O benim bebeğim :(

1 ay uzun süre uygun dille tşk edip artık gerek olmadığını söyleyin .. 1 hafta bile sürmüyor ayağa kalkmak 1 aydır niye sizde kalıyor ki

Kimse bi haftadan bahsetmiyor
1 ay diyor

AĞZINA YAPIŞMIŞ OLABİLİR Mİ ZİRA BEN YEĞENLERİME DE ANNEM DİYE HİTAP EDERİM ARADA SEVGİ PATLAMASI VE TÜM KEDİLERE VE BAZEN ÇOK SEVDİĞİM BEBEKLERE İÇİMDEN GELİYOR BU GERÇEK ANNELERİNİ DEĞİŞTİRMİYOR AMA

Lohusalikta olur öyle..
Benim bebegim 5 aylık yeni yeni duzeliyorum psikolojik açıdan.Hele ki birisi "annem ne tatlisin sennn..." diyince adeta deliriyordum ne demek "annemm"?
Buna bile takilmiyorum artık sadece ağızlarına vurasim geliyor o kadar

Bir kez daha okumanı tavsiye ederim ben de bir aydan bahsediyorum
Iyi de ortalamalari baz alirsaniz 3gunde ayaga kalkan
1 ay yatandan daha fazla
Sizinki ekstrem olabilir
Ama hem bana baksin hem bidi bidi yapmasin olmuyo oyle
Hic annesi kv si olmayanlarin cocuklari napiyor
Buyumuyor mu ?

Iyi de ortalamalari baz alirsaniz 3gunde ayaga kalkan
1 ay yatandan daha fazla
Sizinki ekstrem olabilir
Ama hem bana baksin hem bidi bidi yapmasin olmuyo oyle
Hic annesi kv si olmayanlarin cocuklari napiyor
Buyumuyor mu ?

İyi de başkalarının çocuklarından ya da annelerinden şu an bu kadına ne?
Başkalarının çocuklarına çok daha iyi bakılması ya da annelerinin olmayıp da bakılamaması şu anki konunun mahiyetini etkiliyor mu?

Kv yardıma geliyorsa yardıma geliyordur, bunu o da istiyordur, kimse silah zoruyla "Evime gel yemeğimi yap" dememiştir sanırım kadına ve bu yardım hoş bir şey de. Ama yardım haddini aşamaz, çocuğu annesinin elinden almak ne demek?
Konu bu işte. Bıdı bıdı yapar tabi 1 aylık lohusa. En çok bıdı bıdı yapmak onun hakkı.

Bu kadinlar bi tek ben evlendim
Bi tek ben dogurdum
Bi tek ben lohusayim kafasindan cikarsa her sey guzel olur bence ..
Neyse ben dedigimi savunuyorum
Kendine baktirirken oh ne ala
Annem diye sevince kaka kaynana
Olmuyo canim
Ya kendin bakican
Ya da boyle seyleri gormicen
Bu kadar

Güzellikle yardımları için teşekkür edin , dinlenmesi gerektiğini söyleyin kayınvalidenize
Böylelikle yavaş yavaş çeker elini ayağını

Ne alaka bir ben evlendim bir ben doğurdum, bir tek ben lohusayım kısmı? Öyle bir şey geçmiyor ki konuda.
Bir tek ben lohusayım kafası mı yaşıyor yani şimdi bu kadın? Konu nereye gitmiş.
Kendini baktırır da, kv bakar da... Birine yardım etmek, o insan üzerinde tüm haklara sahip olunabileceği anlamı taşımaz. Dediklerimi evirip çevirip tekrarlamayayım, önceki yorumlarımda çok da net yazmışım oraya, demagojiye gerek yok.

Demagojiyi ben yapmadim
Agridan yatamiyorduu
Kv ile anne bakiyorduu
Temali mesajlarinizdan sonra yazdim
Iyi forumlar

ay ben de hiç gelemiyorum bu durumlara ya,
herkes de kıskanılır mı hiç demiş, neden kıskanılmasın ki, sen aylarca bekle, bebeğin ilk zamanlar ağlaması s.çması bile güzel gelir anneye, kendi yapmak ister her şeyini, ne var ki bunda.

benim ilk doğumumda da kv kalmıştı bir ay, öyle herkes diyor ya ev işi yapsın diye çağırmışsın falan filan, hiç de çağırmadım, annemle kv kendi aralarında anlaşmışlar, ilk bir ay beni yalnız bırakmamaya, annem çalıştığı için ilk hafta yanımdaydı, sonraki zamanı kv tamamladı. hatta annemin gidip kv min gelmesi arasında 2-3 gün ben yalnız baktım, bakabiliyordum yani, bir sıkıntım yoktu. kimseyi de çağırmadım, kendi annem dahil. ama geldiler, ne yapacağım, gerek yok falan dedim, gene de gitmediler, kendi aralarında anlaşmışlar işte.
annemi haşladığım oranın yarısı oranında kv yi anca haşlayabilmişimdir. kıskançlık mı yaptım, yapmışımdır, normal değil mi, ki bu iki kadın da 3 çocuk doğurmuş büyütmüş insanlar, asıl beni onların anlaması gerekmiyor mu?

aynılarını yaşadım

ben kardeşimin kızlarına, arkadaşımın bebeklerine, hatta kedilerime hep annem derim.. öyle severim, anne olunca ağız alışkanlığı oluyor galiba.. hatta iki gün önce oğlumun sınıfında bir kıza dur annem dedim annem demesine takılmadım açıkçası bu yüzden.. o da seni gıcık etmek için yapmıyordur, iç güdüsel davranıyor olabilir.. en iyisi anne sen çok yoruldun de, o evine gitsin sen de düzenini kur..

Bu sezeryanı nekadar abartıyorsunuz ya.. Aynı gün ayaklandım. 2 gece hastanede kalıp 3. Gün şehirlerarası 3 saatlik yolculuk yaptım. Eve gittiğim buyanada ayaktayım. İşime geliyor birinin yanımda olması derseniz anlarız. Evet zor bi süreç kalsın yardım etsin tabi.. Bu durumun bedelleride var bunlarada katlanacaksınız. Yada tek idare edeceksiniz.

O şekilde sevmesini gönlünüzde büyütmeyin. Normal.
Giydirmeye v.s karıştığında ise," alışmak istiyorum , bu ve benzeri konularda bana izin vermelisin. " diyebilirsiniz.

Az sabredin. Nasılsa gidecektir evine

ev işlerinizi yapması, size bakması için yanınızda olduğunu söylüyorsunuz bu konuda hatalısınız. çünkü ortalama 1 hafta kalması yeterdi ve kaldıkça torununa bağlılığı artar zaten. bu durumda bir şey söylemeniz zor, kadın da ister istemez alınır, hem bakıyorum hem de laf duyuyorum diye...

Boşver takma...
Onun demesiyle bebeğin anası değişmiyor.
Keyfini çıkar kafana takacağına.
Kadın ne güzel herseyine bakıyor ilgileniyor yardım ediyor daha ne?
Vallahi benim kv bir tas çorba yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…