O benim kardeşim numarası yok mu!!deli oluyorum akıl verin :(

hanım efendi sonuç sizin tahmin etmediğiniz gibi olucak! eeğer bu kadını size karşı savunuyorsa onu her zamn haklı bulucak siz ona sevecence yaklaşmakz senia nlıyorum ama bu kadınlara güvenmiyorum hiç bir kadınla samimi olmanı istemiyorum demeniz lazım şunu untmayın o kadın sizden 1-0 önde..
size surat asıyor konuşmuyorsa gerçekten konuşmayacakta... barışıp unutmaz eşiniziiii o kadına teslim etmişmolursunuz siz eşinize soğuk davrandıkça eşiniz o kadına yönelecektir.

o zaman sizde arada o okyula yakın bri yere gideceksiniz...en öne otıracaksınız...eşinizin yanında yer alacaksınız... kıskançlık diğer kadını daha çok azdırıyor baksanıza..siz sabır göstermiyorsunuz ve eşinizin üzerine gidiyorsunuz... siz eşinizi bu kadından uzaklaştıramayacsınzı da çünkü erkekler malesef böyleler.. benim abiminde kötü ark. vardı bir türlü onların kötü olduklarına inandıramadık ve kendi haline bıraktık çok üzüldü yara aldı bu ark. ama şimdi nefret ediyor.. siz bu kadına karşı soru işaretleri yakmassanız o kadın hep hayatınızda olur...
kendi yerinize koyun eşinizin sevmediği bri erkek arkadaşınız var. siz onun kötü olmadığını düşünüyorsunuz siz nasıl yaklaşırsınız bu duruma ... çok sevdiğiniz bir arkadaşınıza eşiniz sevmiyor diye uzak dururmusunuz... yoksa inadına beni kıskanamazsın deyip görüşmeye devam mı edersiniz.... sadece bu kadından soğumasını bekleyeeksiniz...

Son düzenleme:
bu bayan evli mi onu çok merak ettim... zaten tarif ettiğin tipler hep böyle oluyor canım pisliklerini o şekilde kapatıyorlar...

Sen ne diyosun yaa !
Her kapalı insan pisliğini örtmek için mi başını kapatıyo,
sen kapalı insanlara bu gözle mi bakıyosun ? Kimleri zan altında bıraktığının
farkındamısın acaba, sizin gibi kapalı-açık ayrımı yapan insanlar olduğu sürece bu ülke
daha çok cahil kalır..
:umursamaz:

lena nickli arkadaşın kastettiğinin o olmadığını ümid ediyorum,bu tip derken diğer özelliklerinden ablalık taslamasından bahsetti bence...

' bu bayan evli mi onu çok merak ettim... zaten tarif ettiğin tipler hep böyle oluyor canım pisliklerini o şekilde kapatıyorlar... '

Ben bu yazının başka bi anlam taşıdığını sanmıyorumm...

Küserse küssün eşiniz,karşınızda duvar olursa olsun.Önemsemeyin onun böyle trip atmasını.

Sonuçta kızdığınız noktada haklı olan sizsiniz.

Eşiniz bunu istemese de kabul etmek zorunda zaten.O kadınla konuşmayı size tercih edecek hali yok ya .

Sert bir tavırla ne istediğinizi iyice belirtin eşinize.Ya konuşmaya görüşmeye devam edersin ya da kötü şeyler olur diyin.Anlasın yaptığının hata olduğunu .

Anasından emdiğini burnundan getireceksin arkadaşım. Yok öyle iş.

Bu arabayla gelip gitme işine ilk başta müsade ettiğin için hatalısın. Ne müsasebet:umursamaz:

ıster yaya gitsin, ister dolmuşla, ister otostop yaparak, kime ne.

