• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O eski halimden eser yok şimdi

valla bana kızacaksınız biliyorum ama bel fıtığı olmayan mı kaldı artık yapmayın lütfen. herkesin dayanma gücü, ağrı eşiği farklıdır ama daha gencecik yaşınızda vay bel fıtığım, vay başım, vay bilmem ne diye hayatı bırakmak, en büyük derdi kendinin görmek hiç iyi değil. Allah dermansız dert vermesin. siz biraz kendinizi bırakmışsınız bence. kendinize gelin. barbie olmak için değil, özgüveninizi kazanmak için.
Evet bu yoruma katılıyorum konu sahibi benim anneciğimde belinde 3 tane disk kaymış ve bacaklarında çoçuklukdan kalma romatizma var 3 yıl önce tamamen yatağa bağlı kaldı yeminle söylüyorum tuvaletini bile altına kaçıran annem bıkmadan usanmadan üzerini değiştirip tabiki babam ablam kardeşim yeğenlerim yardımcı oluyordu bağıra bağıra abdest alıp temizlenip 5 vakit namazını kılıyordu herkes şokaaa giriyordu annem pes etmedi gitmediği dr kalmadı hepsi acil ameliyat ve ameliyat sonrası 100/99 yatağa mAhkum denildi ameliyat olmadı annem en son gittiği dr allah razı olsun annemin ayağa kalkmasına yürümesine vesile oldu ama annemde çok çabaladı asla pes etmedi şimdi elhamdüllillah eski sağlığına kavuştu kiii annem 55 yaşında bunları yaptıysa konu sahibi sen daha rahat yaparsın bi kere sen yürüyorsun annem hem yürümüyor hemde bacaklarının ağrısına sabahı sabah ediyordu o kiiii başardıysa sen daha şanslısın bahanelerin altına sığınma istersen yaparsın

Boy kilo kaç

sana hayat hıkayemı anlatsam şok olursun,bir gece yattım,sabah sıkıştım tuvalete gidicem,doğrudum,amann bir tuhaflık,ikinci hamleyı yaptım,ne oluyor demeden üçüncü hamleyi yaptım ki,gözlerımden yaşlar boşaldı,belden altım çalışmıyor,kar diz boyu,oturduğumuz yere taxi çıkmıyor,o yıllarda sağlıkda böle imkanlar yok,para yok,sgk yok,o ben varya o ben,8 fıtık la kar boyu sürüne sürüne yürüdüm,herkes yüzüme bişey demedi,doktor arkdamn bundan hayır beklemyın bıtmış,demiş,o ben varya o ben dağ yürüyüşüne gidiyorum şu anda,kendıne gel,

Merhaba arkadaşlar sizinle bu aralar bana dert olan şeyleri paylaşmak istedim. Bundan 4 yıl önce falan gayet sağlıklı biriydim. Fiziksel ve ruhsal olarak kendime güvenim tamdı. Özellikle fiziksel olarak herkes imrenerek bakıyordu. Milliye senden iyi manken olur falan diyordu. Annem barbie bebek gibisin diyordu. Taa ki bel fıtığı olana kadar. Hayatım sinsice duraklamaya başladı. Heryere herşeye yetişen ben artık belime yüzünden kısıtlanmaya başladım. Dolayısıyla hareketsizliğin ve eskisi gibi olamamanın verdiği stressiz ile kilo almaya başladım. Başlarda çok önemsemedim ama şimdi önünü alamıyorum. Babam bile artık bir çeki düzen ver kendinden dedi. Kilolar bel fıtıgımı daha da ilerletti. Aynaya bakmak bile istemiyorum. Kendimdem tiksindim. Ve özgüvenim yok oldu ayağa bile kalkmak istemiyorum insanların önünde. Her gören ne kadar kilo almışşşın diye hayret ediyor. Kısacası bel fıtıgımla başlayan fiziksel yıpranma süreci artık psikolojik olarak da beni mahvediyor. Kpssye çalışıyorum o yüzden ameliyatda olamıyorum. Bir an önce sınavın gelip geçmesini ve eskisi gibi rahat yürüyüp hareket etmek istiyorum.
nevoteotox çay var 28günde sen ona bir bak bence spor falan yapmıyor sn instagram da Yaz çıkar orda herkez paylaşıyor eski ve sonraki halini zayıflama cayi

Bel fitiginiz cok ileri duzeyde mi?

Uzmeyin kendinizi.Sinavi atlatir ameliyatinizi olursunuz.Sonrasi yine hersey eskisi gibi belki daha da guzel olur.

