O bana fazla mı sizce?

Sebepsiz terk ediliyorsun. Sonrasında bir de kendini yetersiz görüp ''O bana fazla mı ?'' diye soruyorsun.
İkiniz de gayet hoş gençlersiniz. Sadece o büyük ihtimal senden daha güzelini bulmuş ve başka denizlere yelken açmış. Sebepsiz değildir yani.

Sen ona fazlasin...
Ayrica hersey dis gorunus degil.
Bence once kendinizi sevin, begenin ve daha sonra resmi kaldirin. Daha cok gencsin kimler gelir gecer, donup baktigin zaman ne kadar yanlis adimlar attigini anlarsin.

Fotoğraftaki çocuk "seri köz getir" cilere benzemiyor mu? :) Bence tam o tip. Sizi, istediğini elde edemeyecegi biri gibi görmüş ve bu yüzden terketmiş olabilir. Yoksa dış görünüş olarak çok ama çok güzel bir genç hanımsiniz. Lütfen seçimleriniz de öyle olsun.

Ay kime cevap veriyorsam. Balık baştan kokar. Size bye. Bu zihniyetle size bol şanslar hayatta :)))

Sözde insanları dış görünusuyle yargılayanlari tü kaka yapan , medeni elit tavrınız
Sizi sinir edecek cümlelerimle
Ayhhh kime cevap veriyorsam diye
Yine bir üstünlüğe dönustu
Liseli değil 33 yaşındayım.
Sizin tavrınizi ölçmek için tofaşci misiniz vb sorular sordum
Hemen patladınız
Teşekkür ederim zihniyetime ettiğiniz iyi dilekler için

Tatlım çok guz3l bi kizsin maşallah sen ona fazlasin sen ona buraya konu açacak kadar değer verdiysen simarmis biyerleri kalkmıştır terk edildiysen eğer elinin tersiyle it hiç yüz verme biraz kendine gelsin daha iyisi çıkar karsina

Öyle bir amacım yoktu. İnsanların dış görünüşleriyle yargısız infaz edilmesini hoş bulmuyorum sadece. Sonuçta hiçbirimiz oradakileri tanımıyoruz. İlişkilerini hatta ayrılma sebeplerini bile bilmiyoruz. Yanlış anlaşıldıysam ben özür dilerim. Hayatta ilk defa tofascı mısınız sorusunu alınca normaldir tepkim bence ya :) Trafikte teror estirdiklerinden ve kendimi öyle görmediğimden üstüme alınmadım gerçi :)

Sen ona fazlasın... Ama bencede resmini kaldır herkesin gördüğü bı platforma resim koymak bana çocukça geldi. Özgüvenini kaybetme, güzell olmasına güzelsin ama güzellik geçici önemli olan iç güzellik..

Kız delimisin kuzum su gibisin bu sinsi sinek tipli seni terketme curetini senin ona ilginden bulmuş başka bişey değil yavrucum. 40 yıl kocasız kalsam bakmam yani çok itici. hani çirkinlik ayrı bişey bu adam iticiii! fotocuklarınıda kaldır bakiyim hadi:)

Keşke herşey güzellik olsaydı.Böyle adamları alıp başımızın üstüne koyduğumuz için hiçbir şeye yaramadıkları halde kendilerini göklerde görüyorlar.Hiç kıyaslama yapmayın bile.Yolunuza bakın ve fotoğrafları kaldırın bence.

Sadece resime bakarak: sen ona kat kat fazlasın. Ayrica sen ondan daha samimi gözüküyorsun. Benden söylemesi. O sanki devamli böyle poz veriyor

Siz bu konuyu çok önce de açtınız tekrar gelip sonra terk mi etti yeniden. O zaman da foto koymayın yasak denmişti başkasınınki. Cevap olarak da hayır siz fazlasının.

Resminizi böyle ulu orta paylasmayin bi anda kendinizi konunuzla ve resminizle beraber alay konusu olmuş bir şekilde bulabilirsiniz çok tehlikeli bu yaptığınız. Sorunuza gelince erkek arkadaşınız bence yakışıklı değil gözünüzde o kadar büyütmeyin

Tiple kıyaslamayın fazla mıyım az mıyım diye. İki güzel birlikte olabilir ya da güzelle çirkin birlikte olmaz falan diye bi kaide yok. Karakteri güzel olsun ki ortada bişey yokken terketmesi başka niyetlerine ters düştüğünüzü gösterir. Takılmayın yani erkeklerde karakter zor bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…