- 5 Şubat 2013
- 263
- 36
- 48
- Konu Sahibi Instant Crush
-
Sosyal paylaşım sitelerini takip etme konusunda aynı dertten muzdaribiz. :) Benim de bunun gibi bi derdim var ve sürekli nişanlimin eski sevgilisinin twitter/instagram/facebook vs. Tüm paylaşım sitesine bakıyorumVe bu öyle bir alışkanlık oldu ki bende, bırakamıyorum artık.. Belki birakirim diye kadınlar klubünde aktif olmaya başladım. Umarım bırakabilirim..
Bence sen de kuruntularini, takintarini bayağı büyütmüşsün kafanda, içinde.. Büyüte Büyüte ilişkine de yansıtmışsın bunu.. İnsanlar değişebilir karakterdedirler.. Sevgilini geçmişte yaptıkları için suçlayamazsin ki o da seni geçmişte yaptıkları için suçlayamaz.. Geçmişte yaşandı oldu ve bitti.. Bence geçmişe o kadar da takılı kalma.. Ve sevgilini geçmişi ile yargılama.. Geçmişinde yanlış şeyler yaptı diye şu anda ya da ilerde de yapacak değil ya.. Biraz daha anlayışla ve sabırla yaklaşmanı öneririm..
Sosyal bir yasantisi olup olmadigini merak etmiştim sadece ozel bir nedeni yok.Kisiligini tahlil etmeye calisin ilerde eks askina ozlem duyup sizi uzerse simdi bitmis olmasi sizin icin daha hayirli olur sonucta uzulen siz olursunuz .Hakkinizda hayirlisi olsun
Aynıyız o takip konusunda hepsini mi takip eder bi insan
Evet çok büyüttüm ve çok yoruldum. Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Peki sen olsan ne yapardın?
Bence eskide kalmis bi olay için boyle yapmamaliydiniz sonuçta sizden önce olmuş üstelik gerçekten sevdiğine inaniyosunuz yani bunu size hissettiriyor biliyorsunuz bence bunu dert etmemeliydinizkabul edilmesi belki zor söylemekten yada yorumlamaktan ama yinede keşke ayrilmasaydiniz:78:
siz başkasıyla beraberliği olan bir erkekle çıkarmısınız. bunu kendinize yedirebilirmisiniz. o kızın yerine koyun kendinizi. ve böyle bir şeyi yaptığınızı düşünün. nasıl kötü bir hareket değilmi...
işte bunu erkek arkadaşınız yapmış. değerler tam oturmamış onda. sağlam bir kişiliği yok.
Ağladı çok üzüldü ayrılmak istemedi ama ben çok emin konuştum çünkü bayadır yapmak istediğim birşeydi. Onun beni sevdiğine inanıyorum gerçekten çok duygusal ama bunu yediremiyorum. Mantıklı bakmaya çalıştığımda olmuyor
Normalde bu kisilik sinyali uzak durun derim ama bu sefer nedense zamaninda bir hata yaptigi icin, ve sizin iliskinizde bir sorun olmadigi icin yazik olmus gibi geliyor...
Yavaş yavaş alışmaya başladım. Bir nedenim olduğu için doğru zamanı bekledim(ayrılmak için) ve bu olay için onu hep suçladım neden bilmiyorum. "Onu öyle kabul etmişsin bana bunu bunu yapmadın" diye de çok söylendim zamanında.. Ben de takıntılı biri oldum çıktım
bu olaydan dolayı yapmadığımı bırakmadım.bunu arkadaşıyla konuşmasından öğrenmesem hiç öğrenemeyecektim(gizlice okudum yazışmaları yaptığım hata kabul ediyorum) diye de suçladım. Her küçük hatasında yüzünde vurdum. Of kafam karıştı iyice..
Hakkinizda belki böylesi hayirli olmuştur ne diyeyim insallah uzulmezsiniz sonradan , gururunuz incinmiş hazmedememissiniz ondan boyle aslinda ama umarim mutlu olursunuz verdiğiniz karardan eğer ki onu öyle kabul edip sizin bazi seylerinizi kabul etmediyse yaptigi çok yanlis olmuş hani ama belkide onda gördüğü sonuçtan dolayı da olabilir size karsi daha tavrini koymusta olabilir hani belki sizi kaybetmemek için yada sütten agzini yanan yoğurdu üfleyerek yer misali davranmistir:113:
Herkese merhaba,
Erkek arkadaşımla ilişkimizin 2.ayında çok ciddi bişey öğrendim. Bir zamanlar en yakın arkadaşı vasıtasıyla bir kızla tanışmış. Kızın sevgilisi olduğunu bilmesine rağmen onunla konuşmuş, birlikte olmuş. Benim anladığım kadarıyla kız bunu kullanmış(derdi olduğunda çağırmış falan). Ama erkek arkadaşım da çok sevmiş onu sanırım ki bu durumu kabullenmiş. En sonunda bir gün dayanamayıp kıza bi seçim yapmasını söylemiş kız da tabiki uzun süredir çıktığı çocuğu seçmiş. Ben bunu öğrendim çok üzüldüm. İnanın o kadar paranoya yaptım ki kızı sürekli takip ettim durdum sosyal paylaşım sitelerinden.
Bu esnada yine devam ettim ilişkime sonuçta benimleyken yapılmış birşey değil sonuçta geçmişte kalmış birşeydi. Fakat takıntılarım yüzünden dün ayrıldım ondan. Çünkü iyice saçmalamaya başlamıştım. Erkek arkadaşımın beni sevdiğine inanıyorum gerçekten çok ince biri. Ancak bunu yapabilen bir erkek herşeyi yapabilir diye düşündüm. Lütfen bana bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız bu durumda ?
Ben de buna takildim...
Kendi gelmis olsa Ramen bir sans ver derdim ama senin ogrenmen biraz kotu olmus...
Peki bunlar onceki konusulanlar mi yoksa seninle beraberken mi konusu gecmis?
birlikte olmuşmu yoksa hep onmu beklemiş? aynı anda ilişki yaşamadılarsa görüşmek konuşma olayını herkes yapıyo yapmayankalmadı malesef hemde en efendi dediklerinyapıyo
yok baya böyle görüşmeler tatile gitmeler cinsel yakınlaşmalar olmuş canım.
Arkadaşıyla konuşması benden önceyken geçmiş. Yoksa kesin ayrılırdım :/
yok baya böyle görüşmeler tatile gitmeler cinsel yakınlaşmalar olmuş canım.
Bir yerinden tutmaya calsiyorum ama baska bir yerinden elde kaliyor bu iliski...
Sanirim zorlamamak lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?