- 12 Ekim 2018
- 69
- 29
- 3
- 28
Anlamadığım çeken insan neden çektiriyor çok saçma bir durumAy inanın o kadar haklısınız ki. Benim kv tam oyle anlattıgınız gibi. Kendi kvsi yemek vermezmiş esirgermiş yok lamba açtırmazmış onun çocuklarını sevmez miş. Buymuş çektiği tabi küçümsemem herkea çektiğini bilir
Kendisi Allah var cömert ama eliyle verdiğini diliyle zehir eder
Oyüzden dediğiniz gibi sustukça eziliyorum bu yüzden sesimin çıkması lazım artık zaman geçtikçe anlıyorum
Daha ben demeden kv söylenmeye başlamıştı içerden.. baktım o öyle diyor bende gıcıklığına getirde utansınlar dedim :) getirmezler ama onu da biliyorum kv getirtmez
Yok ya ondan eminim kv göze alamaz öyle bişeyi sanmam:) kendisi geçinemiyor ki kaynanasıylaŞaka yapayim derken siz tongaya duşerseniz .Getirip babanneyi basiniza birakip al bakicam dedin derlerse .Gorürsünüz .
Kv ve kp sizi oyuna getirdilerse isiniz zor .
Bide diyodu ben kendim çektim gelinime asla çektirmem, eşimde benim annem merhametli diyodu. Hiç alakası yok kadının para için yapmadığı kalmadı..Anlamadığım çeken insan neden çektiriyor çok saçma bir durum
Aynen öyle... buarada bi kızım var gayette tertemiz herşeyine tek başıma ilgileniyorum kendisi alıp bi parka götürmez evlerine sokmaz benim evimden çıkmaz bi işede yaramaz oturup sözde sever ... ona rağmen yemeğimi herşeyimi yaparım her ev hanımı gibi sadece temizlikte zorlanıyorum oda anında kirleniyor ne yapayım küçük çocuk var.. kadın her saniye pırıl pırıl olsun diyo .. ben sürekli yatıyorum hiçbişey yapmıyorum sanıyorKendinize bakamıyordunuz da bu yaşa kadar kim getirdi sizi? Anneniz kucağında sallayıp biberonla mı besledi? Ne garip ya bu kaynanalar.
Düşmanımın düşmanı dostumdur diyorsunuz. Bir de şöyle düşünün ya oturup el birliği ile sizinle uğraşırlarsa... En gelin sizsinizAma ikimizinde odak noktası aynı; babanne de benim kaynanayı sevmiyor,bende kaynanamı sevmiyorum, belki iyi anlaşır da kvyi alt ederiz diye düşünmüştüm ben başedemiyorum pek
AyyAy cidden yaa. Duyunca yüzü değişti
Babanne bi ara gelmiş,saat 7 oldu mu hadi hepiniz gidin yatın ben uzanıp tv izlicem diyomuşbu en ufak vukuatı diyolar:) zor biriymiş yani:)
Öyle ya"getir tabi,gelinim çiçek gibi bakar,her iş gelir elinden"mi deseydi,o zaman da kendi bakmıyor bana atıyor olurdu.Kvnin yüregine indi sen bakcam diyince :)
Seni yüceltecek hali yoktu neticede
Boşa alınma,kadın artik nassıl tırstıysa
Ya ama söyleyiş şekli tavrı beni aşırı küçümseyerek direk bana eşimin yanında laf vurmaydı , yani daha evinin temizliğini yapamıyor bişey yapamıyor der gibi. Sürekli eşimi o konularda doldurmaya çalıştığına şahit oldum çok. O yüzden de alınmış olabilirim.Öyle ya"getir tabi,gelinim çiçek gibi bakar,her iş gelir elinden"mi deseydi,o zaman da kendi bakmıyor bana atıyor olurdu.
Doğru valla. Benim kv onuda yapar . Genelde kendi isteğimle ne yapsam bana onu zehir etmeye çalışır zaten heepDüşmanımın düşmanı dostumdur diyorsunuz. Bir de şöyle düşünün ya oturup el birliği ile sizinle uğraşırlarsa... En gelin sizsiniz
Ya da tam tersiİyi işte senden bişey isterlerse sanada fırsat çıkmış. Ben daha kendime bakamıyorum der çıkarsın işin içinden
Onun çektikleri de az değilmiş,başına gelenlerle kıyaslayınca seni çok rahat görüyordur eminim.Ders almıyor kimse yaşadıklarından.Ya ama söyleyiş şekli tavrı beni aşırı küçümseyerek direk bana eşimin yanında laf vurmaydı , yani daha evinin temizliğini yapamıyor bişey yapamıyor der gibi. Sürekli eşimi o konularda doldurmaya çalıştığına şahit oldum çok. O yüzden de alınmış olabilirim.
Yani kv eşimin yanında " bak onun yüzünede söylüyorum "havalarına girmişti baya
En iyisi duymazdan gelmekti sanki:)Ya da tam tersi
Bişey olsa kaynanamı bakıyordun ya benide bakacaksın tabi de diyebilir kv de
Eşi de babaanneme bakabiliyorsan anama hayda hayda bakacaksın der
İyi olmamış bence sonu düşünülmemiş bu muhabbetin
VallaEn iyisi duymazdan gelmekti sanki:)
Şaka anlayışını seveyim,annesiyle karısının arasını bulamamış,şakaya kalkışıyor,belki krizi yönetse iş farklı olurdu.Valla
Anlamamazlıktan gelmek en iyisi
Adam karısına şaka yapacaksa gitsin kendi başına yapsın
Öyle gelinini işin içine katıp saçma sapan muhabbetler ederken bir düşünür insan bunlar zıt olur mu birbirine diye :)
Gerçi her şakada bir gerçek payı da vardır
Eğer kv o daha kendine bakmışmı senin annene bakacak gibi lafları üstüste söylemese ben de bakarım demezdim ama.Kayinvaleden kötü birsey dememis ki.
O bakmak istemiyor, sana ne oluyor. İnatlasmissin resmen kadınla.
Sen de , bakarim ederim buyursun diye numara çekmissin..
Bakamam kolay degil o isler deyip gecsen daha dürüst olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?