O düğüne gitmek istemiyorum..

Bir hafta kala davetiye mi verilir zaten
Babanız versede gelemeyebilirlerdi

Düğüne gelmeyen takısını yollar bizde adet budur geçen nikah vardı gidemedik ama takıyı arkasından yolladık bu işin kuralı bu gitmesende(cok uzak ınsan degılse) yollarsın

Hic bir düğüne gitmeyeceksin o zaman cunku yıne aynı dusunursun benım ki niye böyle olmadı diye bununda sonu yok

Olan olmus diye bakmazsan her guzel dugunde uzulursun bu sekilde.. Sonu yokki bunun..
Her güzel düğün de üzulmem ki. Geçenler de eşimin yakını evlendi. Çok güzeldi düğünü ben çok iyi vakit geçirdim. Akrabalarımın güzel olduğunda üzülüyorum. Ben de onlardan biri değil miydim neden bahane aradılar diye.

Tamam iste, akrabada surekli dugunler olacak, surekli uzulecek misin? Yazik degil mi bunyene

O düğünü yap dedilerse tabiki çoluk çocuğu da gelecekti amcalarınızın
Düğünü olacak olan gelmediyse sende gitme
Kan ter içinde halay çeksin diyen yok ama gelip takısını takıp tebrik edip bi ortada dolanabilirdi
Kuzende düğün sahibi sayılır sonuçta

Gitmek istemediğim bir yere gitmem bunu da aileme kabul ettirdim zor da olsa. Artık "sen bilirsin" diyip geçiyorlar en rahatı hepimiz için. Gitsem bana işkence olacak hazırlanmak bile. Bence kişisel iradenizi kullanarak gitmek istemediğiniz bir yere gitmeyin. Aile ısrarcı olursa 1 saat görünür kalkarsınız.

+1000 sanki tüm sülale hastane de sabahladi da ondan gelemediler
Hepsi bahane şahane deyip altin parasindan kurtulmuslar
Adım bile atmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…