- Konu Sahibi sukutuhayalben
Eşimin iş yeri bulunduğumuz yere 20 dak. uzaklıkta başka bir kasaba...Eskiden okula arabasıyla gidiyordu, o zaman arabamız vardı.Şimdi sattık.Okullarında da bir memur bayan var,güya evli ve 40 yaş üzeri...Tam yaşını bilemiyorum,eşiyle sorunları olduğunu tahmin ettiğim biri.Kapalı_GÜYA_....Her sabah bizimle aynı yerde oturdukları için eşimin arabasıyla giderdi okula.ılk zamanlar hiiç rahatsız olmadım,neden olayım ki.Sonuçta iş arkadaşı.Bayanla görüştüğümüz zaman,gayet sıcak davranıyordu başlarda.Hatta ufak samimiyet bile başlamıştı diyebilirim.O zaman da arardı bazen eşimi,bu kadar sık olmasa da ,rahatsız olmazdım....
Birgün eşimi aradım telefonla,küt bu hanım aldı telefonu elinden
Senin dedi eşin ne kadar korkuyor senden dedi!!
Şaşırdım niye bile diyemedim.Ya o korkmaz benden filan eveledim.Salak sorsana hayırdır desene...Neyse,aa korkmuyo muu dedi ben de yoooo korkmaz o bişeyden dedim boş bulunup ...kadının lafı beni deli etti çakal mı senin kocannn dedi ya... bu ne demek hanımlar?bu nasıl bir laf böyle ya..
eşime söyledim,ne var bunda ablam yaşında,annem yaşında,başkalarına da diyor filan..nerdeyse el kaldıracaktı bana.
şu anda yine birlikte okula gidiyorlar her sabah ve akşam geliyorlar.yine burada pturan birinin arabası.ama kadın her sabah arıyor.sorduğumda nerden binicez işte kaçta gidicez diyo filan
eşim çok kızıyor soru sorunca ben ona...
geçenlerde tel çaldı ben açtım,..... orda mı dedi,eşim lavabodaydı
hayır dedim dışarda
ifadeye bakar mısınız?kadın bana dışarda derken??diyoo
neyse işte böyle kaçta gideceklermiş onu soracakmış
ya kızlar bu ne demek bi yorum yapın nolur!!!
Birgün eşimi aradım telefonla,küt bu hanım aldı telefonu elinden

Senin dedi eşin ne kadar korkuyor senden dedi!!
Şaşırdım niye bile diyemedim.Ya o korkmaz benden filan eveledim.Salak sorsana hayırdır desene...Neyse,aa korkmuyo muu dedi ben de yoooo korkmaz o bişeyden dedim boş bulunup ...kadının lafı beni deli etti çakal mı senin kocannn dedi ya... bu ne demek hanımlar?bu nasıl bir laf böyle ya..
eşime söyledim,ne var bunda ablam yaşında,annem yaşında,başkalarına da diyor filan..nerdeyse el kaldıracaktı bana.
şu anda yine birlikte okula gidiyorlar her sabah ve akşam geliyorlar.yine burada pturan birinin arabası.ama kadın her sabah arıyor.sorduğumda nerden binicez işte kaçta gidicez diyo filan

geçenlerde tel çaldı ben açtım,..... orda mı dedi,eşim lavabodaydı
hayır dedim dışarda
ifadeye bakar mısınız?kadın bana dışarda derken??diyoo
neyse işte böyle kaçta gideceklermiş onu soracakmış
ya kızlar bu ne demek bi yorum yapın nolur!!!