Benimde bel fitigim var.Zorlugunu bilirim az cok fakat nice tedavisiz hastaliklar var.Bel fitigi bunlardan biri degil sukur ki..
Hayatiniz parmaklarinizin arasindan kayio gitmiyor.Hepsi gecicek.Sadece biraz zaman ve sabir.
3 tane fıtık var evet biliyorum çoğu insanda var bu illet ama daha 24 yaşındayım ve 4 senedir bu fıtık beni sürüyor. inşallah geçecek ameliyat olduğumda.

Kusura bakma ama 5kisiden4de fitik var zaten fizik tedavi alsaydin seni ruhun yipratmis bence ilk once destek al .nekadar zsyifsiniz manevi anlamda insanlar bisuru hastaliklarla savasiyor yeniyor bi fitikmidir yani sizi bu duruma dusuren biraz dusunun derim
Fizik tedavi aldım canım 3 hafta ama artık fizik tedavilik değil. Doğru söylüyorsune daha kötüsüde olabilirdi. Ama daha 24 yaşındayım ve 4 yıldır bununla yaşamaya çalışıyo
Kusura bakma ama 5kisiden4de fitik var zaten fizik tedavi alsaydin seni ruhun yipratmis bence ilk once destek al .nekadar zsyifsiniz manevi anlamda insanlar bisuru hastaliklarla savasiyor yeniyor bi fitikmidir yani sizi bu duruma dusuren biraz dusunun derim
Fizik tedavi aldım canım 3 hafta ama artık fizik tedavilik değil. Doğru söylüyorsune daha kötüsüde olabilirdi. Ama daha 24 yaşındayım ve 4 yıldır bununla yaşamaya çalışıyorum. Ağrılar artık vücudumun bir parçası oldu resmen. En bu da doğal olarak yıprattı beni.

benim annem 22 yildir bel fitigi ama hic hareketinden kismadi tam tersi yavas ama tempolu yuruyusler yaparak formda kaldi.
sadece egilip dogrulurken dikkat etmeniz lazim ve agir kaldirmamalisiniz yoksa bel fitigi hareketlerinize engel degil aksine oturdukca durumunuz daha kotu olur.
Evet en büyük hatam oturmak oldu. Ağrıyor diye kendimi geri çektikçe daha da kötü oldum üstüne bir de kilolar

Öncelikle çok geçmiş olsun insan isterse basaramiyacagi hiç bişey yok yeterki istesin ve inansin. Kpss yi kazanacaginiza inanirsansiniz basarida arkasindan gelir.Bel fıtığı içinde şimdilik kendinizi fazla zorlamadan yürüyüşler yapabilirsiniz. Babam daki bel fıtığı ameliyat olmadan sadece yürüyüş le tamamen düzeldi.

Evet bu yoruma katılıyorum konu sahibi benim anneciğimde belinde 3 tane disk kaymış ve bacaklarında çoçuklukdan kalma romatizma var 3 yıl önce tamamen yatağa bağlı kaldı yeminle söylüyorum tuvaletini bile altına kaçıran annem bıkmadan usanmadan üzerini değiştirip tabiki babam ablam kardeşim yeğenlerim yardımcı oluyordu bağıra bağıra abdest alıp temizlenip 5 vakit namazını kılıyordu herkes şokaaa giriyordu annem pes etmedi gitmediği dr kalmadı hepsi acil ameliyat ve ameliyat sonrası 100/99 yatağa mAhkum denildi ameliyat olmadı annem en son gittiği dr allah razı olsun annemin ayağa kalkmasına yürümesine vesile oldu ama annemde çok çabaladı asla pes etmedi şimdi elhamdüllillah eski sağlığına kavuştu kiii annem 55 yaşında bunları yaptıysa konu sahibi sen daha rahat yaparsın bi kere sen yürüyorsun annem hem yürümüyor hemde bacaklarının ağrısına sabahı sabah ediyordu o kiiii başardıysa sen daha şanslısın bahanelerin altına sığınma istersen yaparsın
Hangi doktora gitti. Geçmiş olsun bu arada.. benim de annenizle benzer durum

sana hayat hıkayemı anlatsam şok olursun,bir gece yattım,sabah sıkıştım tuvalete gidicem,doğrudum,amann bir tuhaflık,ikinci hamleyı yaptım,ne oluyor demeden üçüncü hamleyi yaptım ki,gözlerımden yaşlar boşaldı,belden altım çalışmıyor,kar diz boyu,oturduğumuz yere taxi çıkmıyor,o yıllarda sağlıkda böle imkanlar yok,para yok,sgk yok,o ben varya o ben,8 fıtık la kar boyu sürüne sürüne yürüdüm,herkes yüzüme bişey demedi,doktor arkdamn bundan hayır beklemyın bıtmış,demiş,o ben varya o ben dağ yürüyüşüne gidiyorum şu anda,kendıne gel,
Nasıl yaptınız ameliyat mı oldunuz. Geçmiş olsun

Manken gibisin, barbie bebek gibisin sozleri ardindan konu sahibinin fotografini merak eden tek benmiyim?

