- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
Evet bu yoruma katılıyorum konu sahibi benim anneciğimde belinde 3 tane disk kaymış ve bacaklarında çoçuklukdan kalma romatizma var 3 yıl önce tamamen yatağa bağlı kaldı yeminle söylüyorum tuvaletini bile altına kaçıran annem bıkmadan usanmadan üzerini değiştirip tabiki babam ablam kardeşim yeğenlerim yardımcı oluyordu bağıra bağıra abdest alıp temizlenip 5 vakit namazını kılıyordu herkes şokaaa giriyordu annem pes etmedi gitmediği dr kalmadı hepsi acil ameliyat ve ameliyat sonrası 100/99 yatağa mAhkum denildi ameliyat olmadı annem en son gittiği dr allah razı olsun annemin ayağa kalkmasına yürümesine vesile oldu ama annemde çok çabaladı asla pes etmedi şimdi elhamdüllillah eski sağlığına kavuştu kiii annem 55 yaşında bunları yaptıysa konu sahibi sen daha rahat yaparsın bi kere sen yürüyorsun annem hem yürümüyor hemde bacaklarının ağrısına sabahı sabah ediyordu o kiiii başardıysa sen daha şanslısın bahanelerin altına sığınma istersen yaparsınvalla bana kızacaksınız biliyorum ama bel fıtığı olmayan mı kaldı artık yapmayın lütfen. herkesin dayanma gücü, ağrı eşiği farklıdır ama daha gencecik yaşınızda vay bel fıtığım, vay başım, vay bilmem ne diye hayatı bırakmak, en büyük derdi kendinin görmek hiç iyi değil. Allah dermansız dert vermesin. siz biraz kendinizi bırakmışsınız bence. kendinize gelin. barbie olmak için değil, özgüveninizi kazanmak için.