzeldir ama ruhlar aleminde yasamiyoruz.
cocuk güzel degil- standart altinda yurdum erkegi ve hafif kalipsiz.
allah anasina bagislasin

desmond iyi de kız fiziksel olarak soruyor çıkıp da "fotoğrafa bakıp söyleyin bakalım o mu daha kültürlü ben mi" demiyor ki.

fiziksel açıdan kız cidden bu çocuktan daha iyilerine layık gözü olan herkes görür bunu yani. ilişkinin içeriğini bilemeyiz ama fiziki bir şey bahane ettiyse çocuk o cidden bahanedir.

Terkedildim dediniz ya şimdi hepimiz sinsi gıcık ve işe yaramaz gözüyle bakıyoruz eski sevgilinize:)
(banlanmamak için en kibarlarını yazdım)

"Güzel model, ünlü iş adamıyla birlikte" haberlerine; "Bu kadın bile paraya baktıysa tüm kadınlar bakar." diye yorum yaparak bir kadının en önemli özelliğini dış görünüşü olarak kabul eden ve en güzel olanı en değerli olarak gören erkekleri eleştirirdim ancak bu mesajları görünce anladım ki kadınların da pek farkı yokmuş onlardan.
Konu sahibi büyük ihtimalleihti tatmini için açmış konuyu, belli ki daha ergenlikte bir genç kız, bazı koca koca kadınlar da destek çıkmış.
Bir ilişkide bir insanın diğerine fazla olup olmaması tip ile değerlendirilmez sevgili konu sahibi. Umarım kısa zamanda fark edersin bunu.

Son düzenleme:
Kültürle ilgili bir şey söylemedim ki. Moral bulmak istemiş fotoğraf paylaşmış. Neden terkedildiğini falan da yazmamış. Belki ortada çok başka bir durum var? Çok incelemedim fotoğrafı, ama belli ki o skalada insanlarla takılıyor, herkese açık bir yerde fotoğraf paylaşmanın amacı nedir? Ki amacına ulaştı dkdkdkd

Bu fotoğraf size mi ait gerçekten? Farklı bir sitede de devamli yayımlanıp duruyordu yok yakışıyor muyuz yok bilmem ne diye devamli olarak aynı fotoğraf. Dalga mi geciyorsunuz derdiniz ne?.

kültürü ben söyledim zaten, fiziksel olarak sorduğunu anlatmak amaçlı.

valla ben de az çok anlarım ama bence bu kız tamamen saf olduğundan paylaştı. yazık kıza kendisini nasıl kötü hissettirdiyse artık. siler inş fotoğrafı. :d

edit: üstteki mesajı okuyunca bu yazdığımı kommmple yiyorum şekerim ben jfmxjdkjd

Terkedildim dediniz ya şimdi hepimiz sinsi gıcık ve işe yaramaz gözüyle bakıyoruz eski sevgilinize:)
(banlanmamak için en kibarlarını yazdım)

Yok valla duygusal yorum yapmadım ben.
Gerçekten yakışıklı herifi b.k içinde olsa tanırım

Ortalama, eli yüzü düzgün bir oğlan hepsi bu..
Ama kızımız ortalama üstünde kalır.
Terazi gibi hatunum ne ölçtüm be

Ahahahah sassy bence bizler safız...

Sen ona fazlasın. Fıstık gibi kızsın kala kala buna mı kaldın ayrılmanız daha iyi olmuş iç güzelliği bilemem ama dış güzelliğe göre siz daha iyilere layıksızın ama bu tabi işin güzellik boyutu ki dış görünüşten dolayı terk edildiğinizi düşünmüyorum. Oyüzden sevgilinizin haklı gerekçeleri olabilir

Son düzenleme:
Arkadaşlar fotoğrafı sildim sebepsiz yere ayrıldık aslında her şey cok güzeldi evlilik hayalleri ailelere anlamalar VS Bi anda hoşlandım ama sevemedim dedi böyle bitti yani bende merak ettiğim için sordum

Eski erkek arkadaşınızı gözünüzde fazla büyütmüşsünüz. Sorumluluk alma cesareti gösterebilecek bir tip değil, bu nedenle sizden ayrılmış. Ayrıca siz onu sevdiğiniz için sadece size yakışıklı geliyor bu çocuk. Geri dönse bile kabul etmeyin böylelerini. Gençsiniz, güzelsiniz eminim daha iyileri çıkacaktır karşınıza. Fotoğraflarınızı koymuşsunuz ancak tesadüfen bir tanıdığınızın görmesi hoş olmaz gibi(kötü niyetli birinin ekran fotoğrafı alıp yayması da hoş olmaz.). Bence kaldırın.

Gayet hoş bir genç hanımsınız. Neden dış görünüşe takıldınız ki. Ayrılık sebebi illa güzel olup olmamanızla, onun sizden daha dikkat çekici olup olmamasıyla ilgili değil ki. Bunlara takılmayın. Hırs yapmışsınız belli ki. Sebepsiz yere terk edildiğinize eminseniz karşı tarafın karakterini sorgulayın yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…