Çok sert bir şekilde koy tavrını, yılışık kadının teki belli. Şöyle ağır, oturaklı, hanımefedi biri olsa neyse de (ay yok yine olmaz:umursamaz:)

Benimde eşim ilk öğretmen olduğunda Ankaranın uzak ilçesinde eğitim görüyordu. Daha ilk gün, sen tut o gün tanıştığın kadının arabasına bin merkeze öyle gel. Sadece ikisi varmış arabada bide. Bide saf saf anlatıyor bunu bana.
-Nasıl geçti ilk günü hayatım
-e iyiydi,
-ekip kalabalıkmıydı
-yooo 10-15 kişi
-Zor olmuştur ordan buraya gelmen, dolmuşlamı geldin
-yooo, bilmem ne öğretmeni bir bayan (adınıda söyledide unuttum şimdi) onun arabasıyla geldik. Nasıl olsa merkeze gidiyorum isterseniz sizde gelin, bırakayım dedi, bende bindim.
-eee, başka birileride varmıydı arabada
-yooo, ikimizdik sadecekafamçokkarıştı

senmisin bunu diyen. Açtım ağzımı yumdum gözümü. Allah ne verdiyse saydım.
Sen nasıl daha bugün tanıştığın bir bayanın arabasına binersin. Kimdir nedir bilmeden.Hemde yalnızsınız arabada. Madem servis görevi görüyormuş bayan neden başka birilerinide almamış arabaya, daha neler neler saydım.

Ondan sonra dolmuşa talim.aklinialirimsmile

Hemen hemen hergün aynı tartışma var evde inanın...ne huzurum kaldı,ne bu adama güvenim.
ya bir de arama kayıtlarını silmiyor mu deliriyorum...sadece kadına ait olanları!!!
dün söyledi yine neden siliyosun kaç defa arıyor ki bu kadın seni diye...bana hakikaten sen rahatsızsın diyor!!en iyi savunma saldırıdır işte...asla hanıma toz kondurmuyor!!aslaa,kötü tek bir laf etmedi yani...
ya ben demiyorum ki ona sen bu kadınla bişeyler yaşıyorsun ..demedim hiç,sadece rahatsız oluyorum yahu...tamam ben sorunlu problemli manyak birşeyim... ne olursa olsun eşinim ve senden beni rahatlatmanı istiyorum ...bu ne kadar değerli bi kadınmış böyle yahu!!!
savunulacak yanı olmadığı için işte böyle benim tuhaflığımdan dem vuruyor...
ama eğer ki....bir daha bu kadın sabahın köründe arasın...değil aynı arabaya binmek eşimi gördüğü yerde kaçacak..burası küçük yer,rezil ederim,bozarım hanımlığımı ...
eşine çıkış diyorsunuz ama,20 gündür gerginiz ve dediğim gibi,dilediğin kadar konuş,adam seni duymuyor ki!!!
Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın!Ne diyeyim beni böyle huzursuz etti,o da benden beter olsun.Ne bela insanmış ya,

ben size yazmistim ise yaramaz,daha da inat yapar ve saklar..susacaksiniz ama gizliden kadini arastiracaksiniz..bir erkek baskasi icin esini neden uzer?madem bisey yok arama kayitlari neden siliniyor?ve sonuna kadar korunuyor bu bayan?arastir diyorum..bi bey sizi devamli arasa eminim esin katil olurdu..

eşinizde de suç var burda
benim kocam tavrını koyar hemen yılışık kadına
sorun bakalım aynı durumda siz olsanız nasıl davranırmış
siz çalışırken kardeşim dediğini beyle sürekli işe gitseniz
sizi sürekli arasa ?
vallahi ben bile sinirlendim sizin durumunuzu düşünemiyorum

