O Beni Sevmiyor Fakat Ben Sevdiğini Hissediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi cnn24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
48
İzmir
Merhaba arkadaşlar..Hoşlandığım biri var çocuğu 17 yaşımdan beri tanırım lise sonda tanışmıştık şuan üniversite sondayım.O zamanlar kısa bir süre için çıkmıştık ,bir ay kadar bir süre.Çok farklı biriydi ne zaman ben onu kıskandırdım ya da başka birine baktım o zaman geri dönerdi bana dönmesi için o kadar çırpınırdım ki elimden geleni yapardım, beni görsün diye ne planlar kurardım çocuk aklı işte..Ama hiç çaba harcamazdı o zamanlar dönüp dolaşıp geri dönerdi bana yine başlardık..Gel zaman git zaman bu üniversiteyi kazandı gitti yurtdışına bir gidiyorum bile demedi.Sonrasındaysa yine aradı beş ay kadar konuştuk o arada bende üniversiteye kazanmıştım 2 sene geç kazandım üniversiteyi yani 2 yıl sonra geri dönmüştü o 20 yaşında ben de 19 dum.İşte yine yapacağını yaptı gitmişti benim deli gibi aşık olduğum çocuk.YİNE depresyonlar sıkıntılar ağlamalar..Zaman geçti başkasına aşık oldum onada yaklaşık üç yılımı verdim o da aldattı gitti o meseleyi hiç anlatmayayım çok canım yandı kısacası.Ayrıldıktan sonra bu lisedeki aşkım birgün mesaj gönderdi ve benimle görüşmek istediğini söyledi,ilk olmaz dedim sonrasındaysa eskiye dair içimd hiç birşey olmadığı için görüşelim dedim.Oturduk konuştuk benimle niyetinin ciddi olduğunu o zamanlar çocuk olduğumuzu falan söyledi,diğer aşk acımı çekerken eski aşkımın geri gelmesi acayip bir durum oldu benim için.Her yaptığıyla 2,5 yıl verdiğim diğer sevgilimi karşılaştırdım,zaman zaman ağladım..Birbirimizi tanıma aşamasıydı bu.Ama olmadı yine yapacağını yapmıştı bir gün boyunca hiç aramadı beni.Bende mesaj gönderdim bu böyle olmaz ben ilgisiz yapamam daha fazla birbirimiz üzmeden bitirelim dedim.O da fikrin değişirse ararsın demiş bi de sinirimi bozdu benim..Neyse yine 2 ay geçti lisedeki aşkıma faceden mesaj gönderdim-bir selam demeyecek kadar sana ne yaptım hiç bilmiyorum dedim-o da bişey yapmadın sadece konuşmak istemezsin diye düşündüm yazmış.öyle bizim muhabbet yeniden başladı.İşin garibi ben bu çocuğun hep aklındaymışım gibi beni seviyormuş gibi hissediyorum hani olur ya birine baktığınızda ailenden kendinden birşeyler bulursun öyle birşey..Yzüne baktığım zaman çok farklı şeyler hissediyorum burada ifade edemedim şimdi ama..Neyse bu çock yurtdışında okudu ya oradan bir sürü kız arkadaşları var hepside açık saçık hatta bazıları baya bir açık hep onalrın fotolarını beğeniyor,yeni kadınlar ekliyor.Ben bunları görünce sinirlendim mesaj gönderdim dedim ki ona biz senle arkadaş bile olamayız burada ebeğendiğin her kadın benim sinirlerimi fazlasıyla bozuyor içimde kalmasın diye söylüyorum dedim tabi öncesinde napıosun falan yazmış önce bi tersledim sonrada bu mesajı attım.O da demiş ki kalmasın içinde söyle demiş.Bende ne söyliyim başka bu kadar dedim.Benim bu konularda gzöüme bir perde iniyor siz yardımcı olun bana anlatacak kimsem yok başka..Böyle davranan birine normalde konuşmam bile ama bu çocukta şeytan tüyü mü var ne var hep böyle oluyor konuşmamam gerekirken böyle şeyler yapıyorum.Sizce bu çocuğun bu davranışlarının anlamı ne ,gerçekten beni hiç sevmemiş mi bunu sordum ona dediki sevmesem yanına neden geleyim bunca zaman sonra dedi ama şimdi neden böyle..

Canım açık konuşayım.
Bence seni yedekte tutuyor. O gezicek tozucak, başkalarıyla birlikte olucak ama sana döndüğünde sen hala onu bekliyor olacaksın, istediği bu.. Ama senin de güzel bir hayat sürmeye hakkın var, ömür boyu onu bekleyecek değilsin.
Bir erkek seni gerçekten seviyorsa, seviyordur bunu anlarsın.
Sana söyleyeceğim tek şey şu filmi izle. "Erkekler Ne Söyler, Kadınlar Ne Anlar"
:16:

