O daha kendine bakamıyor

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar sabah sabah gene sinirim bozuldu.
Sabah eşimle kahvaltı etcektik kv geldi arkasından kp geldi. (Altlı üstlüyüz)
Kp'nin onlara şaka yapıcağını anladım bozuntuya vermedim.
Benim kv kaynanasını hiiç sevmez zamanında çok çekmiş. Suan da kimseyle anlaşmayan bi insanmış babanne öyle diyorlar.

Şimdi kp bana göz kırptı dedi ki 'kızım sana bi teklifim var anneme bakar mısın maaşı var her ay bende 1000 tl veririm senin her istediğini alır beraber oturursunuz sana arkadaş olur vs dedi.

Bende ne parası baba buyursun gelsin bakarım dedim.
Eşimde atladı (eşim anneci olduğu için)
Yoook saçmalamayın olmaz asla o kimseyle geçinmez bizi boşatır o diliyle bzim paraya mı ihtiyacımız var vs dedi.(annesi çok geçimli biri ya)

Kv de 3-4 kere " yook getirme sakın benim başıma bela olur Ebru daha kendine bakamıyo ona nası baksın diye üstüste tekrarladı
Bende eşime ve kvye bi gün yaşlanınca bizede öyle derler kadın yatalak değil bişey değil niye bakamıycakmışım baba sen getir kim kime bakamıyomuş görsünler şunları bi utandırıyım dedim.

Kv baya bozuldu genelde hep beni böyle ezikler ben ilk defa böyle bişey söyledim. Zaten küstük yeni yeni barışıyo gibiyiz . Ama artık böyle ne derse karşılık vericem beni sindirmeye çalışıyor.

Kp gidince eşime ' Ebru da bizi utandırcakmış getirip bakamıycak benim başıma bela etcek' dedi. İçine dert olduğunu orda anladım.

Bende şakasına dedik dedim güldüm.

Ben gidince de "sakın getirtme iyi kötü bi karın var onuda kaçırtır" gibi bişey dediğini duydum .

Şimdi ben eşimle orda beni savunmadığı için konuşmuyorum sizce haksız mıyım.
Senin annen gibi bi insanla geçiniyosam herkesle geçinirim felan dedim. Beni savunmayı biraz öğren gibi şeyler söyledim.

Niye benim eşimin neyi var kendine bakamıyo demesini bekledim. Ben kendimi savununca da bozuldular.

Yani tamam gerçekten babanne zor bi insanmış ama kendine bakamıyo demesine gerek var mı? Bu ara Çocuktan ve bulantılardan dolayı ev işlerini aksatıyorum ona istinaden söylediğini düşündüm.

Şuan hamileyim kv bilmiyor öğrenince kalkıp sen 2 çocuğa bakamazsın dese yeri ozaman. Kendime bakamıyomuşum ya ay sinir oldum kızlar ya içimi dökmek istedim sanırım kusura bakmayın. Valla şöyle yakın bi arkadaşım bile yok bunları anlatıyımda azcik içimi dökeyim bi siz varsınız.
Önceki konularımdan bilen bilir kv den çektiklerimi.

Yanlız kendinizi ispat edecem diye büyükanne de size kalırsa o zaman kimin ne düşündüğünü pek umursamazsiniz herhalde.çabuk dolduruşa geliyorsunuz.
Yok kp zaten onlara şaka yaptı :) buarada o eşim ve kv varken adamcağız annesini oturmaya bile getiremez..
Benim kv zaten geçimsiz babanne de öyleymiş,birbirlerini yerler diye korkuyor
Kv kendini 4+4 lük sandığı için karşısındakini suçlar hep

Kötü bişey dememiş aslında bana da annem birseyi beceremediğim de “marifetin babanın evinde kalsın” derdi :) gerçekten başına kalmasından korkmuştur şaka yapıldığını bilmıyormuş sonuçta

Şaka k.ka olmasın bence çok dillendirme büyükaanne meselesini sen. Kendine bakamıyor mevzusunu da içselleltirme bence. O öyle deyince öyle olmuyor neticede. Bir güzel bakar utandırırsın herkesi boşver.

Bosversene kime göre 4 4 luk sen kendini biliyorsun o kendini bilmiyor.sen yinede şakasını yapma aman deyim .

Kayınvalide sizi korumaya çalışmış gibi geldi bana.
Aslında olabilir, babanne gerçekten zor bi insanmış akşam 7 de hadi gidin yatın ben uzanıp tv izliycem felan diyomuş wc yi kullanmıyomuş canı sıkılnca habersiz çıkıp gidiyomuş ve herşeye karışıyomuş.
Benim kv de öyle gerçi her şeye karışır evimde vs .
Eşime getirirsen ebru hepten kaçar gider felan demiş

kp kaç yaşında yahu?
48 adam eşini hassas yerinden vuruyor kaynanamın dayanamadığı tek şey kaynanası . Sanki kendi çok geçimli ya

Ya benim babam da boyle, saka yapacam diye aileyi birbirine katiyor.

Esimi karistiracagi zaman ben mudahil oluyorum ama, baba o aliskin degil saf duygulariyla oynama cocugun diyorum.

Aslında eşinizin sizi svunmasını gerektirecek bir şey yok. Akraba onun akrabası ve geçimsizliğini biliyor. İstememesi normal. Kayınvalide ve eşiniz şaka olduğunu bilmediği için germek istemedi daha çok ortamı belki de, “ne münasebet bakamaz, gayettr bakar” diyip size destek gibi gözükmek istememiştir.

bence kayınvalide, kadın gelmesin diye öyle demiş, nedense art niyetli gelmedi bana.

Esimi karistiracagi zaman ben mudahil oluyorum ama, baba o aliskin degil saf duygulariyla oynama cocugun diyorum.
Ayy ben de hiç aliskin değilim cidden herseyi ciddiye alıyorum babam ve annemde öyle alıştığım için.
3 sene oldu halen alisamadım hep bu tarz şakalar yapar bazen içimde sinir krizi bile geçirtir :)
koca bebekgillerden demek:)

Ayy ben de hiç aliskin değilim cidden herseyi ciddiye alıyorum babam ve annemde öyle alıştığım için.
3 sene oldu halen alisamadım hep bu tarz şakalar yapar bazen içimde sinir krizi bile geçirtir :)

Bosa kavga cikiyor babamin da enteresan bir sekilde hosuna gidiyor.
Valla babamiz olunca biz mecbur alistik ve tolere ediyoruz da kp olsaydi nefretlik olurdu yani. Bu sebeple ben esime yapmasina izin vermiyorum.

Benim babam da böyle. Annemin babaannem zaafını yakalamış ordan vuruyor. Annemi hayatta herkesten daha çok seviyorum dedikçe annem çıldırıyor babam kahkahalarla gülüyor yeme diyorum anneme herseferinde yutuyor. Birde laf taşıyor onu hiç anlatmıyım

Kadın kv sinden ne çektiyse, gelme ihtimaline karşı bütün argümanları kullanmış. Çok takılmayın bence 2 çocukla bi de ona mı bakacak, yeterince işi var manasında da söylemiş olabilir. Siz de kızdırınca biraz sert söylemiş. :)

Bence totonuz yer görsün çok sallamaylasallamayin derim ben gaza gelmissiniz kendinizi gostercem diye sakın olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…