- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
gitmeMerhaba arkadaşlar benim bir sene önce düğünüm oldu. Bilirsiniz bi çok kızın hayalidir güzel bi düğün..
Benim de çok güzel eğlenceli bi düğünüm olabilirdi. Çok heyecanlıydim içim içime sığmıyodu. Düğünden bir hafta önce nikahım oldu ve nikahtan çıkarken bi telefon geldi. Amcamın oğlunu vurmuşlar..
Kurtuldu çok şükür. (Babamın en sevdiği yeğeni) Düğün yeri hazır her şeyimizi ayarlamışız. Babam düğünü iptal edicem dedi. Neyse amcamlarla konuştuk düğün yerde kalmaz yapın siz dediler ama babam da ne heves var ne bişey. Hiç bişey yapmıyo. Ben umrunda bile değildim sanki onun kızı evlenmiyor.
Davetiyeler basıldı kimseye vermemiş o kadar vurdum duymaz ki insanları düğüne bile cagirmadi. Davetiyeleri aldı gitti ben dagiticam dedi. Çoluk çocuğun eline vermiş. Şunları dagitin diye. Rezillige bakar mısınız.
Neyse düğünüm oldu çok az kişi geldi hic boyle beklemiyodum. Ki bizim düğünlerimiz cok guzel olur. Hayatım da bu kadar rezil olduğumu hatırlamıyorum..
Hayır yani amcamlar zaten yapın düğününüzu dedi. Kendileri hatta babamı ikna etmeye çalıştılar mecbur yapilcak düğün olur mu öyle şey bi hafta kalmış diye konuştular baya. Ama dedigim gibi babamın bu düşüncesizligi benim hayatımın en kötü gününe sebep oldu.. Biz herkesin düğününe bilezikle giden insanlardık ama benim düğünüm kimsesiz düğünü gibi oldu. İnsanlara da bahane çıktı gelmemek için. Takısında falan degilim ama onca emeklerim hayallerim heveslerim mahvoldu.
Yarın başka bi amcamın kızının düğünü var. Oda gelmedi benim düğünüme kuzenimiz vuruldu diye. Ama ben simdi ona gitmek zorundayim cunku benim arkasina siginacak bi bahanem yok.
Gitmek istemiyorum. Çünkü çok güzel bi düğünü olucak eminim ve benim ne gunahim vardı da neden böyle olmadı diye kıskanicam isyan edicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?