O benim kardeşim numarası yok mu!!deli oluyorum akıl verin :(

Ben mi çok kıskancım bilmiyorum ama ben baştan zaten kadının kocamla birlikte işe gitmesini istemezdim, nasıl giderse gitsin işine ben mi düşüneceğim elin kadınını. Kıskanırdım baştan zaten. Bir de eşinin telefonu nasıl açar ve sana korkuyor mu vs. diye sorar bu ne yüzsüz bir kadın. Senin ona olan kibarlığından yğz bulmuş. Eşin de sert tepki vermiş. Eşinle konuşamıyorsan bu konuyu, kadına bir fırsatını bulduğunda seviyeli ama güzel bir şekilde fırçala ki bir daha saçma sapan konuşmalar yapamasın. Ayrıca değil 40 yaşında 100 yaşında olsalar bu tarz yılışkan kadınlara hiç güven olmaz. Belli ki kadın aşırı samimiyetten hoşlanıyor ve bunun da gözünü çıkarıyor.

hayatta kabul etmem eşimin bi bayan arkadaşıyla işe gitmesini sen böyle erkek arkadaşınla işe :umursamaz::umursamaz::olmaz::olmaz::olmaz: git bakalım birazda kocan gibi az bi samimi ol gör bak kocan sana nasıl kızıyo banane kadının ayakları ellerimi yok istemem kocamı takibe alırım beee kıskançlıksa kıskançlık işte böyle bi şeyi kesinlikle kabul etmem

bide telefonu kadın açıyo allahım önce sorarım kocam nerde diye baktım burdayım diye cevap verirse yandı o koca sen samimi olabilirsin de eşine noluyo bu kadar:olmaz::olmaz::olmaz::olmaz::olmaz:

benim de eşimin çalıştığı yerde bi kadın var annem yaşında
niyeti kocama falan asılmak değil de güya şaka yapıyo
olay şöyle
bi gün eşimle telefonda konuşuyoruz
ben bişeye kızmışım o da peki hayatım akşam konuşuruz falan diyo
kadınla sekreter de orda gülüyo ama nasıl bi gülme
dedim onlar sana mı gülüyo
bizim ki yok ya falan diyo ama duydum kılıbık diyolar kocama
dedim versene şu telefonu yok boşver diyo
kapattık neyse ama ben duramıyorum yerimde
şirketi aradım sekreter kız çıktı
dedim çok mu eğlendiniz haddiniz aşıyosunuz
biz şaka yapıyoduk kendi aramızda ona takılıyoduk
yapamazsınız söz konusu benle konuşurken
sizi hiç ilgilendirmez aramızda geçen konuşma
saygısızlık yaptığınız velhasıl açtım ağzımı yumdum gözümü
sonrasında çat kapattım peşinden o yaşlı kadın arayıp yanlış anladın biz samimiyetten burda aile gibiyiz falan diye saçmalıyo
siz bizim ailemiz değilsiniz hanfendi eşimle biz aileyiz
yerinizi bilin bi dahakine daha sert ve saygı çerçevesi dışında olur uyarım dedim
sonra adım deli geline çıkmış şirkette
ne alaka herkes yerini sınırını bilse ne şiş yancak ne kebap
çekinmeyin insanlara yerlerini hatırlatırken
siz sıkılacağınıza onlar sıkılsın

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ayy çok sinir oldum.. sen en iyisi eşini al o kadına ziyarete gidin bakalım eşiyle falan tanışın (tabi varsa) hem böylece olayları daha iyi anlamış olursun...sakın taviz verme o kadına kibarlığıda bi kenara bırak yeterince sabretmişsin zaten :oklava:

Caanlarım her yazdığınız bana biraz daha güç verdi...
az önce sofrada konuyu açtım...Sevgili ablacığın nasıl dedim...Allah ıslah etsin onu filan diye.Bana diyor ki bişeye taktın mı kafayı takıyosun,normal değilsin...
bu kadın yüzünden iştimediğim laf kalmadı inanın bana
onun evine gitmem ama hafta sonu davet etmeye karar verdim...eşi yok buna eminim,ayrıntı bilmiyorum,anlatmıyor ki eşim,kadınla da o kadar samimi değilim...
bu ablamız 45 yaşlarında,eşim 36 yaşında
tip olarak kesinlikle benimle yarışamaz,ama şu bir gerçek ki bizim arabamıza benden çok bindi,eşimle benden daha fazla aynı ortamda.
tepki ver birşey söyle diyen arkadaşlar var,o zaman huzursuzluk,iletişim kopukluğu olacak.hatta inatlaşacak eşim daha fazla samimiyet kuracak...
aslında tamam kadın da iyi bir şey değil de
bu ceasareti ona veren benim eşim...bunu biliyorum ben.ama yeminliyim bir küçük olayda daha kıyamet kopacak,kötü olacak yani...gitsin ablası şefkatli kollarında avutsun ondan sonra onu
uyardım,bu kadar önemli mi yani,ben kızıyosam ortada bişey yoksa bile mesafe koy,nolur yani...bırak rahat edeyim benim için yap bunu....
şu günlerde fazla bişey yok ama olursa bu defa ben değil onlar üzülecek...

