- Konu Sahibi Instant Crush
-
Sizi tebrik ediyorum arkadaşım. Üzüleceğinizi ve üzeceğinizi anladığınız anda ilişkiye noktayı koymuşsunuz, çoğu insan bunu yapamıyor ve yıllarca acı çekiyor.. Geçmişte yaşanan durumlar tabiki hoş değil bence de doğru olanı yapmışsınız.
Evet ayrılmakla iyi yaptım da şu benden çok onu sevmiş düşüncesi nasıl bişeydir o yedi bitirdi beniTeşekkür ederim bu arada..
En çok kimi sevmiş kim bilebilir ki? ve bir önemi de yok. O kız için düşünürsek bence sevgiden çok hastalıklı bir durummuş, düşünmeyin artık
Aklında soru işaretleri ile yaşayacağına üstüne kalemi çekmek daha iyi. Hakkında hayırlısı neyse o olsunHerkese merhaba,
Erkek arkadaşımla ilişkimizin 2.ayında çok ciddi bişey öğrendim. Bir zamanlar en yakın arkadaşı vasıtasıyla bir kızla tanışmış. Kızın sevgilisi olduğunu bilmesine rağmen onunla konuşmuş, birlikte olmuş. Benim anladığım kadarıyla kız bunu kullanmış(derdi olduğunda çağırmış falan). Ama erkek arkadaşım da çok sevmiş onu sanırım ki bu durumu kabullenmiş. En sonunda bir gün dayanamayıp kıza bi seçim yapmasını söylemiş kız da tabiki uzun süredir çıktığı çocuğu seçmiş. Ben bunu öğrendim çok üzüldüm. İnanın o kadar paranoya yaptım ki kızı sürekli takip ettim durdum sosyal paylaşım sitelerinden.
Bu esnada yine devam ettim ilişkime sonuçta benimleyken yapılmış birşey değil sonuçta geçmişte kalmış birşeydi. Fakat takıntılarım yüzünden dün ayrıldım ondan. Çünkü iyice saçmalamaya başlamıştım. Erkek arkadaşımın beni sevdiğine inanıyorum gerçekten çok ince biri. Ancak bunu yapabilen bir erkek herşeyi yapabilir diye düşündüm. Lütfen bana bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız bu durumda ?
Aklında soru işaretleri ile yaşayacağına üstüne kalemi çekmek daha iyi. Hakkında hayırlısı neyse o olsun
Sonuna kadar doğru olanı yapmışsın.Ben de senin gibi ayrılırdım.Boynuzlamak ve boynuzlanmak,bunlar kabul edilemez şeyler. Bu ülkede erkekliğine laf etti diye adam öldürenler var.
Hatta sana bile demiş "Senin için de 2. olurum " diye
Kusura bakma,buna halk arasında g...at derler.Bu nasıl aşk ben anlamadım.Aşkımdan gebersem de bu olacak iş değil.Karaktersizlik.Buna izin veren kız da karaktersizin bayrak taşıyanıdır.Çok iyi çok da güzel yapmışsın.Kafanda en ufak soru işareti kalmasın.
Vardı benim de böyle bi tanıdığım, kızın Arkasından o..pu der gene peşinden koşardı. İyi etmişsin ayrılmakla boşver..
Seninle beraberken yapmamis ki diyenlete sasirdim. Ahlak bir kere kaybedilince bir daha geri gelmeyen birsey. Bu cocugun da bence ahlaki degerleri yerle bir olmus. Ondan ne koy olur ne kasaba.
Yok benleyken olmamış zaten benden önce olmuş. Ama benim yine de hoşuma gitmedi bu durum. Bir de dediğim gibi kızı her yerden takip ettim mutlu olduğunu görünce çok takıntı yaptım. Sizce ben abartmış mıyım
Ya kardeşim senden önce olmasının ne önemi var? Bu adam sevgilisi olan bir kızla görüşmüş mü? Evet.Bu yeterli.Bu tip kızlar her durumda mutlu olur zaten merak etme.
Kızmayın ya :) ayrıca son cümleniz çok moral verici. :/
Yok benleyken olmamış zaten benden önce olmuş. Ama benim yine de hoşuma gitmedi bu durum. Bir de dediğim gibi kızı her yerden takip ettim mutlu olduğunu görünce çok takıntı yaptım. Sizce ben abartmış mıyım
Aslında gördüğüm en olgun düşüncelere sahip erkek. Çok düşünceli ama dediğiniz gibi yargılarında bir sorun var sanırım. Beni çok sevdiğini biliyorum ama mesela pek kıskanç da değil rahat biri biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?