Ben bu tür birşey yaşasam son yaşadığım şey olurdu zaten:(

Sinirim geçti arkadaşlar...Ama korktuğum oldu işte.Eşimden nefret etmeye başladım.Ona baktıkça içim kötü oluyor,görmek istemiyorum,dokunsun istemiyorum.tabi o da hissediyor ve herşey çok berbat gidiyor.ınanamıyorum yemin ederim,değer mi yahu.RE tamam değiyorsa defol git başımdan ben de hayatıma bakayım,ne geliyorsun ,bana dese ki aşık oldum ya da ne bileyim o çok kıymetli...suçlamam,hayat bu,olabilir,her an başımıza gelebilir,eyvallah der yoluma bakarım.ama hem benimle olup hem böyle eziyet etmesi beni canımdan bezdiriyor.
sadece bu konu değil ki.Adamın yaşam tarzı bu,ezer,saygısızdır,incitir,canı ister melektir 3 gün,bi bakarsın kan kusturur 20 gün.
suçlu arayıp duruyorum,tabi ki de bende...bir erkeğe kendini herşeymiş gibi hissettir,her dediğine evet de,istemediği için çalışma...sonra ah vah.ben hakettim .iki tane de çocuk,hadi çık bakalım işin içinden.imkan var mı...boğuluyorum,hergün ağlıyorum,çevremdekileri kırıyorum.durmadan sigara içiyorum yani hala kendime zarar veriyorum.

mors haklısın söyledin ama inan öyle bir öfka ki,imkan yok susmanın ,gizlemenin...
artık bıraktım zaten,ne hali varsa görsün,bakmıyorum bile arayan var mı,silinmiş mi...umurumda değil,biten bitti bende...
sonu ne olacak hiiç bilmiyorum.dua edin nolur...akıl sağlığımı kaybedersem yavrularıma kim bakar:(

Ben bu tür birşey yaşasam son yaşadığım şey olurdu zaten:(

Sinirim geçti arkadaşlar...Ama korktuğum oldu işte.Eşimden nefret etmeye başladım.Ona baktıkça içim kötü oluyor,görmek istemiyorum,dokunsun istemiyorum.tabi o da hissediyor ve herşey çok berbat gidiyor.İnanamıyorum yemin ederim,değer mi yahu.RE tamam değiyorsa defol git başımdan ben de hayatıma bakayım,ne geliyorsun ,bana dese ki aşık oldum ya da ne bileyim o çok kıymetli...suçlamam,hayat bu,olabilir,her an başımıza gelebilir,eyvallah der yoluma bakarım.ama hem benimle olup hem böyle eziyet etmesi beni canımdan bezdiriyor.
sadece bu konu değil ki.Adamın yaşam tarzı bu,ezer,saygısızdır,incitir,canı ister melektir 3 gün,bi bakarsın kan kusturur 20 gün.
suçlu arayıp duruyorum,tabi ki de bende...bir erkeğe kendini herşeymiş gibi hissettir,her dediğine evet de,istemediği için çalışma...sonra ah vah.ben hakettim .iki tane de çocuk,hadi çık bakalım işin içinden.imkan var mı...boğuluyorum,hergün ağlıyorum,çevremdekileri kırıyorum.durmadan sigara içiyorum yani hala kendime zarar veriyorum.

mors haklısın söyledin ama inan öyle bir öfka ki,imkan yok susmanın ,gizlemenin...
artık bıraktım zaten,ne hali varsa görsün,bakmıyorum bile arayan var mı,silinmiş mi...umurumda değil,biten bitti bende...
sonu ne olacak hiiç bilmiyorum.dua edin nolur...akıl sağlığımı kaybedersem yavrularıma kim bakar:(

Nolur yanlış anlamayın ama çok kızıyorum bu tip erkeklere..
Eşinin ne halde olduğunu görüp de umursamıyor..
O kadın kardeşi mi bacısı mı neyse ne,eşinden,evliliğinden,yuvasından kıymetli mi yani?
Nolur kendi aklınıza mukayyet olun,değmez inanın değmez..
Umursamayın..
Siz üzerine gittikçe adam kendini daha da bir halt sanmış sanırım..
Daha fazla kaldırmayın poposunu..