arkadaşım sen rahatsızlığını o kadın üzerinden belirtme..
kendinden bahset..
öteki türlü hem ters tepki olur eşini daha çok itersin hem kendini aynı kefeye koymuş olursun o kadınla..
ağzına bile alma o kadının adını ablan filan deme laf çarpmak için..
ben senin eşin olarak............diye getir devamını..
çünkü sorun daha fazla eşinde yani...

arkadaşım sen rahatsızlığını o kadın üzerinden belirtme..
kendinden bahset..
öteki türlü hem ters tepki olur eşini daha çok itersin hem kendini aynı kefeye koymuş olursun o kadınla..
ağzına bile alma o kadının adını ablan filan deme laf çarpmak için..
ben senin eşin olarak............diye getir devamını..
çünkü sorun daha fazla eşinde yani...

Mutlaka tartışıyoruz,sonuç hep aynı,küsüyoruz işte...
çok denedim.rahatsızlığımı her dile getirdiğimde bana demediğini bırakmadı.inanın benden çok değer veriyor gibi sanki ya elin kadınına...
konuşturmadıkça benim daha fazla büyüyor içimde...
bir kez dese ya karıcım senden kıymetli değil,tamam yapmam bir daha rahatlarım belki ama,asla demiyor hep aynı...beni suçluyor...ne manyaklığım kalıyor ne deliliğim kalıyor....
yani kadına kötü söz söylediğim an canıma okuyor adam...
ben de düşünmüyor değilim büyü mü yaptı ne yaptı diye:(çünkü görseniz bayanı dönüp balkılacak insan değil yani...

enn kızdığım noktalardan biri de şu ki,başörtüsünün bir sorumluluğu var .yani ne bileyim öyle bilirdik,bir insan Allah diyorsa namaz kılıyorsa benim için güvenilirdi...ama bu kadına inanamıyorum.ya ben amcamın oğluyla bile sınırlıyımdır,eşimin gücüne gider diye...kimseyle fazla samimi olmam neden olayım yani! of çıldıracağım,insanlar neden böyle ...
eşimle halletmem imkansız çünkü toz kondurmuyor abalacığına...
ben kadınla halletmeliyim canım ya,başka yol yok ama nasıl...direk yaparsam eşimle aramı bozacağına eminim...dolaylı yoldan onu rahatsız etmeliyim
bariz bir sorun daha olursa da direk kıyamet koparacağım,yapılan ayıbı ben değil,onlar yapıyor sonuçta...
sonucu ne olursa olsun.ne hakla beni böyle huzursuz eder ya
Allahım da onu sıksın dilerim böyle:(

kızgınlığını anlıyorum haklısında ancak baştan beri yazıcam neyse diyorum..
hepimiz en temelde insan olduğumuz ve hatalarımızıda insanlık temelli zaaflarımızdan yaptığımız için bence suçlamada bulunurken bide başörtülü birde hacı denmemeli..
buna çok kızıyorum..
kategorinin her türlüsüne karşıyım..
konuyu dağıtmış oldum ama belirtmeseydim kendimle çelişecektim..

konuya dönersem bence o kadınla alakalı olarak yaptığın her suçlama o kadını eşinin gözünde daha mağdur yapacak ve eşin daha çok bağlanacak sözüm ona ablacığına..

ama tabii olayların birebir içinde olan sensin ve bütün yolları denedim çarem kalmadı diyorsan yapacak bişey yok..

pekii eşini hiç korkuttun mu..
seni kaybetme endişesi yaşamıyor mu?

sütü bozuk diyoruz biz böylelerine.
tabiki evli birine bu şekilde yaklaşılmamalı
dedim yaşıda da olsa güvenmem ben.
ama erkek milleti dicem%100 ü olmasa da çoğunluğu kadın poposuna kadar kırışsada kadındır der:umursamaz:
bukadar samimiyet iyi değil
evli olması kadının bi haltar yemiceğini göstermez
dikkat edin yüz vermeyin
o size dışarda derken dediğinde de dışarda diyin tekrar bozuk sesle
anlasın ondan hoşlanmadığınızı
araya mesafe koymak istediğinizi
bazen hemcinslerimden nefret ediyorum
iğrenç kadınlarr bunlar yüz karaları

