Ay cidden yaa. Duyunca yüzü değiştiKadın kv sinden ne çektiyse, gelme ihtimaline karşı bütün argümanları kullanmış. Çok takılmayın bence 2 çocukla bi de ona mı bakacak, yeterince işi var manasında da söylemiş olabilir. Siz de kızdırınca biraz sert söylemiş. :)
İşte siz de destekleyince gelmesini gıcık olmuştur. :)) hiç küsmeyin bence. :)Ay cidden yaa. Duyunca yüzü değişti
Babanne bi ara gelmiş,saat 7 oldu mu hadi hepiniz gidin yatın ben uzanıp tv izlicem diyomuşbu en ufak vukuatı diyolar:) zor biriymiş yani:)
Evet kesinlkle bide ne parası buyursun deyince gıcık oldu cunku sevmediğini bile bile söyledimm:) haklısınız abarttim sanirim bende:)İşte siz de destekleyince gelmesini gıcık olmuştur. :)) hiç küsmeyin bence. :)
Şaka yaptım istermiyim hiç diyin tatlıya bağlansın konu. :)Evet kesinlkle bide ne parası buyursun deyince gıcık oldu cunku sevmediğini bile bile söyledimm:) haklısınız abarttim sanirim bende:)
Kızlar sabah sabah gene sinirim bozuldu.
Sabah eşimle kahvaltı etcektik kv geldi arkasından kp geldi. (Altlı üstlüyüz)
Kp'nin onlara şaka yapıcağını anladım bozuntuya vermedim.
Benim kv kaynanasını hiiç sevmez zamanında çok çekmiş. Suan da kimseyle anlaşmayan bi insanmış babanne öyle diyorlar.
Şimdi kp bana göz kırptı dedi ki 'kızım sana bi teklifim var anneme bakar mısın maaşı var her ay bende 1000 tl veririm senin her istediğini alır beraber oturursunuz sana arkadaş olur vs dedi.
Bende ne parası baba buyursun gelsin bakarım dedim.
Eşimde atladı (eşim anneci olduğu için)
Yoook saçmalamayın olmaz asla o kimseyle geçinmez bizi boşatır o diliyle bzim paraya mı ihtiyacımız var vs dedi.(annesi çok geçimli biri ya)
Kv de 3-4 kere " yook getirme sakın benim başıma bela olur Ebru daha kendine bakamıyo ona nası baksın diye üstüste tekrarladı
Bende eşime ve kvye bi gün yaşlanınca bizede öyle derler kadın yatalak değil bişey değil niye bakamıycakmışım baba sen getir kim kime bakamıyomuş görsünler şunları bi utandırıyım dedim.
Kv baya bozuldu genelde hep beni böyle ezikler ben ilk defa böyle bişey söyledim. Zaten küstük yeni yeni barışıyo gibiyiz . Ama artık böyle ne derse karşılık vericem beni sindirmeye çalışıyor.
Kp gidince eşime ' Ebru da bizi utandırcakmış getirip bakamıycak benim başıma bela etcek' dedi. İçine dert olduğunu orda anladım.
Bende şakasına dedik dedim güldüm.
Ben gidince de "sakın getirtme iyi kötü bi karın var onuda kaçırtır" gibi bişey dediğini duydum .
Şimdi ben eşimle orda beni savunmadığı için konuşmuyorum sizce haksız mıyım.
Senin annen gibi bi insanla geçiniyosam herkesle geçinirim felan dedim. Beni savunmayı biraz öğren gibi şeyler söyledim.
Niye benim eşimin neyi var kendine bakamıyo demesini bekledim. Ben kendimi savununca da bozuldular.
Yani tamam gerçekten babanne zor bi insanmış ama kendine bakamıyo demesine gerek var mı? Bu ara Çocuktan ve bulantılardan dolayı ev işlerini aksatıyorum ona istinaden söylediğini düşündüm.
Şuan hamileyim kv bilmiyor öğrenince kalkıp sen 2 çocuğa bakamazsın dese yeri ozaman. Kendime bakamıyomuşum ya ay sinir oldum kızlar ya içimi dökmek istedim sanırım kusura bakmayın. Valla şöyle yakın bi arkadaşım bile yok bunları anlatıyımda azcik içimi dökeyim bi siz varsınız.
Önceki konularımdan bilen bilir kv den çektiklerimi.
Ya şimdi getirmeyeceklerini de bildiğim için, kv ile küs olduğumuz için onun tersine gitmek istedim sanırımBazı konularda kv'ni haklı buldum. Gaza gelip babaneyi getirseler başına illâ ki bi süre sonra bunalıp kv'ni başına atacaksın kadinda haliyle istememiş.
Ayrıca torunlarına gelene kadar çocuklarına düşer bakması. Nasılsa tuzum kuru diye bakarım ederim bayağı atıp tutmussun
Kızlar sabah sabah gene sinirim bozuldu.