Öncelikle çok geçmiş olsun insan isterse basaramiyacagi hiç bişey yok yeterki istesin ve inansin. Kpss yi kazanacaginiza inanirsansiniz basarida arkasindan gelir.Bel fıtığı içinde şimdilik kendinizi fazla zorlamadan yürüyüşler yapabilirsiniz. Babam daki bel fıtığı ameliyat olmadan sadece yürüyüş le tamamen düzeldi.
Kpss ye inanaıyorum bu sene sıkı çalışıyorum o yüzden ameliyatı erteliyorum yazın sınavdan sonra inşallah ameliyatımj olup yeni bir döneme gireceğim Yapıyorum yürüyüş canım ama 5 dk yürüdükten sonra nereyi bulursam oturuyorum o derece.. geçmiş olsun size de

Merhaba arkadaşlar sizinle bu aralar bana dert olan şeyleri paylaşmak istedim. Bundan 4 yıl önce falan gayet sağlıklı biriydim. Fiziksel ve ruhsal olarak kendime güvenim tamdı. Özellikle fiziksel olarak herkes imrenerek bakıyordu. Milliye senden iyi manken olur falan diyordu. Annem barbie bebek gibisin diyordu. Taa ki bel fıtığı olana kadar. Hayatım sinsice duraklamaya başladı. Heryere herşeye yetişen ben artık belime yüzünden kısıtlanmaya başladım. Dolayısıyla hareketsizliğin ve eskisi gibi olamamanın verdiği stressiz ile kilo almaya başladım. Başlarda çok önemsemedim ama şimdi önünü alamıyorum. Babam bile artık bir çeki düzen ver kendinden dedi. Kilolar bel fıtıgımı daha da ilerletti. Aynaya bakmak bile istemiyorum. Kendimdem tiksindim. Ve özgüvenim yok oldu ayağa bile kalkmak istemiyorum insanların önünde. Her gören ne kadar kilo almışşşın diye hayret ediyor. Kısacası bel fıtıgımla başlayan fiziksel yıpranma süreci artık psikolojik olarak da beni mahvediyor. Kpssye çalışıyorum o yüzden ameliyatda olamıyorum. Bir an önce sınavın gelip geçmesini ve eskisi gibi rahat yürüyüp hareket etmek istiyorum.
Bir fizyoterapiste gidin 1 aylık program uygularlar ve çok fayda görürsünüz. Eğer gidip gelemem ders var diyorsanız fizyoterapistten ev egzersiz programı isteyin ders molalarında egzersizleri çok rahat yaparsınız. Hem ağrılarınız hafifler hem de aralarda yaptığınız egzersizlerle zihniniz açılır. Kiloya takmayın şimdilik öncelikle ağrılardan kurtulmaya bakın zaten fiziksel aktiviteleriniz arttıkça kilo gidecek kilo gittikçe de ağrılar daha da hafifleyecek

cnm bende 2 yerde bel fıtıgı var ve çektiğim ağrıları tahmın edemezsın..pilatese başladım 6 aydır o kdr ıyı gelıyorkı vucudun esnıyor kasların kuvvetlenıor tavsıye ederım..pilates bel fıtıgı ıçın bırebır

Yapmayın Allah aşkına duyanda yatalak filan oldunuz sanacak. Doktorların bel fıtığı teşhisi koymadığı insan kalmadı artık piyasa da. O kadae hayatınızı şekillendirecek, değiştirecek bi rahatsızlık değil. Her kilo alan insan gibi bi bahane bulmuşsunuz kendinize. Kilo almanızın sebebi tembellıgınız, değişen yaşınıza, yavaşlayan metabolızmanıza ayak uyduramamanız. Düzenli spor yapsanız kilo problemınızı de çözer, karın ve bacak kaslarınız guclenınce omurganıza binen yük azalır bel fıtığı ile ilgili şikayetleriniz de biter. 10 yıl kadar önce bi trafik kazası sonucu bana da bu teşhis koyuldu direk ameliyat edicez felç kalabilir filan dendi, doktorların çoğu direk ameliyat olma derdinde ama tersi doktorlar da var. Başka doktorlara da gidin. Senin yaşındaki bi insan ameliyat olmadan da gayet güzel bunu yenebilir. Sadece spor, kilit egzersizler ve kilo kontrolü yeterli. Lütfen biraz kendini topla bu hastalık kilo alma sebebin değil, güzel bi vücut için sebebin olsun. Ben 10 yıldır düzenli spor yapıyorum bel fıtıgım sayesinde ve çok memnunum vücudumdan

Back
X