- 5 Şubat 2013
- 263
- 36
- 48
- Konu Sahibi Instant Crush
-
Sonuçta her insanın kuralları vardır bu durum sana uygun değilse ayrılman doğru olmuş
Bende aynı şeyi yapardım ayrılırdım bende takıyorum bu tarz konuları çünkü...
Yani kısacası ben doğru bir karar aldım değil mi ?
Buna ben kesin bir sey diyemem ki...
Herkesin dogrusu farkli...
Ben de rahatsiz olurdum, hemen duyar duymaz ayrilmis olsaydin, yanlis yapmissin derdim...
Fakat sen kendini zorlamissin, olmamis...
Bundan sonra tekrar zorlasan ne degisecek ki?
Gene ayni olacak, zaman kaybi disinda...
Icine en cok sinen neyse onu yap...
Kendini ve bu iliskiyi en iyi sen tartarsin...
Yani kısacası ben doğru bir karar aldım değil mi ?
Teşekkür ederim yorumlarınız ve yardımlarınız için. Zaman gösterecek artık
Hem uygun değil benim için hem kızı çok sevmiş demekki diye çok takıntı yapıp üzüldüm. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Sana özelden mesaj göndermiştim ama cevap atamıyorsun yeterli mesajın olmadığı için anladığım kadarıyla.
Bu seni çok rahatsız ediyorsa devam ettiremezsin tabi. Denemişsin olmamış. Çok takmışsın haklı olarak. Biraz meseleye onun açısından bakmanı sağlamaya çalıştım. Ama sen zaten yeterince zorlamışsın kendini. Olmuyorsa olmuyordur. Keşke hiç öğrenmemiş olsaydın.
Ne kadarlık ilişkin şu anki anlamadım ama zaten çok uzun süreli bir şey değilse için almıyorsa uzatmanın anlamı yok..
Rica ederim.
Aslında bizim gibi insanların bu konuda dikkat etmesi lazım
Takıntı yaptığımız için geçmişi sorunsuz bir insanla olmamız daha mantıklı
Bunun içinde sevgili olmadan önce tanıma süresini biraz uzun tutmak lazım galiba
Zor ama yapacak bir şey yok malesef
senden önce olmuş ama iğrenç bi durum
nasıl kabul etmiş ya
senin yerinde olsam bende takardım
yada direk şutlardım
valla ben de anlayamadım nasıl kabul etmiş. Kızla birden yakınlaşmışlar işte. Falan filan...
Kadın bakış açısıyla iğrenç ama erkek olarak öyle değildir . Yani düşünsenize belli ihtiyaçlarını gidermek için takılmıştır aşk olması mümkün değil , kadın eğer bazı konularda sınır tanımıyorsa (Türk kadınlarının genelde sınırları vardır ya hani cinsel anlamda ) bağlanmıştır sadece. Yani eğer evlenmeden önce cinsel hayatı varsa bir erkeğin kadının kaç kişiyle birlikte olduğuna takıldığını sanmıyorum sonuçta o işi parasıyla yapanlar bile var , o kadınlar tek eşliler mi ? Maalesef erkekler bazı kararları beyinleriyle almıyorlar
10 aylık olacaktı olamadı :) ilginiz için çok teşekkür ederim evet mesaj atamıyorum maalesef. ama zaten çok canımı acıtıyor çok üzülüyorum, ben böyleyken daha fazla yapamadım. O yüzden ayrılmak zorundaydım. Ben hep evleneceğim kişinin en çok sevdiği olmayı isterim ama bu olayda bu duruma inanmam zor gibiydi. Hatta "ona o kız için 2. olmuşsun o zaman benim için de olacaksın" bile dedim(blöftü). Ağladı ve senin için 2. de olurum dedi. Onu da çok yordum kendim de çok üzüldüm. Geçmiş ilişkilerim de talihsizdi benim. O yüzden bu yolu seçtim. Tekrar çook teşekkür ediyorum yardımlarınız için.
hıım kız ikisinide idare ediyor yani tövbe yarabbim daha neler duycaz
siz ayrıldınız galiba
erkek arkadaşın kabul etti mi yoksa sen abarttıyosun mu dedi
böyle yüzsüzlerde var da ondan soruyorum
Yok baya aşık olmuş bu. Ayrıca bence bakış açınız pek hoş değil.
Evet 2. olmayı kabullendiyse emin ol çok sevmiştir.. Anladığıma göre küçük bir gönül eğlencesi değil. duygusal bir şeyler de yaşanmış. Çok sevmese katlanmazdı bu duruma. Geçmiş bitmiş. Seni de çok seviyordur eminim. Ama dediğin gibi birbirinizi daha fazla yormayın. sana karşı bu konuda ezik olmak bir yerden sonra onu da yıpratır patlama noktasına getirir.
Kolay unutursun diye düşünüyorum. 10 ay uzun bir süre değil. İnşallah bundan sonra istediğin gibi bir insanla karşılaşırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?