kendi elleriyle tiksindiriyorlar yaa... zorla nefret ettiriyolar.. Sen hiç düşünme gülüm yaa.. kendi hayatına Bak Bi süre.. hayatının merkezi kocan değil ya.. sen de gez toz arkadaşlarınla görüş onun yapma dediği şeyleri inatla yap ve sana kızdığı zaman ruh hastasısın sen de... al sana aynı tepkiler.. sen fedakarlık yapmazsan Ben de yapmam de.. senin de aBilerin olsun hatta.. manevi aBiler dolsun etrafın.. saBahın köründe seni arasınlar arama kayıtlarını sil.. karışırsa hastasın sen de.. madem öyle herkes kendi hayatını yaşicak madem.. madem sen eşini takmıyosun al Ben de seni takmıyorum de.. Bu mudur yani ! zorla adama Bunları yaptıracaklar ya.. zorla adamı umursamaz yapacaklar.. o erkek ama di mi ayricaliği var onun.. ona karışamazsın.. ona laf söyleyemezsin.. aynı şeyleri sen ona bi gün yaşat seni Boşamaya kalkar ama.. Valla gülüm umrunda bile olmasın dediğim giBi.. kendi hayatına canına Bak.. kimse senden değerli değil.. eşim üzülüyo mu diye düşünmeyen Bi adamı ne takıyosun sen.. hiç takma.. yapayalnız kalacak eşinden olacak haBeri yok..

Ben bu topiğe yazmayacaktım çünkü cidden sinir basıyor okudukça böyle insanları.
Nasıl bir kadındır sürekli arayıp sorar ya?
Canım benim sana birşey söyliyeyim mi?
Sakın umursama bu kadını, umursadıkça eşinin davranışları uzaklaşır senden.
Hiç üstünde durma ama takipte ol izle.
O kadın niyeti bozmuş bak ben bu kadar net söylüyorum...
Eşin de hoşlanıyor kadının ilgisinden, yoksa bu kadar aramasına müsade etmezdi...
:umursamaz:

Eşiniz sizi sinir etmek için yapıyor olabilir...

Bayandan etkilenmiş olabilir (Affedin lütfen, bunu düşünmek bile kötüdür)

Arkadaşıdır, bu tür hareketleri hoş görüyor olabilir...

Sebep ne olursa olsun bana kalırsa, ki çoğunluğun fikir de bu yönde, bırakın, geriden takip edin, sormayın..

Fakat kimsenin ahlak dağıtanı da değilsiniz..
Kendinizi yıpratmayın..
Muhtemelen sizi sinir etmek için yapıyordur..

Şunu da eklemek isterim; erkekler için yaşın, evli olmanın kadınlarla ilişkiler de hiç önemi yoktur, bunlar kadınların düşündüğü kriterlerdir.

Çok üzgünüm...

cok uzuldumm arkadasim..insallah hersey duzelir..biliyorum elinde degil..bende sinirlendigimde gozum gormezdi.ama baktim ki ters tepiyor.bilgini okuyor.kirildikca susmayi alttan gitmeyi ogrendim.ben neden kendimi uzeyim ki?artik uzulmuyorum..umursamamayi,uzerine dusmemeyi ogrendim.seni cok iyi anliyorum..lutfen uzulmemeye takmamaya calis..bir yandan da eger imkanin varsa is hayatina geri don..ikisini de Allah bildigi gibi yapsin.

Çocuklar...böyle durumlarda hep çocuklar düşünülmek zorunda. Annelik-babalık evlilik yürümediğinde, boşanma aşaması için insanın elini-kolunu bağlıyor. Yazılanların tümünü okudum ve çok afedersiniz iğrendim. Yazıklar olsun demekten başkası gelmiyor elden. "Ben yerinde olsaydım" dediğimde aklıma gelenleri yazayım, belki bir fikir olur size. Önce ve her zaman BEN önemliyim deyip elimdekilere bakarım. Önemsediklerimi alıp, gerisini klozete atar sifonu çekerim. Çünkü hayat benim hayatım ve onu ben istediğim gibi yaşarım. Kimseyi incitmem, kimsenin de beni incitmesine izin vermem. Hayatımızdan sorumluyuz ve öldüğümüzde Allah bize önce kendimize yaptıklarımızın hesabını soracak bence. Neden diyecek, neden engel olmadın...sağlığını bozmalarına, seni üzmelerine neden izin verdin diyecek yaratan. Ayrılırım...sonradan gelen her ne ise onu çekerim onurumla. Boşanmanın verdiği sıkıntıya katlanmak, böyle hergün gururum incinerek yaşamaktan daha zor değildir herhalde. Ben olsaydım bunlar olurdu.
Size Allah'tan kuvvet diliyorum, sevgiler.

Back
X