Tatlim var öyle erkekler, seni asla tam olarak birakmayan, seni hep askida tutan, kendileri gittigi halde sanki sen istemisinde hic aramamislar gibi ortam yaratan.
Ama seni sevmiyor, bundan emin ol. Tabii senden nefretde etmiyor, ama olsanda olur, olmasanda olur hesabi.
Senin icin yanip tutusmadigi icin senden rahatca uzun süreler uzak durabildigi icin emin olki seni senin istedigi kadar asla sevmiyecektir.
Böyle bir tiple hatta evlenebilirsin, cünki onlar senin gibi bir kizla evlenmek isterler, böyle namuslu, onlari bekleyen, sevgisinden emin olduklari bir kizla, ama yine seni sevmez, yine sevmez.
Ilk firsatta yine soguk durur, hatta aldatir, hatta gercek aski baskasinda buldugu anda (yada buldugunu sandigi anda) seni terk eder.
Enteresan olan, sen onu nekadar aramazsan arama, o seni pek arayip sormaz, ararsada arayi fazla sogutmamak icin, numeran, medeni durumun vs degistimi diye ögrenmek icindir, bir nevi kontröl, hala hazirda duruyormusun diye. Ama sen onu aradiginda genelde aradigindan mutludur veya öyle davranir, iyidir yani onla görüsmek, konusmak.
Ama okadari, hic öteye gitmez. Hep sen arayan olursun, hep sen seven, hep sen üzülen. Hicbirzamanda istedigin degeri sana vermez, degismez.

merhaba arkadaşlar..hoşlandığım biri var çocuğu 17 yaşımdan beri tanırım lise sonda tanışmıştık şuan üniversite sondayım.o zamanlar kısa bir süre için çıkmıştık ,bir ay kadar bir süre.çok farklı biriydi ne zaman ben onu kıskandırdım ya da başka birine baktım o zaman geri dönerdi bana dönmesi için o kadar çırpınırdım ki elimden geleni yapardım, beni görsün diye ne planlar kurardım çocuk aklı işte..ama hiç çaba harcamazdı o zamanlar dönüp dolaşıp geri dönerdi bana yine başlardık..gel zaman git zaman bu üniversiteyi kazandı gitti yurtdışına bir gidiyorum bile demedi.sonrasındaysa yine aradı beş ay kadar konuştuk o arada bende üniversiteye kazanmıştım 2 sene geç kazandım üniversiteyi yani 2 yıl sonra geri dönmüştü o 20 yaşında ben de 19 dum.işte yine yapacağını yaptı gitmişti benim deli gibi aşık olduğum çocuk.yine depresyonlar sıkıntılar ağlamalar..zaman geçti başkasına aşık oldum onada yaklaşık üç yılımı verdim o da aldattı gitti o meseleyi hiç anlatmayayım çok canım yandı kısacası.ayrıldıktan sonra bu lisedeki aşkım birgün mesaj gönderdi ve benimle görüşmek istediğini söyledi,ilk olmaz dedim sonrasındaysa eskiye dair içimd hiç birşey olmadığı için görüşelim dedim.oturduk konuştuk benimle niyetinin ciddi olduğunu o zamanlar çocuk olduğumuzu falan söyledi,diğer aşk acımı çekerken eski aşkımın geri gelmesi acayip bir durum oldu benim için.her yaptığıyla 2,5 yıl verdiğim diğer sevgilimi karşılaştırdım,zaman zaman ağladım..birbirimizi tanıma aşamasıydı bu.ama olmadı yine yapacağını yapmıştı bir gün boyunca hiç aramadı beni.bende mesaj gönderdim bu böyle olmaz ben ilgisiz yapamam daha fazla birbirimiz üzmeden bitirelim dedim.o da fikrin değişirse ararsın demiş bi de sinirimi bozdu benim..neyse yine 2 ay geçti lisedeki aşkıma faceden mesaj gönderdim-bir selam demeyecek kadar sana ne yaptım hiç bilmiyorum dedim-o da bişey yapmadın sadece konuşmak istemezsin diye düşündüm yazmış.öyle bizim muhabbet yeniden başladı.işin garibi ben bu çocuğun hep aklındaymışım gibi beni seviyormuş gibi hissediyorum hani olur ya birine baktığınızda ailenden kendinden birşeyler bulursun öyle birşey..yzüne baktığım zaman çok farklı şeyler hissediyorum burada ifade edemedim şimdi ama..neyse bu çock yurtdışında okudu ya oradan bir sürü kız arkadaşları var hepside açık saçık hatta bazıları baya bir açık hep onalrın fotolarını beğeniyor,yeni kadınlar ekliyor.ben bunları görünce sinirlendim mesaj gönderdim dedim ki ona biz senle arkadaş bile olamayız burada ebeğendiğin her kadın benim sinirlerimi fazlasıyla bozuyor içimde kalmasın diye söylüyorum dedim tabi öncesinde napıosun falan yazmış önce bi tersledim sonrada bu mesajı attım.o da demiş ki kalmasın içinde söyle demiş.bende ne söyliyim başka bu kadar dedim.benim bu konularda gzöüme bir perde iniyor siz yardımcı olun bana anlatacak kimsem yok başka..böyle davranan birine normalde konuşmam bile ama bu çocukta şeytan tüyü mü var ne var hep böyle oluyor konuşmamam gerekirken böyle şeyler yapıyorum.sizce bu çocuğun bu davranışlarının anlamı ne ,gerçekten beni hiç sevmemiş mi bunu sordum ona dediki sevmesem yanına neden geleyim bunca zaman sonra dedi ama şimdi neden böyle..

sewmiyor canım sadece boş kaldıkça zaman geçiriyor senin zaafını kullanıyor işte

Back
X