O benim bebeğim :(

Bu tür konulara hep aynı yorumu yazıyorum.
Merak etmeyin zamanla geçiyor
İlk torunda hepsi kafayı yiyor , zamanla normale dönüyorlar, diğer torunlar da o kadar ilgilenmiyorlar bile

Arkadaşlar yanlış anlayanlar oldu galiba sezeryandan sonra 1 ay yattım demedim çok sukur ayaklandim bende 1 aydır kv bizde kaliyo dedim ayrıca konumuz bu degilki nerden geldik buralara. Çocuk gaz sancısı dan aglasa bile ay ben iki saatliğine komşuya gittim ondan agliyo bu çocuk diyo. Benden daha çok sahiplenmesi ???

K.validenizde cocuk dogurmus buyutmus.bir annenin en cok neye sinir olabilecegini biliyorlar.ben ucuncuyu bekledigim halde hala ilkinde yasadigimin stresini yasiyorum.kim olursa olsun ister anneniz ister k.valideniz sizden daha fazla sahiplenmesine izin vermeyin.annem diye sevmesini kastetmiyorum.ama elinizden almasi ben yokum diye agliyo fln demesi kadar sacma birsey yok.yukarda bir arkadas cok guzel tavsiyelerde bulunmus.bebegimle birbirimize alisalim tarzinda konusabilirsiniz.eger sorun yasamak istemiyorsaniz.ama bu tarz konular sorun yasamadan cozulmuyor.

Ilk once baktirmicaksin. Yanlis yapmisin.
Ikincisi de sen ondan daha cok anne lafini kullan. Yavrum annesini mi istiyor annesini mi ozledi annesi Birtanecik ona kurban olur vs. Diye duycak sekilde soylen sev hep. Az agziniz laf yapsin.

Alttan laf giydire giydire anlatmaya calisin ve bebeginize ellemesine engel olun bence. En kotu ayirmayin yaninizdan. Ayrica bir ay sizde niye kaliyor, esinin vefat etmis olmasi buna gerekce degil. Orasi sizin eviniz, artik kendi evine gidebilir diye dusunuyorum...

Off bir ay nasi dayandin ki zaten ben de yeni dogum yaptim bir hafta annem bir hafta da kv yetiyo artiyo bile. Kv o kaldigi surede seninki gibi davranmaua calisti bana ama ben cok net oldum salonda altini degistirtmedim kisisel alanlarima onu sokmadim sonucta destek olcaksa ev işlerine destek olmalilar yenidogan bir bebisin anneden baska birşeye ihtiyaci olmuyor.

Onun annesine ihtiyacı var deyip bi seferde siz kucgaindan alin. Anlayacaktir. O da kirilsin biraz biseycik olmax

bakamayacağın cocuğu neden doğ

Kadın seni sende onu kıskanıyorsun canım senin çocuğunu çok sevmeleri harika bir şey böyle düşün severken sarf ettiği sözlerin üzerinde durma bence...

Annesi gelsin deyince o mu koşuyor abartmış ya. Benim de kayınvalide değil ama görümcem yapıyodu bize geldikçe. Üstünü giydiririm ver ben giydireyim, emziririm omzuma yatırmak isterim ver ben gazını çıkartır yatrrm. Resmen annecilik oynuyordu benim bebeğimle. Yavrumla sadece emzirme Zaman'ı buluşuyorduk nerdeyse Çok iyi anlıyorum seni.. Çok çok gıcık bi durum. Gönder bence, ben hallederim artk sağolasın de yolla, vakti gelmiş

Bakiyorumda cogu kisi kvyi taslamis resmen.sonucta o da bir anne ve annecim diye sevmesi agiz aliskanligi.sizin bu?kdar takmanizda tamamen?lohusa sendromuna bagli.fakat burafa bu yorumlari yapanlar "kv milleti sonucta " diyenler sizde gelecekde kv olunca gelinleriniz boyle konussalar hosunuza gidermi?kvye boyle yilan cadi goruyomus?gibi bakmayin lutfeb onlarda cocuk buyuttu?onlarda anne. Yuh diyorum bazi yorumlara.bende gelinim benimde lohisayken bazi sorunlarim oldu am sorun tamamen benim hormonlarimin tavan yapmasiymis.lohusalik bitince kendime geldim.

Buna gerçekten denir... Ayyy ne gıcıkNasıl dayandınız

Benim annemde " annem annem " diye seviyordu. Baktım alışkanlık oldu. Birgün onun annesi benim sen anneannesisin karıstırma dedim. Annecim pek bozuldu. Sonra da " aman da aman annesi de kıskanırmış " falan dedi. Bir daha da demedi çok şükür.

Söyleyin yani içinize atmayın.

Annem demesinde bence bir sakınca yok..Sonuçta ağız alışkanlığıdır. Ama annecilik oynuyorsa,anne rolünü üstleniyorsa o zaman dağıtırım ortalığı.

Zamanında kendi anne olmuş, çocuğunun her türlü bakımıyla ilgilenmiş,büyütmüş şimdi de psikopatlar gibi torununa sarıyo bu kayınvalideler. Menopoz bunalımdan hep bunlar... Kafa kırık yani bunlarda..

Yollayin gitsin demekle olmuyor işte benimkide dogumumda gelecek ve 2 ay falan kalir cunku o kadar yol geldim 15 gun kalip donecekmiyim parama yazik diyen zihniyetlerden. Ayrica bazi anneler ben gideyim de cocuklar başbasa kalsin düzenlerini kursun inceligini gostermezler. En azindan benim kayin validem böyle... bende simdiden dua ediyorum kendime insallah manen bana çok yük olmadan gider diye. Hayırlısı bu dönemler en hassas donemler Allah tüm lohusalarin beden ve ruh sağlıklarını korusun.

Ayyy neden kiskanirlar anlamam.Beni bosanma asamasina getirmisti.cok kotu dort oglu var ama kocami sanki kocasi gibi benden kiskaniyor.yasli.yasina da bakmiyor.
Sen uzulup;sinir olacagina politik ol ve uyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…