- 5 Şubat 2013
- 263
- 36
- 48
- Konu Sahibi Instant Crush
-
Cok duygusal ve sessiz biri gibi geldi calisiyormu
Herkese merhaba,
Erkek arkadaşımla ilişkimizin 2.ayında çok ciddi bişey öğrendim. Bir zamanlar en yakın arkadaşı vasıtasıyla bir kızla tanışmış. Kızın sevgilisi olduğunu bilmesine rağmen onunla konuşmuş, birlikte olmuş. Benim anladığım kadarıyla kız bunu kullanmış(derdi olduğunda çağırmış falan). Ama erkek arkadaşım da çok sevmiş onu sanırım ki bu durumu kabullenmiş. En sonunda bir gün dayanamayıp kıza bi seçim yapmasını söylemiş kız da tabiki uzun süredir çıktığı çocuğu seçmiş. Ben bunu öğrendim çok üzüldüm. İnanın o kadar paranoya yaptım ki kızı sürekli takip ettim durdum sosyal paylaşım sitelerinden.
Bu esnada yine devam ettim ilişkime sonuçta benimleyken yapılmış birşey değil sonuçta geçmişte kalmış birşeydi. Fakat takıntılarım yüzünden dün ayrıldım ondan. Çünkü iyice saçmalamaya başlamıştım. Erkek arkadaşımın beni sevdiğine inanıyorum gerçekten çok ince biri. Ancak bunu yapabilen bir erkek herşeyi yapabilir diye düşündüm. Lütfen bana bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız bu durumda ?
haklısınız üzücü bir olay, ama araya büyük duygular girince insan çoğu zaman yapmayacağı şeyleri yapabiliyor. ilişkiyi ne boyuta taşımış o dönemde sadece konuşmuşlar mı bunu öğrenebilir misiniz ?
eskide kalmıs birsey ama eskiye bende cok takılırdım ne biliyim esimle sevgiliyken hep eskilerde bahsederdim kendi kendime kurunu ederim.. bi gün kavga ettık, cok buyuk bı kavga oldu falan iste seni sevmeseydim seninle olmaz gibiisinden konustu.. biraz daha ilerletirsen senin tedavi olman gerektıgını dusunucem kes sacmalıgı falan deeyınce kestım bende ugrasmadım ama kendı kendıme soz verdım en ufak biseyini yakalarsam ayrılıcam dıye.. allahtan o gunden sonra bıseyını gormedım.. sımdı evlıyız. yanı senınyerınde olsam ben ayrılmazdım gizli gizli hareketlerini filan takip ederdim.. ama sanmıyorum eskıde kalmıs o kız.. sımdı sen varsın takma kafana..
ilişki cinsel boyutlara ulaşmış birlikte tatile gitmeler falan...
ilişki cinsel boyutlara ulaşmış birlikte tatile gitmeler falan...
aslında haklısın kendıne yedıren yarın neler yapar.. kafa karıstırcı bı durum..sorun işte bunu kendine yedirebilen bi erkek ileride neler yapar. ya da çok sevmiş beni o kadar sevmiyordur düşüncesi
Hic bir erkek bir menfaati olmadan boyle bir seyi kabul etmez.
Kiz kullanmis diyorsunuz o da kullanmis ne farki var ki?
Ayrilmakla iyi yapmissin...
Evet, can sikan bir durum...
Fakat hatalar insanlar icin, gecmiste yaptigi bir hata icin bir insandan ayrilmak eger ekstrem bir durum degilse cok mantikli gelmiyor...
Ben de etkilenirdim ama kesinlikle zorlardim, bunu aklimdan kovalamak icin...
Ortada sizin iliskiniz kapsaminda yapilan bir hata yok cunku...
Dediğim gibi kafama çok takıyorum. Benden önce olduğu için devam ettirdim ancak bilemiyorum doğru mu yaptım yanlış mı yaptım. İyice kafam karıştı
Dediğim gibi kafama çok takıyorum. Benden önce olduğu için devam ettirdim ancak bilemiyorum doğru mu yaptım yanlış mı yaptım. İyice kafam karıştı
Peki sen ayrilmak istediginde tepkisi ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?