- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
Ne alakası var şimdi. Siz ayaklandıniz ben 3 gün yatmak zorunda kaldım çok da zor ayaklandim. Herkesin bir mi ya. Bebek çok yukardaydi gogsume bastıra bastıra aşağı ittiler kaburgalarim aşırı baskı yüzünden zarar görmüş normal nefes almam 1 haftayı buldu. Doğum yüzünden kan kaybı nedeniyle 5 gün boyunca ellerim titriyip gozlerim kararip durdu.Bu sezeryanı nekadar abartıyorsunuz ya.. Aynı gün ayaklandım. 2 gece hastanede kalıp 3. Gün şehirlerarası 3 saatlik yolculuk yaptım. Eve gittiğim buyanada ayaktayım. İşime geliyor birinin yanımda olması derseniz anlarız. Evet zor bi süreç kalsın yardım etsin tabi.. Bu durumun bedelleride var bunlarada katlanacaksınız. Yada tek idare edeceksiniz.
Yorumların çoğu destek yerine soruna cevap vermek yerine yargılama üzerine kurulmuş bilip bilmeden saygısızca yazıp çizmişler.Arkadaşlar ben bir ay önce doğum yaptım ve dünya tatlısı bi oğlum oldu. Sezaryen olduğum içinde kavinvalidem bizimle kalmaya başladı. Bana yardım ediyo hem ev işlerinde hemde çocukta herşey yolunda ama benim tek sıkıntım benim çocuğumu benden kiskanmasi. Elimden çekip alması ay onu yapma bunu yapma demesi. Bide çocuğu annesinin diye sevmesi. Babane olmayı kabullenmedi galiba ama o çocuğun bi tane annesi var oda benim. O kadar sinir oluyorum ki anlatamam. Ama kadını kırmakta istemiyorum. Kırmadan nasıl soylicem ben bunu yardım edin. 1 aydır kafayı yicem yoksa
kırma canım sen kırıl lohusa halınle olurmu oyle sey. bende cok susukun bir gelindim birkaç sey agzımı yaktı surekli düsünüp durmaktansa artık söyleyecegm dedim. daha bebegm yeni bize gelmişlerdi ben bebgi tutuyorum ki onlar 12. günde geldiler sanki bir çocuk varda sen tutamassın edasıyla destekliyor eliyle ikinciydi sanırım direk dedim anne ben tutuyorum o benim bebegim annesiyim diye. daha sonra ben alt degistircem hemen gelip yandan müdahale dedim sen ddğistirceksen degistir. birde annem diyip duruyordu lohusalıktanmıdır nedir birden anne onun annesi benim anne deme babannem de dedim . kp de babam diyodu onada dedim simdi diyemiyorlar. birde emzirip salona cıkardıgımda bebegi direk benden alıyorlardı kötü kötü baktım almıyorlar benim onlara vermemi bekliyorlar . bayramda yanlarına gittik cocugu bize bırakın diyolar tabi bu saka yollu ama onada cevap verdim hiçte içime atmadaım cok rahtım kırılmadılarda merak etmeArkadaşlar ben bir ay önce doğum yaptım ve dünya tatlısı bi oğlum oldu. Sezaryen olduğum içinde kavinvalidem bizimle kalmaya başladı. Bana yardım ediyo hem ev işlerinde hemde çocukta herşey yolunda ama benim tek sıkıntım benim çocuğumu benden kiskanmasi. Elimden çekip alması ay onu yapma bunu yapma demesi. Bide çocuğu annesinin diye sevmesi. Babane olmayı kabullenmedi galiba ama o çocuğun bi tane annesi var oda benim. O kadar sinir oluyorum ki anlatamam. Ama kadını kırmakta istemiyorum. Kırmadan nasıl soylicem ben bunu yardım edin. 1 aydır kafayı yicem yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?