- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
K.validenizde cocuk dogurmus buyutmus.bir annenin en cok neye sinir olabilecegini biliyorlar.ben ucuncuyu bekledigim halde hala ilkinde yasadigimin stresini yasiyorum.kim olursa olsun ister anneniz ister k.valideniz sizden daha fazla sahiplenmesine izin vermeyin.annem diye sevmesini kastetmiyorum.ama elinizden almasi ben yokum diye agliyo fln demesi kadar sacma birsey yok.yukarda bir arkadas cok guzel tavsiyelerde bulunmus.bebegimle birbirimize alisalim tarzinda konusabilirsiniz.eger sorun yasamak istemiyorsaniz.ama bu tarz konular sorun yasamadan cozulmuyor.Arkadaşlar yanlış anlayanlar oldu galiba sezeryandan sonra 1 ay yattım demedim çok sukur ayaklandim bende 1 aydır kv bizde kaliyo dedim ayrıca konumuz bu degilki nerden geldik buralara. Çocuk gaz sancısı dan aglasa bile ay ben iki saatliğine komşuya gittim ondan agliyo bu çocuk diyo. Benden daha çok sahiplenmesi ???
Kucağa kokuna alışmasın der kesinkırması yok bu işin kucağından almaya çalıştığında anne kokusuna sarılmasına ihtiyacı var diyip verme
Arkadaşlar ben bir ay önce doğum yaptım ve dünya tatlısı bi oğlum oldu. Sezaryen olduğum içinde kavinvalidem bizimle kalmaya başladı. Bana yardım ediyo hem ev işlerinde hemde çocukta herşey yolunda ama benim tek sıkıntım benim çocuğumu benden kiskanmasi. Elimden çekip alması ay onu yapma bunu yapma demesi. Bide çocuğu annesinin diye sevmesi. Babane olmayı kabullenmedi galiba ama o çocuğun bi tane annesi var oda benim. O kadar sinir oluyorum ki anlatamam. Ama kadını kırmakta istemiyorum. Kırmadan nasıl soylicem ben bunu yardım edin. 1 aydır kafayı yicem yoksa[/QUOT
bakamayacağı çocuğu doğuran insanlara ayrı hayranım amaç nedir çözemedim...
Ya kavinvalidemle bi sorunum yok iyide anlasiyoruz bu arada ayaklandim kendime de evimede cocugumada bakabiliyorum. Ama ben çocuğu giydirirken bile elimden kıyafetleri alıp kendi yapmaya calisiyo tamam ilk torunu çok seviyo anlıyorum sevsinde zaten ona bisey demiyorum ama benimde ilk çocuğum o hevesini alsin diye ben alamiyorum. Doktora gidiyoruz doktor cocukla annesi gelsin diyince bile çocuğu aliyo kendi kosuyo. Ama bunu kırmadan söylemenin bi yolu yok galiba
Buna gerçektenAy aynı şeyleri birebir yaşadım. Söylediği sözlerden bazıları
Bkz: beni kokumdan tanıyor bu
Bkz: bunun ağlamasının sebebi sevgisizlik
Bkz: memede ağlıyor demek ki seni istemiyor
Bkz: annecim annecim birtanecik oğlum benim
Bkz: bu büyüyünce sizin yanınızda durmayacak koşarak benim evime gelcek size gelmek istemeyecek
Dayanamadım zaten kavga ettik görüşmüyoruz 2 aydırBuna gerçektendenir... Ayyy ne gıcık Nasıl dayandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?