O daha kendine bakamıyor

Ay cidden yaa. Duyunca yüzü değişti
Babanne bi ara gelmiş,saat 7 oldu mu hadi hepiniz gidin yatın ben uzanıp tv izlicem diyomuş bu en ufak vukuatı diyolar:) zor biriymiş yani:)

İşte siz de destekleyince gelmesini gıcık olmuştur. :)) hiç küsmeyin bence. :)
Evet kesinlkle bide ne parası buyursun deyince gıcık oldu cunku sevmediğini bile bile söyledimm:) haklısınız abarttim sanirim bende:)

Bazı konularda kv'ni haklı buldum. Gaza gelip babaneyi getirseler başına illâ ki bi süre sonra bunalıp kv'ni başına atacaksın kadinda haliyle istememiş.

Ayrıca torunlarına gelene kadar çocuklarına düşer bakması. Nasılsa tuzum kuru diye bakarım ederim bayağı atıp tutmussun

Ya şimdi getirmeyeceklerini de bildiğim için, kv ile küs olduğumuz için onun tersine gitmek istedim sanırım sırf gıcıklığına yani.
Kv izin vermediği sürece kp hayatta getiremez çünkü onuda biliyorm benim lafımla da getirmez eminim

Valla annem de kv den çok çekti. Seneler boyunca daha ben dogmadan ezmeye başlamışlar annemi. En son dayanamadı. Artık konuşmuyor kv yle. Size tavsiyem kendinizi baştan ezdirmemeniz. Siz de bir annenin çocuğusunuz ve canınızı sokaktan toplamandinız kendinize değer verdiğiniz için kimsenin size böyle davranmaya hakkı olmadığını göstermek için size söylenen her söze karşılık vermeniz gerektiğini düşünüyorum aksi halde ezdikce eziliyor değersiz biri oluyorsunuz .Ay bıktım şu kaynanalarin vicdansizligindan ya kaçıncı yuzyildayiz artık herkesin bı cani var bee!

Niye kp sorunca cevap veriyorsun ki? Gerçekten getirecek olsa ona mı bakacaksın kendi evinle çocuğunla mı ilgileneceksin? Hiç cevap verme sus gülümse geç.. Kv onunla anlaşamadığını bile bile getir bakarım diyince onun bişey diyeceği aklına gelmeliydi..

Kayinvalide kötü bir şey dememiş aslında sizi korumaya çalışmış.
Bu kadar saf ve alıngan olmayın. Kayinvalideye de bilenmeyin.

Hahaa evet bakamıyorum. De Gül geç.

Mesafe koy canım o Kv ile arana. Çok Hadsiz.

Dogru demişsiniz. Kendine bakamoyo ne demek siz kötürüm musünüz yatalak mı? Can sıkıcı bir soz ben oksam ben de boyle derdim...
Şu kayınvalidelerle de anlaşmak ne zor ya Su an bekarım ama duydukça gordükçe evlilikten korkuyorum

İyi işte senden bişey isterlerse sanada fırsat çıkmış. Ben daha kendime bakamıyorum der çıkarsın işin içinden

Kendinize bakamıyordunuz da bu yaşa kadar kim getirdi sizi? Anneniz kucağında sallayıp biberonla mı besledi? Ne garip ya bu kaynanalar.

Şaka yapayim derken siz tongaya duşerseniz .Getirip babanneyi basiniza birakip al bakicam dedin derlerse .Gorürsünüz .
Kv ve kp sizi oyuna getirdilerse isiniz zor .

Ay inanın o kadar haklısınız ki. Benim kv tam oyle anlattıgınız gibi. Kendi kvsi yemek vermezmiş esirgermiş yok lamba açtırmazmış onun çocuklarını sevmez miş. Buymuş çektiği tabi küçümsemem herkea çektiğini bilir
Kendisi Allah var cömert ama eliyle verdiğini diliyle zehir eder
Oyüzden dediğiniz gibi sustukça eziliyorum bu yüzden sesimin çıkması lazım artık zaman geçtikçe anlıyorum

Daha ben demeden kv söylenmeye başlamıştı içerden.. baktım o öyle diyor bende gıcıklığına getirde utansınlar dedim :) getirmezler ama onu da biliyorum kv getirtmez

Kayınvalidenin kayınvalidesi nedir yahu? Dert×2
Ama ikimizinde odak noktası aynı; babanne de benim kaynanayı sevmiyor,bende kaynanamı sevmiyorum, belki iyi anlaşır da kvyi alt ederiz diye düşünmüştüm ben başedemiyorum pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…