Sabah eşimle kahvaltı etcektik kv geldi arkasından kp geldi. (Altlı üstlüyüz)
Kp'nin onlara şaka yapıcağını anladım bozuntuya vermedim.
Benim kv kaynanasını hiiç sevmez zamanında çok çekmiş. Suan da kimseyle anlaşmayan bi insanmış babanne öyle diyorlar.
Şimdi kp bana göz kırptı dedi ki 'kızım sana bi teklifim var anneme bakar mısın maaşı var her ay bende 1000 tl veririm senin her istediğini alır beraber oturursunuz sana arkadaş olur vs dedi.
Bende ne parası baba buyursun gelsin bakarım dedim.
Eşimde atladı (eşim anneci olduğu için)
Yoook saçmalamayın olmaz asla o kimseyle geçinmez bizi boşatır o diliyle bzim paraya mı ihtiyacımız var vs dedi.(annesi çok geçimli biri ya)
Kv de 3-4 kere " yook getirme sakın benim başıma bela olur Ebru daha kendine bakamıyo ona nası baksın diye üstüste tekrarladı
Bende eşime ve kvye bi gün yaşlanınca bizede öyle derler kadın yatalak değil bişey değil niye bakamıycakmışım baba sen getir kim kime bakamıyomuş görsünler şunları bi utandırıyım dedim.
Kv baya bozuldu genelde hep beni böyle ezikler ben ilk defa böyle bişey söyledim. Zaten küstük yeni yeni barışıyo gibiyiz . Ama artık böyle ne derse karşılık vericem beni sindirmeye çalışıyor.
Kp gidince eşime ' Ebru da bizi utandırcakmış getirip bakamıycak benim başıma bela etcek' dedi. İçine dert olduğunu orda anladım.
Bende şakasına dedik dedim güldüm.
Ben gidince de "sakın getirtme iyi kötü bi karın var onuda kaçırtır" gibi bişey dediğini duydum .
Şimdi ben eşimle orda beni savunmadığı için konuşmuyorum sizce haksız mıyım.
Senin annen gibi bi insanla geçiniyosam herkesle geçinirim felan dedim. Beni savunmayı biraz öğren gibi şeyler söyledim.
Niye benim eşimin neyi var kendine bakamıyo demesini bekledim. Ben kendimi savununca da bozuldular.
Yani tamam gerçekten babanne zor bi insanmış ama kendine bakamıyo demesine gerek var mı? Bu ara Çocuktan ve bulantılardan dolayı ev işlerini aksatıyorum ona istinaden söylediğini düşündüm.
Şuan hamileyim kv bilmiyor öğrenince kalkıp sen 2 çocuğa bakamazsın dese yeri ozaman. Kendime bakamıyomuşum ya ay sinir oldum kızlar ya içimi dökmek istedim sanırım kusura bakmayın. Valla şöyle yakın bi arkadaşım bile yok bunları anlatıyımda azcik içimi dökeyim bi siz varsınız.
Önceki konularımdan bilen bilir kv den çektiklerimi.
Ay inanın o kadar haklısınız ki. Benim kv tam oyle anlattıgınız gibi. Kendi kvsi yemek vermezmiş esirgermiş yok lamba açtırmazmış onun çocuklarını sevmez miş. Buymuş çektiği tabi küçümsemem herkea çektiğini bilirValla annem de kv den çok çekti. Seneler boyunca daha ben dogmadan ezmeye başlamışlar annemi. En son dayanamadı. Artık konuşmuyor kv yle. Size tavsiyem kendinizi baştan ezdirmemeniz. Siz de bir annenin çocuğusunuz ve canınızı sokaktan toplamandinız kendinize değer verdiğiniz için kimsenin size böyle davranmaya hakkı olmadığını göstermek için size söylenen her söze karşılık vermeniz gerektiğini düşünüyorum aksi halde ezdikce eziliyor değersiz biri oluyorsunuz .Ay bıktım şu kaynanalarin vicdansizligindan ya kaçıncı yuzyildayiz artık herkesin bı cani var bee!
Daha ben demeden kv söylenmeye başlamıştı içerden.. baktım o öyle diyor bende gıcıklığına getirde utansınlar dedim :) getirmezler ama onu da biliyorum kv getirtmezNiye kp sorunca cevap veriyorsun ki? Gerçekten getirecek olsa ona mı bakacaksın kendi evinle çocuğunla mı ilgileneceksin? Hiç cevap verme sus gülümse geç.. Kv onunla anlaşamadığını bile bile getir bakarım diyince onun bişey diyeceği aklına gelmeliydi..
Ama ikimizinde odak noktası aynı; babanne de benim kaynanayı sevmiyor,bende kaynanamı sevmiyorum, belki iyi anlaşır da kvyi alt ederiz diye düşünmüştüm ben başedemiyorum pekKayınvalidenin kayınvalidesi nedir yahu? Dert×2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?