Yok kp zaten onlara şaka yaptı :) buarada o eşim ve kv varken adamcağız annesini oturmaya bile getiremez..Yanlız kendinizi ispat edecem diye büyükanne de size kalırsa o zaman kimin ne düşündüğünü pek umursamazsiniz herhalde.çabuk dolduruşa geliyorsunuz.
Bosversene kime göre 4 4 luk sen kendini biliyorsun o kendini bilmiyor.sen yinede şakasını yapma aman deyim .Yok kp zaten onlara şaka yaptı :) buarada o eşim ve kv varken adamcağız annesini oturmaya bile getiremez..
Benim kv zaten geçimsiz babanne de öyleymiş,birbirlerini yerler diye korkuyor
Kv kendini 4+4 lük sandığı için karşısındakini suçlar hep
48kp kaç yaşında yahu?
Valla doğru canım eşimde öyle dedi dediğin gibi nolur nolmaz gaza da gelmemek lazımBosversene kime göre 4 4 luk sen kendini biliyorsun o kendini bilmiyor.sen yinede şakasını yapma aman deyim .
Aslında olabilir, babanne gerçekten zor bi insanmış akşam 7 de hadi gidin yatın ben uzanıp tv izliycem felan diyomuş wc yi kullanmıyomuş canı sıkılnca habersiz çıkıp gidiyomuş ve herşeye karışıyomuş.Kayınvalide sizi korumaya çalışmış gibi geldi bana.
48adam eşini hassas yerinden vuruyor kaynanamın dayanamadığı tek şey kaynanası . Sanki kendi çok geçimli ya
kp kaç yaşında yahu?
48adam eşini hassas yerinden vuruyor kaynanamın dayanamadığı tek şey kaynanası . Sanki kendi çok geçimli ya
Ayy ben de hiç aliskin değilim cidden herseyi ciddiye alıyorum babam ve annemde öyle alıştığım için.Ya benim babam da boyle, saka yapacam diye aileyi birbirine katiyor.
Esimi karistiracagi zaman ben mudahil oluyorum ama, baba o aliskin degil saf duygulariyla oynama cocugun diyorum.
koca bebekgillerden demek:)
Ayy ben de hiç aliskin değilim cidden herseyi ciddiye alıyorum babam ve annemde öyle alıştığım için.
3 sene oldu halen alisamadım hep bu tarz şakalar yapar bazen içimde sinir krizi bile geçirtir :)
Benim babam da böyle. Annemin babaannem zaafını yakalamış ordan vuruyor. Annemi hayatta herkesten daha çok seviyorum dedikçe annem çıldırıyor babam kahkahalarla gülüyorYa benim babam da boyle, saka yapacam diye aileyi birbirine katiyor.
Esimi karistiracagi zaman ben mudahil oluyorum ama, baba o aliskin degil saf duygulariyla oynama cocugun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?