O eskiden 2. erkek olmayı kabul etmiş.

Aynıyız o takip konusunda hepsini mi takip eder bi insan

Evet çok büyüttüm ve çok yoruldum. Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Peki sen olsan ne yapardın?

siz başkasıyla beraberliği olan bir erkekle çıkarmısınız. bunu kendinize yedirebilirmisiniz. o kızın yerine koyun kendinizi. ve böyle bir şeyi yaptığınızı düşünün. nasıl kötü bir hareket değilmi...

işte bunu erkek arkadaşınız yapmış. değerler tam oturmamış onda. sağlam bir kişiliği yok.

Son düzenleme:
Aynıyız o takip konusunda hepsini mi takip eder bi insan

Evet çok büyüttüm ve çok yoruldum. Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Peki sen olsan ne yapardın?

Canim ben olsam (her ne kadar kafamda bir sürü düşünceler, kurutular, takıntılar olsa da) anlayış ve sabırla beklerdim.. Önceden yaptı diye şimdi ya da sonra da yapacak değil ya.. İlişkimi güzel güzel yaşardım.. Hee ilerde bir yanlışı olursa, bir yanlış yaparsa o zaman ayrılırım.. Ama geçmişinden dolayi ilişkimi zedelemem ve üzülmem..

Yavaş yavaş alışmaya başladım. Bir nedenim olduğu için doğru zamanı bekledim(ayrılmak için) ve bu olay için onu hep suçladım neden bilmiyorum. "Onu öyle kabul etmişsin bana bunu bunu yapmadın" diye de çok söylendim zamanında.. Ben de takıntılı biri oldum çıktım

ya bir de üstüne kıza aşık olmuş bu çok canımı yakıyor

Normalde bu kisilik sinyali uzak durun derim ama bu sefer nedense zamaninda bir hata yaptigi icin, ve sizin iliskinizde bir sorun olmadigi icin yazik olmus gibi geliyor...

Normalde bu kisilik sinyali uzak durun derim ama bu sefer nedense zamaninda bir hata yaptigi icin, ve sizin iliskinizde bir sorun olmadigi icin yazik olmus gibi geliyor...

bu olaydan dolayı yapmadığımı bırakmadım. bunu arkadaşıyla konuşmasından öğrenmesem hiç öğrenemeyecektim(gizlice okudum yazışmaları yaptığım hata kabul ediyorum) diye de suçladım. Her küçük hatasında yüzünde vurdum. Of kafam karıştı iyice..

Hakkinizda belki böylesi hayirli olmuştur ne diyeyim insallah uzulmezsiniz sonradan , gururunuz incinmiş hazmedememissiniz ondan boyle aslinda ama umarim mutlu olursunuz verdiğiniz karardan eğer ki onu öyle kabul edip sizin bazi seylerinizi kabul etmediyse yaptigi çok yanlis olmuş hani ama belkide onda gördüğü sonuçtan dolayı da olabilir size karsi daha tavrini koymusta olabilir hani belki sizi kaybetmemek için yada sütten agzini yanan yoğurdu üfleyerek yer misali davranmistir:113:

Ben de buna takildim...
Kendi gelmis olsa Ramen bir sans ver derdim ama senin ogrenmen biraz kotu olmus...
Peki bunlar onceki konusulanlar mi yoksa seninle beraberken mi konusu gecmis?

Yok o benim geçmişimle ilgili hiçbir şeye takılmadı zaten ben onun gibi garip ilişkiler içinde olmadım. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

birlikte olmuşmu yoksa hep onmu beklemiş? aynı anda ilişki yaşamadılarsa görüşmek konuşma olayını herkes yapıyo yapmayankalmadı malesef hemde en efendi dediklerinyapıyo

yok baya böyle görüşmeler tatile gitmeler cinsel yakınlaşmalar olmuş canım.

hadi yaa erkek arkadaşın baya hayranlık duymuş bu kıza çok sevmemiş bence çok sevse öyle yaşamazdı yaşadıklarını daha masum yaşanırdı herşey ayrılmasını beklerdi demekki sevgilinde çokta ciddi takılmamış canım keyfini çıkarmış kızın rahatlığının

Sonuçta her insanın kuralları vardır bu durum sana uygun değilse ayrılman doğru olmuş
Bende aynı şeyi yapardım ayrılırdım bende takıyorum bu tarz konuları çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…