%100 katılıyorum... bence sıkı bir konuşma yapın önce eşinizle... dış kapının mandalı ne işi var sizin aranızda maydonoz her işe... haddini bildirin ,yerini bilsin... erkekler bazen iyi niyetli yaklaşıyorlar göremedikleri şeylker oluyor... o yüzden kadınlar her türlü istediklerini uygulluyorlar...kesinlikle tavrınızı açıkça belli edin,hadiini bildiriin ...:oklava:

en güzeli Bi süre hiç sorma , adını anma, Bahsini açma, Hiç ama hiççç kıskanma ! ama Bu süre içinde gizliden takip et. eğer Bi densizlik daha olursa kıyameti kopar ! Bana laf söyletmiyordun ama gör Bak ne kadar densiz Bi kadınmış de.. Şuan kadını cidden aBlası giBi görüyodur, senin kıskançlığınu yersiz Buluyodur. yoksa o kadına senden daha çok değer verdiğinden değil sadece senin aBarttiğini düşüüyodur. ama erkekler Bi şeyi kaçırıyor, Bizim sezgilerimiz çook güçlü, tehlikeyi yüz metreden hissedeBiliyoruz ama onlar aBarttiğimizi düşünüyor. Bence sen Bi müddet hiç kıskanma hiççç, eşin rahatlasın, en azından demiştin ya aradiğinda arama kaydını siliyor kızarım diye, Bunları yapmaz, sen de takip edersin kaç kere aramış ne kadar konuşulmuş. Sen Böyle sitem ettikçe eşin senden herşeyi gizleyecek. Sen Bırak Bahsini Bile açma ki kadının içinde Bi pislik varsa daha rahat anlayaBilirsin. Bu arada Bu kardeşimdi ABimdi falan filan hiç inanmam Bende.. dayım da Bacım dediği sekreteriyle aldattı yengemi, Bi de çocuk yaptılar.. yengemin aklına asla kötü Bişey gelmezdi, onlar kardeş derdi, Böyle samimilerdi anlattiğin giBi ama ne oldu ? şimdi Bi de gayrimeşru çocuk var. neyse canım çok stres yapma kendine, rahat ol, eşin de kendini rahat hissetsin, nasıl olsa Bişey varsa kadının içinde çok Belli eder, sen daha iyi anlayaBilirsin

kızlar çok kötüyüm!
bu sabah yine aradı hanımefendi..kaçta gideceklermiş onu soruyor ben açtım telefonu ve çok sert konuştum..
her sabah aynı saatte gidiyorsunuz işte dedim..
haa tamam ben onu yolda yakalarım dedi!!dellendim yine...telefonu kapattım direk
eşime de bağırdım,aramayacak demedim mi bu kadın fiye..
her zaman ki taktik.duvar oldu yine adam...sıkıysa bişey söyle:(surat beş karış.bu kadın yüzünden belki 50. küsmesi!
bıktım artık ya...
moralim çok bozuk..çok kötüyüm.
ne olursa olsun,nedir bu kadının önemi hayatımızda ya...

boyle yaparsan esin tabiki saklar..elinden geldigince sakin ol..
gizliden ogrenmeye calis kadin kimdir,nedir?ona gore sonraki adimlarimizi belirleriz..

siz söyleyince mi aynı saatte gittikleri kafasına dank etmiş:oklava:
bence de biraz daha sakin davranın, siz kızdıkça eşiniz inat edicek, kadının değeri artıcak.:olmaz:

Artık sabredemiyorum ki...Elimde değildi o sinirle bağırdım:(

Bu meseleyi halletmem gerek,sonu kötüye gidiyor arkadaşlar...Ya psikolojim bozulacak,ya yuvam...dayanack sabredecek gücüm kalmadı:(

bilmiyorumkismile
eşinizin huylarını siz bilirsiniz nasıl davranırsanız sizi daha ciddiye alır bunu düşünün benceCADIARZU
3. kişiler yüzünden çıkan anlaşmazlıklara katlanamıyorum:olmaz:
milletin işi gücü yok insanların arasını bozuyorlar herkes yerini bilmeli:oklava:

evet,eşimde de suç var,hatta en büyük suç onun,bu kadar cesareti benden almadı ya bu kadın...
hala konuşmuyoruz,ama bu kez ben inat ediyorum...yalvarana dek, konuşmayacağım.bana söz verecek o kadınla mesafeli olacağına ve bir daha böyle bir sorun yaşamayacağıma garanti verecek. yeter artık.ben susup alttan aldıkça abarttı artık.söyledim kavga ederken zaten,bir daha ben muhattap olursam onunla ağzıma geleni sayarım haberin ola,umrumda değil rezil mi olursun ne olursan ol.ben üzüleceğime sen üzül o zaman.ya da gerekeni yap,çıkar bu kadını hayatımızdan dedim...
bakalım ,ne olacak.bu kez bardak taştı artık.haa çok düşkünlerse birbirlerine ben çekilirim aradan,mutlu mesut yaşarlar. abla şefkati görsün rahat rahat....

Bu sefer sen alttan alma canım.. tavrını koy artık.. görüşmeyeceksin o kadar Başka Bi alternatifi yok de. ya aBlasıyla arasını Bozacak ya da senle arası Bozulacak kararı kendisi versn. kim ki o ? kim yani ? senin huzursuz olmana değecek Biri mi ? görüşmeni istemiyorsan saygı duyacak, ya da sen de onun istemediği şeyleri yaparsın o zaman anlar seni..

Back
X